Setkání akvaristů - Praha
Ahoj.
Vyzkoušel bych ten liapor.
MonterMonty
- tobě vezmu tu samici L181 tak se na to připrav.
MartinH
- tobě zase přinesu samici L144 tak se na to taky připrav.
jinak se taky těším
jo,a jěště tohle je volný.
stěrky kolem 7 cm a skaláři tak 8 cm delka a 15 cm výška.stěrky vemu a jestli chceš skalary mušís si přijít vybrat,víš kde bydlím.
Jak velké jsou ty stěrky a skaláři?
ahoj,konečně jsem uklidil akva poklady a vyskytli se 2 volny akva magneticky stěrky,ktere jsou tím pádem volný,kdyby někdo chtěl.a jěšte mám púl kyble namočenyho liaporu.a pár volných koi skalárú.
děkuji,zkusíme,uvidíme.potřebuji ho do vytíračky.
Jo a kdyby měl někdo zájem, vylovil jsem cca 50 Melanoides granifera , možná ještě nějaké dolovím - když ne PaDovy mřenky dostanou bonbónky
Ahoj , kdyžtak si nějakej echináček taky vemu do vytíračky , děkuji
mam od Seryair 110 plus. Muzu ti ho dat, mam ho navic. Ale vrci trosku jako kazdej motorek. Ja ho mel zabalenej pod dekou a byl klid
Hospoda již ve čtvrtek, hlašte se v akcích. 0 08.01.2016 19:42 R vaclav [14809] - Echinodory + stonkové rostliny Cauky, uvazuju o tom, ze bych tentokrat konecne dorazila taky, i s drahou polovickou... nemel by nekdo nejakej peknej mech? Ne javak nebo flame moss, chci ho nahoru do krevetkarka kdyz uz jsem ho rozbagrovala. Prinesu piskorky a protrham i nejaky nizky kytky co tam mam...
ahoj,nemá někdo ultra tichý motůrek vzduchovaci,klidně koupím.
pokud ještě není zadaný, prosil bych rezervovat "Bambi"
Ten bolbitis bych taky zkusil kdyby nějaký zbyl.
Mrknu se ještě v práci, jestli tam něco nenarostlo
Tak já bych zkusil ten Rubin narrow leaf.
Tenhle kvete nepřetržitě. I teď když pomalu ztrácí všechny listy má 2 květy.
Akce je již příští týden, tak se pomalu začněte i přihlašovat, ať můžeme po víkendu upřesnit počet míst k sezení. Ta ke stání budou volná
Já bych teda zkusila ten Aponogeton, sice už jsem jeden před časem zahubila, (jak vykvetl, tak mě opustil), ale tenhle dám jinam, tam by se mu mělo dařit
, i když jeden nikdy neví ...
Ahoj.
Já bych od tebe zkusil Micranthemu, Ammanii, E. Kleine Prinz a C crispatula. Na ten plevel od tebe se taky kouknu.
Ten bolbitis bych taky zkusil kdyby nějaký zbyl.
Já donesu taky nějaký echináč. Nevím co to je ale je menší přízemní se srdčitými listy. Možná cordifolius. Pak běžný plevel
sesifolii, polyspermu, pupečník a jestli někdo bude chtít aponogeton crispus, kterému se teď moc nedaří, protože jsem ho ze společenského dal do květináče do rozplavávačky a moc se mu to nelíbí, ale je mi líto ho tam zahubit.
jj, měl jsem jich kolikrát plno v kyblíku, do srazu i 14 dní, a pořád výstavní košťata
Jj, donesu, snad bude ještě fit, ono je to dost odolný koště
.
Bolbitisy bych si s dovolením vzal
...chtěl bych z nich udělat část layoutu v novým akvu...v tý době už snad bude ;)
Joži, ja bych moc prosila tu Ammanii, zkusila bych i tu Hedyotis
, jestli mi teda v mym nevyzpytatelnym akvu pujdou
Ja muzu nabidnout nejaky mechy a bolbitis, kdo by chtel. Snad jeste tyden vydrzi.
to musíš napsat Risovi, ten je vždy nosí. Já budu mít jen úzkolisté sagitárky, ale výška bude přes 50 cm
vem i nejake aspon metrove gigantey, hodily by se mi
super, diky
Podivam se ti kterej je vetsi, donesu ti bud Red Flame nebo Krapcatnyj (radsi bych se zbavila tohohle, mel ulitlou monstrozni fazi, kdy mel dlouhy stopky od listu a listy kladl na hladine, ted se chova pokorne, ale tusim, ze je to jen docasne). Oba krotim, ba skrtim, takze ted to uplny monstra nejsou.
0 05.01.2016 12:38 Macrosek – Echinodorus
Caute, pokud nekdo se potrebuje zbavit nejakeho poradne velkeho echonodoru (napr. bleherae), rad ho ubytuju
klidne si i doplatim, vim, ze starost o nej eni zadara. Cim vetsi, tim lepsi
Zmačkat do kuličky jde všechno
Tak mi to prosím vem,to mu bude(muset) stačit
Jj, diky moc predem
.
ok, jen s tim bolbitisem to mozna bude zmet jednotlivych vetvicek, blbe se to separuje
Jeden je velkej, a ty dalsi dva by mely byt mensi, asi... ja na ne uz poradne nevidim
donesu ti toho nejmensiho
Ja bych prosila tu Heterantheru a jednoho Rubina narrow leaf - jak je asi velkej? Ja mam jednoho opravdu velkyho (80 cm), tak by se mi k nemu hodil nejakej mensi
. Jestli mas ale jen nejaky obry, tak radsi ne
Ahoj, ten E. Red Senna bych zkusil jestli by to šlo. Ten jsem ještě neměl + zakrslyho bolbitise.
Uz mi to zas prerusta pres hlavu, teda pres akvarko.
Chcete nekdo ech. Mercedes, Bambi, 3x asi Rubin narrow leaf, 2x Horemanii Red, Red Senna (neni red ale hezky sveze green, delsi uzsi listy), a premyslim nad Kleine Princem.
Asi budu moct donyst i heterantheru zostiferolii a hydrophilu polyspermu, a kdyby nekdo jo chtel tak kousek mechu, dostala jsem ho dost velky kus abych se podelila, ale nevim co je to zac. A kousek nejakyho zakrslyho bolbitise, udelalo mi to utesenou hustou kulicku, ze ktery se to ale blbe trha.
Mám kus obrovský řasoloule, ale není to už kouke, jen její část. Muselo by se to přetvarovat a šlo by z toho nadělat až 10 malých kuliček.
děkuji tímto Mouchovi i Dudákovi za nabídky - samozřejmě budu raději, když tu chemii budu mít i s donáškou na sraz
Neměl by někdo navíc nějakou řasokouli? Chci to pro kamaráda...
vezmu ti ho
Přidat reakci
1 ...... [126] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355251x