Setkání akvaristů - Praha
to v tom plaveš pořádně,vyčerpat dovolenou na srazy...
21.10.15 ani 18.11.15 nemůžu
11.12. už ano.Už nemám žádnou dovolenou...
Néé, to bych si nedovolila
Nepodceňuj ho
Koukám, že jste se s pátkem opičili (Liberec). Dva srazy nebude mít šanci stihnout ani Půlpy...
Díky
5 21.09.2015 18:57 PaDa [6079] - mřenky a sumci Příští setkání akvaristů a akvaristek jsou naplánovaná až do konce roku:
středa 21. října
středa 18. listopadu
pátek 11. prosince
Restaurace Pinta v Podolí
Akce jsou založené, můžete se hlásit již teď.
zítra to sem dám
ale ten by i pustil, ale měl jsem jet směr liberec, nakonec se nejel, ale to už se pak ani nevyplatilo vstávat, bylo pozdě
...nedal přednost srazu akvaristů a "šetřil se" na sobotní závod na horských kolech - nemusel jsem mít rozseknuté koleno, odřenou půlku těla a naražené zápěstí
příště jdu zase s Vámi, maximálně mě bude bolet hlava
Díky za včerejší večer s podobně postiženými, opět jsem si přinesl krásné rostliny a o víkendu budu muset vyvazovat přímo v akvárku a to nebude nic snadného, ale těším se na to...
Imperium vraci uder! Jsem chlap ktery se vybreci v koute, ale uz se stalo. A ted si mne neprej, hajzle, vracim lahve! Nemate nekdo praci pro vyvojare v elektronice? ;)
Dam napapat rybam, a pak nevim, asi flaska Vodky a nic...
Ludku a PaDo, pratele, dekuji. Jak moc jsem v haji jste pochopili dokonale. Nejde o prachy, nejde o nic, jen psychycky to nedavam. Proste ja uz nemuzu. Ludku, jestli mi posles kontakt, a psychicky na to mas, a vychutnas si ho, budu Ti tak vdecny, zes to nevidel. Vcera jsem brecel cestou taxikem, mam deprese, a PaDo, ono to asi fakt za to nestoji, cert vem prachy... Ja se zase srovnam, a budu tady pro Vas vsechny, a moc se Vam vsem omlovam, proste mne nekdo sejmul tak, ze jsem to ani ve snu necekal...
dohled tě nepustil?
Tak to se v botance potkáme, už také jdu.
tak vyrážím, nejdřív směr botanka a pak hurá do podolí
Ahojky, kousek java mechu bych si vzala.... Predem dekuji.
Super...moc dekuji a tesim se na vas vsechny.
OK, jen se pak o to přihlaš....
ahoj,
vzal bych si topítko a zbytek té rašeliny
Buď vítán zpátky
Zdravím ve spodek
dlouho tomu, co se mi podařilo získati opušťák, bych mohl zavítati mezi Vás (místo abych se staral o rodinu).
Už se nemohu dočkat!
Jelikož se akvaristice nemohu aktivně věnovat, zahálí mi tu nějaká technika, kterou za rozumnou cenu rád přenechám někomu jinému, jemuž zajisté dobře poslouží. Jde především o:
světlo Resun DL-20L (el. předřadníky OSRAM - montáž Václav) + 2x T8 18W - cca 500kč
svetlo Resun SA-40 (tlumivka) + T8 36w 840 - cca 500kč
vzduchovadlo Elite 800 - cca 50kč
vzduchovadlo AT-A7500 - cca 100kč (chybí jedna gumová nožička, dodám molitanové lože pro snížení hluku)
Topení Eheim 150W (v záruce) - cca 200kč
Vše v perfektním a funkčním stavu, preferuju i množstevní slevu.
A pak tu mám dvě malý síťky, skleněnou fajfku, zbytek granulovaný rašeliny (SERA) - za pivko nebo zdarma.
Pokud by měl někdo zájem, tak dejte vědět, případně se můžem dohodnout i na jiném místě předání.
tak krevet se chytlo do pasti asi 17, takže ti to bude muset stačit.
určitě dones, ono se to neztratí
Dnes jsem byl u nás v akvaristice a pani mi říkala že nemá rostlinky, zásobování už dlouho nepřijelo. Takže kdyby jste měli někdo něco navíc doneste, ale spíš odolnějšího, nemají CO2, ani moc světla, takže ty náročnější shnijou dřív než je prodaj. Příště bych za ty rostlinky přivezl penízky. Ideální druhy:
1) Bolbitis
2) Hnědovky
3) Anubiasy
4) Cryptošky
atd.
Nemate nahodou nekdo taiwansky mech, taxiphyllum alternans? Stacil by maly kousek ...
Já vezu prebytky zítra pryč,ale jestli něco doroste
krevetky ti nějaké vylovím, ale kolik jich bude těžko říct.
0 14.09.2015 19:39 pavlaxxl – sraz
Ahojky, mam prosbu. Kdyby mel nekdo prebytky rostlin,tak se hlasim! Panak mi vsechny zlikvidoval, krome anubiase. A koupila bych cca 20-25 krevetek.
Děkuji
ok, zadáno
A ten druhý bych si vzala já, děkuji
jeden mě schovej.
Starší reakce
knížku od něj maj na holešovický tržnici za 13 kč ve stejnojmenným krámu.no nekup to?
Neměl by prosím někdo navíc pár kousků pačule?
Starší reakce
Nj, ty pospícháš domů. Já pokud mám volný víkend taky prchám mimo Prahu. U tebe je to permanentní, ale u chatařů a chalupářů je to aktuální tak od října.
Zkrátka každý termín má své zastánce i odpůrce!
Pro mě jsou taky pátky pase
mně osobně se páteční termíny taky moc nelíbí, ale prý po nich byla poptávka, tak jednou dejme šanci těm, kteří nemůžou chodit uprostřed týdne ;) uvidíme, jaká bude účast a kolik přijde nových lidí..
V září a v pátek tak to dost nechápu. To se ti moc nepovedlo.
Starší reakce
7 13.08.2015 17:33 PaDa [6079] - mřenky a sumci Domluvili jsme se, že pro jednou zkusíme ten pátek, příště to bude zase někdy v týdnu.
Jídlo i pití teď bylo dobrý, placení taky ok, tak zatím zůstáváme v Pintě.
Další setkání akvaristů se koná
v pátek 18. září od 18:00 hod. v Pintě
Již teď se můžete hlásit na
rybicky.net/akce/1755 bylo to zajímavý, ale zvládli jsme to.takže zase příště 18.9. jak informoval a rezervoval PaDa.
Přidat reakci
1 ...... [136] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355245x