Ahojte, viete niekto poradiť čo sa deje s rastlinami? Používam hnojivo masterline allinone red. Ale neobsahuje dusičnany. Ďakujem za rady
Milí akvaristé, mohu dotaz? Jsem začátečník, akvárium mám se synem Jeníkem poprvé.
Dobrý den, hledala jsem na internetu a nikde jsem to nedohledala. Je v pořádku, že mi z většiny rostlin v akváriu rostou tyto jako by kořínky? Nebo těm rostlinám něco chybí? Jinak ty rostliny vypadají, že se jim daří. Máme je v akvárku cca 1měsíc. Děkuji moc
Ahoj, všichni. Může mi někdo poradit co se to objevilo na mé rostlině? rybicky.net/atlasrostlin/microsorum_pteropus děkuji za odpověď
Zdravím, potřebovala bych prosím pomoct. Mám založené akvárium zhruba 1 měsíc a všechny rostlinky se chytly až tady na tu. Odspoda rostlinky mizí její listy. Netušíte někdo kde by mohl být problém? 
Čau, chtěl bych se zeptat jestli by někdo věděl nebo si alespoň tipl co schází rostlinám? Udělaly se na listech hnědé fleky, viz fotky.
Potřeboval bych poradit. Mám týden nové akvárium (krevetárium 30l, rybicky.net/nadrze/34516-krevetkarium-30l) a některé kytky ztratily barvu. Nedá se říci, že z vysazených kytek jde o určitý druh, ale spíše jde o konkrétní sazenici, kterou jsem si udělal z in-vitro koupených květin. Konkrétně mi zlobí 1 trs Lobelia cardinalis 'mini' a 1 trs Eleocharis pusilla. Je to ojedinělé a prostě je mám odepsat nebo je něco špatně a časem odejdou všechny? Jinak ostatní kytky vypadají zeleně a např. Limnophila sessiliflora za týden udělala 4 cm a doslova září zdravím.
Dobry den. Jsem absolutni novacek , co se tyce akvaristiky. Od zalozeni akvaria je to uz asi treti problem a ja nevim, cim to muze byt. Rostliny najednou zacaly pruhlednet , temer vsechny. Nevite nekdo, co s tim? DekujiZpět na obsah sekce Akvarijní rostliny • Zobrazeno 164280x