ahoj potreboval bych poradit nebo spis strejda.Ma asi 100 l akva a nerostlo mu vnem zadne rostlinky da tam nove a za 3-4 tydny mu zhnijou chcipnou ale rybycky uplne bez problemu!nechal si delat testy skoro s odbornikem a vyschno na normalu!!POPIS:teplota 28stupnu , svetlo 36w trubice (GLO
Dobrý den,tak hnědé řasy vymyzely,ale mám tam plno zelených řas a stále se to nelepší,nevín co dál,kde zase dělám chybu.Přidávám nějaké foto a děkuji za rady.Jak mne bylo tady doporučeno,tak jsem přidal jednu zářivku,takže tam mám dvě 25w zářivky,jednu power glo a druhou aqua glo,svítím od 9:00 do 12:00 a od 15:00 do 23:00.Vodu mněním dvákrát týdně 20l vody.Ostatní info jsou zde níže,při řešení hnědých řas.Děkuji všem za rady co dál.
ahoj mam Limnophila sessiliflora a te zacal po 3 tydnech po zasazeni hnit stonek!!(rostou dost rychle a jsou od kamarada takze nejsou pestovany na suchu)poradte co se stim da delat nebo co stim je?
Dobry den jsem zacatecnik mam AQ asi 3 dny vse jsem si pripravil az sem tam nalil vodu z vodovodu (je docela dost prechlorovana) tak se mi hned zakalila voda. druhy den to bylo to same mel jsem pustenou filtraci a vzduchovani teplotu asi na 24stupnu celsia a nevim jak se toho zakalu zbavyt poradite prosim (rybky jsem jeste nekupoval) diky AQ je na 54LZpět na obsah sekce Akvarijní rostliny • Zobrazeno 164493x