mam stejny problem u jedne cichlidy Zebry RED-RED. Ale v mem pripade to vypada na souboje s thajkou jak rika Yirka. Moje Thajka je zlata a prohani jen ryby stejne barvy. A to zrovna tahle moje zebra je. Navic tim chudak silne trpi. Je hodne vybledla. Pravdepodobne bojuje s navic bakterii. Uz to trva pres mesic. zrava nastesti je, a chova se normalne.
Dobrý den , na černé skalaře se mi ojevily bílé skvrny , jedna asi 2 mm v průměrů ,další cca 4,5 mm průměr (tyto jsou na levé straně ) a na pravé neurčitý tvar cca 10 x 15 mm . Poraďte mi prosím co to je . Skalary jsou dvě ve 240 l AQ ta druhá je naprosto perfektní
Kyssi napsal: ...
Ahoj,
Prosím mrkněte zde www.glad.cz/… obrázek je jen ilustrační pro představu (vytvořil jsem ve photoshopu). jedná se o vystouplý hrbolek na ocase. v průměru cca 2mm. Rybka se drží na místě, nehýbe se. V druhém akváriu po přelovení i plave a normálně žere. nevíte o co může jít?
Zdravím a děkuji za případnou odpověď. Nejsem si jistý, jestli mám použít baktopur k léčbě téhle rybky.Má ztažené ploutve a je taková přihrbená-všechny ostatní jsou v pořádku.Myslel jsem, že to je rozpad ploutví, ale ploutve se zdají celé. Fakt nevím co to je.
Ještě přikládám fotku z dneška
Dobrý den, byla jsem týden na dovolené, a když jsem přijela domů čekalo mě nemilé překvapení, moje akvárium bylo v příšerném stavu a moje Bettka taky. Je velmi apatická jen občas si plave, ale příjde mi, že hodně bojuje když už plave tak se snaží a dokonce má snahu něco sežrat. Než jsem odjela byla zdravá a bylo vše O.K. teď má "slepené" ploutve a příjde mi že jsou i potažené jakoby šedou plísní. Poradíte mi prosím co s tím mám dělat? Jestli mám koupit ňákou chemii nebo nejprv zkusit vodoléčbu? Předem děkuji
ahojte na jednej samici geophagusa sa na chrbtovej plutve objavila táto bodka samička žerie len je trocha utláčaná samcom foto doleZpět na obsah sekce Nemoci • Zobrazeno 203667x