Setkání akvaristů - Praha
No popravdě jsem s Tebou počítal až jako nakonec

, ....ale stejně to tak dopadne

Jestli je ten plevel i stejně chutnej, mám na něj odběr

Chce někdo Gratinerky ? jen upozornuji že je to stejnej plevel jako piskořky

tob jsem prislibila ten mech flame moss ? Chces, abych ti ho dala na mrizku ? Dneska ho lovim z akva, tak to muzu rovnou zaridit

Pár rostlinek se mi válí v kýbli už několik měsíců

,tak já zo přeberu a donesu..ale připomeň se mi ve čt.před hospodou

mam tu tubu co jsem lepila tu 360l, tak nezapomenu a donesu (cerna)
nemel by nekdo nejake prebytky Eleocharis pusilla ?
Martine,mám tu někde zbytky zadara,černé i transparet,ale zvaž to,doprava je je dražší, než patrona nového lepidla.

á/135Kč na krámě.

Zderavím, potřebuji přelepit akvárko (v létě se mi rozlepilo) a nemám už v tubě dost silikonu na celé. Nemáte někdo načatou tubu kterou už nepotřebujete? Stačí mi tak 1/4, on ten silikon nevydrží načatej navěky tak se mi nechce kupovat nová když vím, že ji už nespotřebuji. Zbytek bych vrátil a spotřebovanej i zaplatil.
uz planuju, co vsechno donest ...
flame moss
blyxa
plovoucky
penize na akvarko
sneky
kdybych neco zapomela, pripomente se, at pridam na seznam

Starší reakce
kdo by mel zajem, tak muzu poskytnout nekolik sneku a to okruzaky i piskorky, jen jsou to jeste miminka, tak vykrmit si je budete muset uz sami
a kdo by mel navic nejakeho krunyrovce (ne sp. nebo gibouska) miminko, tak se hlasim se zajmem
Právě jsem ho vyhodila... minule jsem si společně s mechem přitáhla ploštěnky

jeste bych hodila dotaz, jestli by nekdo nemel kousek mechu - ale ne java, flame ci phoenix
phoenix bych nabidla, ale desne mi ho zaneradila vlasata rasa :(
naprosto

10 krevetek by ti stacilo?
nema nekdo nejake prebytecne krevetky do 20l nano ? nebo specialni substrat, tak 1-2kg ... klacky

nj, budu zarizovat nano 20l a stale hledam inspiraci, samo platim, nejsem socka

Donesu. Kdyz si to nevemes ty, tak treba nekdo jiny.
Na oplatku muzu nabidnout nejakou Riccii, kdyby nekdo chtel

to je presne to, ceho se chci zbavit

To by bylo super, ale potřebuji jen tak 3-4 kericky. Díky

taky jich par mam a i neco s korinky

Beli, vracim se k tvoji nabidce na blyxu, ja bych nutne potrebovala par rostlinek, (korinky snad casem pusti) je to do novyho akva bez ryb. Takze prosim, prosim

dik , mas to u mne

Roman neprudí, nebo neprdí nebo taknějak. On na nás dohlíží, abychom se chovali mravně.

To je vončo.

To bude stylové. Už se těším na fotky Romana s kačenkou pořizované z toho podvodního tunelu. Teď ho tam jenom vylákat pod nějakou nenápadnou záminkou. Jo a hlavně dávat pozor aby mu to někdo neprásknul. Jak říkal Hrušínský v jednom filmu (Adéla ještě nevečeřela) - tady se vykecá všechno.

Snad Vás pozve k sobě domů a kačenku zaběhne ve vaně. V bazénu by to nebylo ono a v Labi by mohla uplavat.
Hradečáci se scházívali v Aldisu na burzách , myslím že tak velké akvo tam nikdo nevozí , ale poblíž je nějaké sportovní centrum , velmi blízko protéká taky Labe , ale netuším jak ho tam dostat , vono je ho taky kus chlapa a dobrovolně nepůjde

MonterMonty napsal: nejsem proti složit se a slavnostně zajet do Hradce na slezinu prezent předat
Předpokládám že součástí mejdla bude i slavnostní zaběhnutí prezentu, neboli Roman se s kačenkou slavnostně vyráchá ve vaně. A já si zamlouvám fotečku.

Specifikace výrobku:
"Specialitka pro všechny milovníky gumových kačenek. Tuhle obří kačenku, která měří 30 cm, prostě musíte mít"
Nespletla sis téma?

nejsem proti složit se a slavnostně zajet do Hradce na slezinu prezent předat

Seš grand. Doufám že to Roman ocení.
Pro jiného by byla fotka nejmín za deset kaček ,ale pač je to pro Románka ,tak je grátis , v případě zájmu můžu poslat i jiné pózy
edit : žluté bohužel došly , naskladnění nejdříve po 6 lednu 2017....

bude stačit ?
Tak mu pošli tu plastovou kachničku do koupele a Roman bude na vrcholu blaha.

Tady si už neškrtnu...

No, když napíšu kachnu, odpovíš že máš kačera, tak nic, budu si to pamatovat a zohledním to v novoročním předsevzetí v kapitole "krutost".

Mám housera

To by šlo

Njn, když já taky znám spíše ty dlouhověký, tak jsem lehce přidal a doplnil.
Jinak zde se O.T. používá jenom ve velmi, velmi omezené míře, tak se zbytečně nesnaž.

Při troše dobré vůle i těch předchozích "pět let i více" těm patnácti letům odpovídalo.

Prosím O.T.
A Teď, už je to akceptovatelnější?

Přidat reakci
1 ...... [100] ...... 351
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 357648x