- již zodpovězeno 
Dobrý den, dnes jsem našla mrtvou rybku Dania reria, měla podivně zakrvácenou oblast břicha, nevíte, o co by mohlo jít? Přikládám fotku.
Ahoj, dnes jsem našla v akvárku jednoho sekavce mimo obvyklý úkryt. Vypadá, jako by měl pokousané břicho a leze mu z něj něco, co vypadá jako zelená vajíčka. Jelikož se sekavci rádi skrývají a většinou je není vidět, nezjistila jsem to dříve
Krmim je Tetra phyll a Tetra Pro, obcas nitenky a dafnie. 

Dobrý den. Marně se tady snažím najít radu co je to za nemoc co mají moje Black Molly. Nevím proč, ale některé rybky začnou ztrácet barvu a pak mají problém plavat rovně. Porad je zadek tahá k hladině. Jako kdyby se jim porouchalo vyvažovani. Ale jsou i případy kdy to ma obráceně, ze jim zase hlava táha k hladině (těch případů je méně). Ostatní rybky jsou v pohodě. A ostatní molly normálně rodí potomky jak o závod. Naštěstí mám přírustky stejné jako umrtí. 

Dobry večer, od vcerejsiho vecera u jedne rybky pozoruji zvlastni chovani drzi se u hladiny nebo na dne a dnes sem si vsiml ze na prave strane od zaber pod pusu ma takovy povlak viz foto. Mohu poprosit o radu? Dekuji
Dobrý den, Zpět na obsah sekce Nemoci • Zobrazeno 203603x