Co je to za nemoc?
test na UT mam

ale je mi na prd když filtruju přez rašelinu a topení mám taky 2X150W ale nastavené na 22C takže to netopí ten učet za el.není zrovna malej

.
používám kvasnice takže regulace žádná

jedu i přez noc.Jasně že to zkusim!!!ale moc se mi to nezdá když vzduchuju.

nechce kvůli rostlinám?jim to na nákou dobu určitě neubliži,aspoň budeš vědět čim to je...

to se mi moc nechce kvuli rostlinám,ale zkusim až bublifuk dojde tak neudělám novou náplň dík za radu.Kdyby někdo věděl čím to může být tak napište.
tak to co2 zkus odstavit, jestli se to nezlepší
je pravda že co2 používám,ale když vzduchuji tak by se mělo nadbytečné co2 odstranit nebo se pletu.Změřit to bohužel nemůžu protože filtruju přez rašelinu.
nemohlo by to bejt z velkýho nadbytku co2?
Nevíte náhodou čím to je ryby mi plavou většinou u hladiny kyslíkem to asi nebude protože používám vzduchováni a kytky taky pouštěj bublinky.Napadlo mě že by to mohlo být tím že akva nevytápím (stálá teplota 22 C )ale u hladiny je voda asi teplejší hlavně kvůli osvětleni proto se tam ryby zdržujou. PH 6,8-7,NO2- neměřitelné,NO3-nemam test.Celkem pravidelně měním 10%vody.Dík za každou radu
neprodavam v akvaristice

mame 2 akva doma, dohromady 250 litru.
A k tem moulum, oni jsou jakoze v pohode, ale jsou ovlivnovani tim, co je na trhu a to je pruser. Jako plexi akva - My first tank, s nejakyma umelohmotnyma barevnyma ... nevim ani co to ma byt.
Joo, a taky jsme meli problem sehnat krunyrovce, jako dalo by se zase u chovatelu. V obchodech maji akorat hypostomus plecostomus a u nich je problem s rozeznanim pohlavi, tak jsme jednu dobu vymenovali z akva do akva, treba by se nejaci 'zkamaradily', a nic:(
Ale to uz je o necem jinem

jooo, ve VB a fakt je to tu docela bida jako. Meli jsme problemy s koupenim biofiltru a celkove zradlo. Oni jsou spis na zavojnatky a takovyhle.
No tak vidíš....

, žiješ ve VB nebo kde??
1
30.12.07 15:41 JARDA111 a čím ji tak můžu vyléčit ?
ne vubec a krmim podla toho ako jedia nedavam naraz vela a na akva uz mam kryt len to nemam akt. lebo mam trest teraz som neni doma a promin ale ja se v tom nevyznam nevite mi nekdo povedat co a naco je CO2
Tipnul bych hlístice, je nafouklá dost a hodně do boku, to se mi nezdá normální

Poradíte mi ?
Jsou tohle taky hlístice nebo je ta samička plná jiker ?
Že ti je 13, to tě neomlouvá, když se ti tolik lidí snažilo poradit. Mám šestiletého syna, což je míň než Tobě a narozdíl od tebe pochopil, že rybičky nebou hned. Akvárko máme taky založené od letošního 24.12. A když mi tu někdo poradí, tak to nepouštím jedním uchem dovnitř a druhým ven.
Alespon nekdo se nepou4uje pouze ze smrti........
no tak sorry no jsem začátečník !
rybicky.net/forum/5246…
X lidí se ti tu snažilo poradit. Ty nejseš začátečník ale ignorant
nemohl jsem to vydržet
Jsi malý dítě nebo co? Proč si proboha nedáš poradit??? Hned dvacet rybek

Chudáci malý

.....27.12.2007 takže dneska jsem jsi koupil konečně posádku akva nechal jsem to dva dny vyprchat chlor atd.. Já vím že to není moc ale nemohl jsem to vydržet ! koupil jsem jsi 21 pavích oček
1
27.12.07 21:23 archangelos Tím jak si ho přendal tak si mu podle mě zachránil život, jinsk by se furt předváděl a vyčerpáním by pošel

1
27.12.07 20:10 archangelos jak jsem ho dal na samotku tak je znát že je mu už líp ! tak uvidím ! jinak dlouhý závoj má

Mně se to taky jednou stalo . a je to asi tím jak se samec předvádí před samicí . Jistli je to forma s dlouhým závojem, u které se mi tio často stávalo že byl samec hodně vyčerpaný jak neustále předváděl ty svoje dlouhé ploutve . Často se mi stalo, že takto vyčerpaný samec chcípnul .

1
27.12.07 19:46 archangelos no blbě si to napsal, protože si napsal, že si JÍ dal na samotku....., ale to by nebyl takovej problém, teď to vidim na nějakou chorobu, asi ten plynak no časem uvidíš, třeba se to zlepší, určitě ji nech na samotce at ma klid
ano může být těhotná-tedy přesněji před porodem, pak by se to mělo asi do dne až dvou zpravit, nebo porucha plynového měchýře-rybka jen těžce plave pro potravu a polehává u dna, jdyž přestane plavat, tak volně klesá ke dnu

Přidat reakci
1 ...... [216] ...... 228
Zpět na obsah sekce Nemoci • Zobrazeno 203815x