mam stejny problem u jedne cichlidy Zebry RED-RED. Ale v mem pripade to vypada na souboje s thajkou jak rika Yirka. Moje Thajka je zlata a prohani jen ryby stejne barvy. A to zrovna tahle moje zebra je. Navic tim chudak silne trpi. Je hodne vybledla. Pravdepodobne bojuje s navic bakterii. Uz to trva pres mesic. zrava nastesti je, a chova se normalne.
Dobrý den , na černé skalaře se mi ojevily bílé skvrny , jedna asi 2 mm v průměrů ,další cca 4,5 mm průměr (tyto jsou na levé straně ) a na pravé neurčitý tvar cca 10 x 15 mm . Poraďte mi prosím co to je . Skalary jsou dvě ve 240 l AQ ta druhá je naprosto perfektní
Kyssi napsal: ...
Ahoj,
Prosím mrkněte zde www.glad.cz/… obrázek je jen ilustrační pro představu (vytvořil jsem ve photoshopu). jedná se o vystouplý hrbolek na ocase. v průměru cca 2mm. Rybka se drží na místě, nehýbe se. V druhém akváriu po přelovení i plave a normálně žere. nevíte o co může jít?
Zdravím a děkuji za případnou odpověď. Nejsem si jistý, jestli mám použít baktopur k léčbě téhle rybky.Má ztažené ploutve a je taková přihrbená-všechny ostatní jsou v pořádku.Myslel jsem, že to je rozpad ploutví, ale ploutve se zdají celé. Fakt nevím co to je.
Ještě přikládám fotku z dneška
Dobrý den, byla jsem týden na dovolené, a když jsem přijela domů čekalo mě nemilé překvapení, moje akvárium bylo v příšerném stavu a moje Bettka taky. Je velmi apatická jen občas si plave, ale příjde mi, že hodně bojuje když už plave tak se snaží a dokonce má snahu něco sežrat. Než jsem odjela byla zdravá a bylo vše O.K. teď má "slepené" ploutve a příjde mi že jsou i potažené jakoby šedou plísní. Poradíte mi prosím co s tím mám dělat? Jestli mám koupit ňákou chemii nebo nejprv zkusit vodoléčbu? Předem děkujiZpět na obsah sekce Nemoci • Zobrazeno 203777x