Zdravím,

Ja vas zdravim v poslednich 14 dnech jsem nasel bile tecky na kamenech a korenech a dnes jsem si to vsimnul i na dvou rybickach neonkach cervenych. Nevite prosim co je to zac a jak se s tim bojuje? Diky za kazdou odpoved.
Nevíte někdo prosím co to ma s okem??? Plave jen u dna, včera jsem si ničeho nevšiml a dnes toto. Diky za info.
Týden jsem nebyl doma a Kančík vypadá dost zle? Můžou to být paraziti? Vodu menim týdně a nic jinak nedělám. Je nafouklá, jako by byla plná jiker a oči má mírně zakalené.
Maq : 300 litrů 
Z ničeho nic se ryba zkřiví - plave na boku, klidně ještě týden (dokonce i žere) a pak chcípne u hladiny...není to masový výskyt..ale teď najednou takhle blbnou 2 ryby najednou a celkem už takových 8 takhle chcíplo za poslední půlrok..
Zdravím a prosím o diagnózu. Všiml jsem si toho dnes. Ryba postávala stranou od ostatních, taková trochu apatická. S odlovem nebyl větší problém, moc nezdrhala.
Ahojte,moje neonky(asi u 10 z 20 sa vyskytlo ) maju uz dlhsiu dobu takto padnute alebo naopak prepadnute do tela brúška...neviete co to moze byt?Samozrejme krmim ich... Ryby su inak zivé,vyfarbene, neschovavaju sa ani ziadne cudne chovanie som nepostrehol.

Dobrý den, potřeboval bych poradit co jí chybí a jak si s tím poradit. Rybky žily celej život venku v jezírku kde jim nic nechybělo, stěhoval sem se a tak šli se mnou už do akvária, po půl roce se minulý týden na jedné objevily na ocase bílé fleky a šíří se a zároveň v ocasní části červené fleky a nejspíš s odchliplou šupinou(na obou stranách těla na jedné více). Děkuji za odpověď, nejsem ještě zběhlí akvarista.
Ahoj, mám v akv hejno 8ks skalár amazonských, klasické čtyřpruhé.
Dobrý den, nedávno jsem měl problém s Akarami, jen polehavaly a neplavaly, schovavaly se. Pak náhlá změna, zacly být čilé jí a dokonce se začly pářit viz. Video v prezentaci. Samec má ale nějakou zbělavou zadní část ploutve a část na hlavě. Dokážete mi prosím poradit co to muže být a jak postupovat? Moc děkuji

Jedna má ryba má u hřbetní ploutve na trupu bílé tečky. Vypadá to jak krupička, ale ty tečky má už víc jak měsíc stále stejné. Chová se naprosto normálně, žere normálně (to znamená strašně moc). Napadá vás co by to mohlo být?Zpět na obsah sekce Nemoci • Zobrazeno 203667x