Setkání akvaristů - Praha
0 18.03.2010 00:28 PaDa [6088] - mřenky a sumci Po menším nedorozumění ohledně objednání-neobjednání salónku dopadlo vše k plné spokojenosti
Tentokrát se zúčastnili Václav, Pavel (akvarista.cz), Katka se zářivkou, PaDa, Zbyněk (Ordowik + Hencin), Havroš, Marek (MMULCR - ti co setrvali znají pointu nicku), Roman (Crayfish), Romy, Navik, Plecos, JuraS, Moucha, Peťura, Paja66, Zikyc, JendaVana, Henry69.
Dobrou noc...
Každou chvilku bude doma, svezli jsme se s autobusem Italů
Jiný kraj , jiný mrav.
Někde se používá WC k vykonání potřeby, jinde se najde blbec, co do něj hází živé tvory a ještě se pochlubí.
0 17.03.2010 15:26 JuraS – Re: JendaVana
nevím co si představuješ ty ale pro akva účely je to u nás wc....
je tobogán to co si představuju jako domácí tobogán?
0 17.03.2010 14:44 JuraS – Re: PaDa
škoda..jak dnes nestíhám tak se doma jen zastavím pro kytky v lavoru..zabalím a mažu na sraz..kdyby bylo víc času tak nějaké piskořky vylovím..tuhle jsem jich dost poslal do tobogánu....
Klidně se zastav, piskořek bude dost, také nějaké beru.
Zdravím, pokud můžu tak bych se rád zastavil a vyměnil jeden exemplář Pivkořky 0,5l (skleněné se zlatou náplní) za několik exemplářů Piskořky (té akvarijní)
0 17.03.2010 09:17 JuraS možná že doběhnu o nějakou tu minutku později...dnes to mám nějak našlápnutý...
pokud by jsi chtel plostenky tak se muzu pokusit nejaky chytit.... ale huz asi mesic jsem je nevidel
a jinak smrt utopenim v pive.... to nejni spatnej konec....
U želvy jich mám dost, přinesu ti násadu
Na dně půllitru? Nee,to bych té piskořce nemohl udělat, ale kdyby mohl někdo přinést pár ploštěnek...
Tady se člověk vždycky něco nového dozví
No, máš pravdu!
To se pleteš, pivkořka se pozná podle toho, že má ulitu ve tvaru lahváče
To bude spíš pivkořka!
Ne že pak nějakou piskořku najdu na dně půllitru
Pozdě by bylo ptát se zítra ve Trojkách
, ozvali se i jiní, takže mám vyloveno, nějaké přinesu
.
Ahoj, no původně jsem se ke Trojkám chystal...ale akvaburza v Třeboni na čas ukojila mé akvaristické touhy..takže ke Trojkám asi až příště! R.
Vím, že se ozývám už asi pozdě, ale kdyby byla nějaká piskořka.... díky moc předem!
0 14.03.2010 16:49 JuraS Přinesu nějaký kyti..valisneria asiatica či jak se jmenuje a jeden kousek echináče..či dva..zabíral místo...od čtvrtka v lavoru na světle u okna..snad přežijí v pohodě...zbytek pro zájemce poslední vzkaz v deníku
rybicky.net/nadrze/7922 no, tak mne pivo nedaji
Jak to probíhá???
Ani se neptej, servírky nestačej nosit pivo
No, ja si to bohuzel ujit necham, jedu zitra na hory, kdy bude nejspis dalsi sraz a jak to vubec probiha?
Vážení přátelé, těším se příští týden na pokec, při údržbě o víkendu proberu trošku piskořky u sumečků, pokud má někdo zájem, jsou jeho
(prosím potvrdit do zítřka).
no koukal jsem ze to zvenku vypada jako by to jeste nebylo vyklizeny, jinak skvela lokalita... za rohem je posta, kousek dal pobocka mestsky casti a hned vedle ni Penny market, autobus ze smichace jezdi kazdejch 10minut.... musim zpracovat namereny data...
Danilko vsak priste (v dubnu) huz budesh mit po nocnich ne??? nebo ze by jsme to udelali v Danilariu jako brigadu? vzal by se malej soudek, pipa, monterky...
0 09.03.2010 20:26 Peťura Já už se též těším a jestli se něco neočekávaného nestane,tak dorazím.
Vy trojkaři mi dáváte...Takže jako již tradičně mám noční a nedorazím
Starší reakce
0 18.02.2010 13:01 RAP – Re: PaDa
Nemáš to psát po vlivem....
zikyce jsi napsal v seznamu ucastniku 2x
No vidíš, a pořád mi to nevycházelo, lidí jsem napočítal v hospodě 18 a na seznamu 19
jak dlouho mash akvarko napusteny, jaky tam mash kyti, dno...
no jednoduse udelaj si prezentaci.... a jukni sem jestli se ti nepovedla nejaka zacatecnicka chybka
horacovoakvarium.cz/… hele zikyce jsi napisal v seznamu ucastniku 2x
jinak moc dekuji za ten poter, zatim vsecko zivy, dokonce jsem tam nasel jednu malou piskorku.. za mesic podam zpravu jak se jim dari... diky moc
0 18.02.2010 06:56 JuraS Bezva akce..dík za radu Romy..o víkendu dostanou "studenou sprchu"...já jim dám lenošit...navrhoval jsem servírce příště stoly stočit co U a nebo probourat stěnu...bylo nás dost..dost není hodně a rádi uvítáme další nové..jo pro jedlíky..vaří tam dobře a rychle přinesou...Pavlovi děkuji za obchodní vstřícnost..obchodník jak má být....příště už bude možná tepleji..venku
0 18.02.2010 00:03 Jaenne – Re: PaDa
doufám, že budu mít proč jít...nějak se mi nelíběj...
My nikoho nevyhodíme, neboj
Přidat reakci
1 ...... [340] ...... 350 351
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 356645x