Ahoj všem,
Zdravím! Jedna moja rybka, neonka, mala pár dní nafučané bruško. Bolo mi povedané, že buď má vodnatielku alebo sa nedokázala zbaviť vajíčok. No dnes asi po 4 dňoch jej začalo z tela niečo trčať. Neviete mi niekto prosím poradiť, čo to môže byť? Ďakujem

Tak už se 2 rybám přidal i rozpad ploutví,takže to tedy asi je bakteriální nákaza, ale léčím je už 6 dní Terap AB a účinky žádné...
Dobrý den, prosím o radu, cichlidka kakadu má na ocase jakýsi útvar, fotka je mizerná, stejně jako foťák s fotografem. Díky.

Tak po několika dnech se rybám přidaly nové příznaky. Kvůli původním kožním příznakům jsem opakovaně použila Eshu 2000 a o třetinu jsem zvýšila dávku,po pár dnech poté přestala většina ryb se slabým povlakem být matná.
Tak se mi zdálo, že se ryba lepší, ale zdá se mi, že se rybě vystupuje oko. Bolák se zmešil, ale nezmizel. Udělal se jí ještě jeden u řitní ploutve, který prostupoval je na pravoboku i levoboku.
Zdravím všechny, mám dotaz mám asi 5 měsíců založené rostlinné akvárium. Dneska jsem si u jednoho pavího očka všiml boule před zadní ploutví nevíte někdo co by to mohlo být? Je to nemoc? Vodu měním 1/3 každý týden a dle měření vody je vše OK (dusitany, dusičňany atd...)
Doufala jsem, že tohle vlákno nebudu muset nikdy použít, ale...
Tady ještě přikládám fotku zakalené ocasní ploutve.
Ahoj akvaristi, netušíte, co by mohlo být mé skaláře? U prsní ploutve se ji udělal bolák a navíc má dva bílé hrbolky na rozhraní ploutev/tělo. Skalára se chová normálně, žere, rve se a je aktivní. Jediné co mě napadá, že jsem si něco dotáhl s živým krmením. Ale nádrž je bez ryb a lovil jsem minulý týden.

Ahoj,několik mých živorodek polehává na dně akvária (min.3) a některé mají už i bílý povlak na těle i ocasní ploutvi,ale žerou.Zpět na obsah sekce Nemoci • Zobrazeno 203667x