Setkání akvaristů - Praha
0 06.04.2011 10:09 Danila [4490] - Amerika PaDa napsal: Tak kdo dneska nebyl na srazu,neví jak nejlíp chytit raka.
A pokud ví, tak neví, jakou má mít ta žába speciální úpravu...
A kdo nebyl, neví kolik má svině krtek únikových východů. Taky neví, kolik dá, i když v plavečkách, u souseda bazénů...
Berte to jako pozvánku na příští akci
Snad zítra bude pár fotek
Co dodat? Snad jen, že včerejší Václavova přednáška o zástupci našich oblíbených živorodých plavců - krtků a jejich lovu, chovu a etologii neměla chybu. Další informace ze života žab a raků byly třešničkou na dortu - chechtám se ještě dneska
Václave, děkujeme.
Sraz byl bezva a bylo nás tam hodně, těším se na příště.
0 06.04.2011 09:55 JuraS Zdravím, nemám možnost se příště a možná už do budoucna nikdy zastavit na setkání ke 3kám..netýká se to nikoho z vás, je to jen něco na mé straně...nenašel by se nějaký pražák co by daroval aspoň hrst šneků ? kromě piskořek jakékoliv..klidně čenčnu za prcky disků....
0 05.04.2011 23:59 Romy [1839] - Cichlidy Tak kdo dneska nebyl na srazu,neví jak nejlíp chytit raka.
A pokud ví, tak neví, jakou má mít ta žába speciální úpravu...
A kdo nebyl, neví kolik má svině krtek únikových východů. Taky neví, kolik dá, i když v plavečkách, u souseda bazénů...
Berte to jako pozvánku na příští akci
Snad zítra bude pár fotek
tak vylov krevetek ukoncen, akvarko prostrihano (cca 0,5 litru kytek!!) malem se mi to neveslo do batohu... takze vyrazim smer vynohrady a pak hura na zizkov
pro ty děcka beru všechno
Přinesu takovou malou potvoru,tak se přihlaš.
ok tak si pisu dalsi desitku.... krevetek... ale jsou to mrchy jak se doslechly ze je budu dneska lovit tak se schovali....
kamarad zaklada akva takze taky bere vse co by zbylo...
Tak jsem rano taky nabral neco ze sve zahradky: chebuli a bakumu karolinske, recanku a ruzkatec. Snad se nekomu budou hodit, prinejhorsim si smlsne zver v Braniku ...
Tam se udá většinou všechno...
A kdyžtak je akvárko přímo v hospodě
0 05.04.2011 10:26 Josh Nemel by jste nedko nejakou rostlinu do popredit akva? neco nizouckeho...
Jinak nabizim egerii densa a najas... Ma o to nekdo zajem? On je to takovej plevel tak jestli o vubec bude nekdo chtit
Ahoj par bych si jich taky vzal kdyby to slo...
endlerky beru jestli jsou ještě k mání
0 04.04.2011 22:22 Tereza Ještě bych poprosila - kdyby měl někdo vhodnou krabici na posílání rostlin. Něco placatého a dost dlouhého. Polystyren být nemusí. Díky!
Fajn, nachystám jim zatím bydlení a ty si pak odměnu vybereš v tekutejch naturáliích
hele mam je i s mecovkou, pokud je dost ukrytu tak by to melo bejt v pohode.... takze prvnich deset kousku....pisu si
Jirko, malý vzoreček bych zkusil do akvárka se sidthimunki, jsou to sice mřenky, ale mírumilovný, mrňavý a nežerou ani potěr od endlerek, takže by to možná šlo. Navíc je to akvárko hustě zarostlý monoseliem a najasem...
mel by nekdo zajem o krevetky červené (Neocaridina denticulata) - prirodni formu?? nejak se mi rozmnozily
Mám jich pro tebe dost, ale jsou prťavý :/ Ale važ si toho, že jsem ty hajzly malý ručně vybírala po dva víkendy
bez práce nejsou koláče, to se nedá nic dělat... ale příště doraž
e. vesuvius huz mam, pritahl jsem si ho z burzi na pankraci, takovyho chudinku temer bez korenu, musel jsem ho prispendlit ke dnu kancelarskou sponkou, ale huz vyhodil novej list tak se snad chytnul
potrebuju zaprasknout misto po tom e. red indian, neco s vetsima listama, ale zase do tech 25cm vejsky
jinak me se posledni dobou libej dost pačule, hlavne helferova dela peknej koberecek, ale i ta vzprimena ma neco do sebe.....
Hmm, tak já na vás budu myslet v šalině.
Mě to všechno sežerou raci a krabi.
Tak kdo chce nějakou rostlinku vyhodit tak si jí rád vezmu jako krmení .
Mercedes vyžene u mě šlahoun tak dvakrát do roka a ne pokaždé mu naroste jen jedna rostlina, která ale nemusí dorůst do normální velikosti.
E. vesuvius, ke kterému jsem se náhodou přichomýtl, mi doslova učaroval
Mně taky
...tedka schanim nejaky mensi echynace.... 20-25cm...
Echinodory obecně nepatří k tomu, bez čeho bych se neobešel, ale E. vesuvius, ke kterému jsem se náhodou přichomýtl, mi doslova učaroval.
ja si rikal bud bambi nebo mercedes, oba by jsi mel mit ve svy ramovce....
no ja mam po exktrakci pekne narostliho E. red indian, predelany cely akvarko.... to vish prokorenel skoro cely dno + aquaclay+jilovy hnojivo... nastesti vsecko zivy prezilo....
tedka schanim nejaky mensi echynace.... 20-25cm a premyslim nad pozadim z mechu....
Nám tady přes zimu v akvárku zůstala doslova jedna stélka na pozadí a teď se to během měsíce zbláznilo a dělá nádherné polštářky
až moc
Rezervace potvrzena, je toho dost
ma nekdo navic Hygrophila corymbosa 'Siamensis' a Cladophora aegagropila ?
no v mem kvevetarku vanicka ricie zmizla za tejden, ale ve velkym par kousku preziva, takze bych ji tam chtel zkusit ve vetsim
0 02.04.2011 00:26 Peťura Jestli zbude,taky bych si kousek vzal
Fajn, donesu... už jsem to chtěl vyhodit, že ten plevel nikdo chtít nebude
Když bude,tak bych si kousek vzal.
0 01.04.2011 22:06 PaDa [6079] - mřenky a sumci Tak by mělo být vše v pohodě, z důvodu velkého zájmu jsem objednal celý velký salónek a tím pádem se v pohodě vlezem všichni, tam je místa dost
Takže pro všechny přihlášené i ty, kteří si to ještě rozmyslí, už
v úterý 5. dubna od 18:30 hod. se sejdem U 3trojek Přidat reakci
1 ...... [318] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355246x