Nas milacek najednou uplne zmenil sve chovani (drzi se u dna, nechce zrat) a nateklo mu oko, nevim co mam delat, vodu menim kazde 3 dny, bojim se, ze umre pritom ho mam jen 8 mesicu. 

Dokazal by nekdo poradit? Co to muze byt za nemoc? Betta ma slepenou jednu brisni ploutev do rulicky a na ritni ploutvi jsou dalsi sedo bile skvrnky. Po chvili jsem si vsimla i u rasbor slepenych nebo obalenych ploutvi v jakemsi slizu. Jak rasbory tak betta jsou v akva od stredy, tedy 3 dny.
Ahoj, potřebuji poradit s určením nemoci. Přinesl jsem si domů čichavce a paví očka. Čichavec (sameček) má na ploutvích drobné tečky. Jinak je ale aktivní, zajímá se o jídlo i o samičku. Plave normálně a nedrbe se o rostliny. Samička je zatím bez teček. Původně jsem si myslel, že je to krupička. Tu totiž měla paví očka. Po léčbě eSHa 2000 a EXITEM jsou paví očka bez krupičky. Ale na tom čichavcovi jsou stále tečky, které mění barvu podle nasvícení. Nevíte, co by mohlo pomoci?
dobry den moje tetra ohniva ma na boku neco jako plisen aspon teda me se to tak zda pridavam fotky ale nejsou nic moc potvurka chvilku nezustane v klidu chova se normalne ale nechci neco podcenit tak jestli by nekdo vedel budu rad dekuji

Ahoj, nemáte někdo zkušenost s něčím podobným? Mojí nožovce se najednou udělalo něco na krku a vůbec nevím, co by to mohlo být. Najednou přestala žrát a celý den jen postává ve vodním sloupci. Trvá to asi 3 dny a dnes se navíc objevilo to na krku. Přidávám fotky.. nevíte někdo, co s tím? Díky za rady.Zpět na obsah sekce Nemoci • Zobrazeno 203614x