Setkání akvaristů - Praha
dneska nedorazim, zmena planu
Kdyby náhodou, tak je ubytuji.
Na uklizeni vyborne, na vystavu asi uplne nee.
Zatím to vypadá na 4 účastníky, to snad ne?A v pátek vyrážíme s invalidou na Čáslav na potlach.
Starší reakce
Tak přesouváme akci na 27 z důvodu počasí. Nejsme z cukru ale zdraví máme jenom jedno!
Starší reakce
Ahoj, kdyby měl někdo zájem, tak vyrážím s invalidou za menhiry atd!
V případě zájmu dodám detaily.
Mel bych mit wendtii brown a parva. Snad nezapomenu vzit sebou ...
Čauky lidi. Nebude mít někdo ve čtvrtek na sraz nějaké kryptokoryny? Potřeboval bych nově osázet akvárium...
Co říkáte na termíny dalších srazů?
24.10., 21.11., 19.12.,
23.1., 27.2., 27.3.
Ještě potřebuješ piskořky? Vzal bych Ti je ve čtvrtek na sraz...
Starší reakce
To je zase deň, minule Martin a dnes Láďa …R.I.P
1 25.07.2024 08:40 souky [605] - Rostliny chce někdo utricularia gibba? Je to hroznej plevel a nijak zvlášť hezkej(ano, mohl bych se živit prodejem
)
Nemá někdo prosím pár piskořek?
nějaký bucky přinesu, Ctibum mi jich dal až moc
Když by někdo přinesl nějakou hodně malou kytku jako Anubias nebo prťavou Bucephalandru, byl bych moc rád. Potřeboval bych doplnit svoji visutou zahradu u želvy.
Nemáte prosím někdo Phyllanthus fluitans, nebo nějakou jinou červenou plovoucku?
Starší reakce
Pro mě je taky ten nápojový lístek špatný. Dávám přednost jiným než exportním pivům, které jsou chuťově laděny tak, aby urazily co nejmenší procento zákazníků. Chtěl jsem si tedy dát volbu sládků, kterou sice na lístku inzerují, ale jako na potvoru ji zrovna v sudech neměli.
Nojono, co naděláme, na ty srazy člověk nechodí kvůli pivu, ale lidem, s nimiž se tam potká. Bylo by fajn, kdyby ses zase někdy ukázal ...
Ale no tak, se jednou premuzes
rád tě uvidim
1 24.06.2024 16:01 půlpy [2132] Ahoja,
jak jsem koukal na nápojový lístek, tak se na srazu v "Plzeňské restauraci U Sedlerů" jen tak neobjevím.
Mimochodem nevíte někdo kde hledají posilu na drátořez (EEO - obrábění)?
Hledám novou práci.
Dostupnosť ok, i když teď narušená výluku Karlovo náměsťí -Lazarská.Salónek ok s exkluzivní kuřarnou vedle viz předchozí fotky. Jídlo fajn až na reklamované koleno , takže potenciál to má a tak tedy ahoj příště!
Jak to vypadá po novým …
Ahoj, mám tady 2 odnože echinodorus cordifolia mini a múžu pridať nejakou polyspermu, valisnerku a aromaticu.
A já mám pro tebe ty pancéřníčky (cca 30 ks, 2,5-3 cm), vezmu Ti je všechny na sraz...
Starší reakce
Ahoj, 28-30 června bude setkanií akvaristu z Facebooku na Lipně. Kdyby byl zájem, možnosť ubytovaní ve stanu nebo penzión .Na programu pokec, rybareni a mozna turistika. Bude tam i Invalida , kdyby mel nekdo zájem. Prípadní zajemci at se ozvou do této nedele!
Starší reakce
Mám se za Mariána optat, jestli někdo nemáte Vallisnerie a nemohl je přinést ve čtvrtek na sraz.
To bych musel ty cryptocoryny sázel na patro, abych je do akvárka nacpal
Díky, kdyžtak sméním za cryptocoryny ????
Jj, krevety jsou drsná konkurence pro okružáky.
Nějaké přinesu.
Jáchym
Ahoj,
Neměl by někdo prebytečné okružáky ? Krevety mi je před časem vyhubily tak bych je zase rád obnovil.
Ahoj Aleši
Podle fotek to nevypadá špatně...
Jen mají otvíračku pouze do 22 hod. (stejně jako ty 3trojky), Pivo jen Primátor a Zlatý bažant (není Plzeň na kterou někteří chodí), a hlavně se dá platit jen v hotovosti (karty vůbec neberou).
Michal
Zatím to vypadá na 5 účastníků , tak se hlašte!
Mám ještě jeden návrh na restauraci:
restaurace-uskretu.cz/…
Je to na Letné, mají salónek, zajímavá piva, rozumné ceny typických jídel CZ a SK kuchyně ...
Starší reakce
Tak jsem si pred časom přinesl Mekong kraby na etapy a už to vypadá , že jsou i mladí, tak jestli nejaký odchytnu pred dražených, dám vedet, kdyby byl zajem.
Starší reakce
Pravda je, že nejvíce lidí svého času chodilo ke 3kám, až tak daleko z centra nejsou, i když samozřejmě nejsou na metru. Lidi postupně přestávali chodit po přesunu od 3jek, možná proto, že to měli do Pinty a později do Restartu dále, svou měrou přispěl i covid, svou měrou i to, že jsme v Restartu neměli salónek.
Ahoj Václave
Probíralo se to také jako jedna z možností.
Pro 3 trojky jste byly jen 2 nebo 3. Někteří mají špatnou zkušenost z minulosti a teď chtějí hospodu na jistotu (když zůstaly na chodníku a hospoda byla otevřena pro jiné aktivity majitele
).
Další výběr byl podle dobré dostupnosti pro všechny z celé Prahy i těch mimopražských
.
Do Restart Pub se například chodilo cca 2 roky (možná i déle) a nikomu to tenkrát nevadilo a teď se jim už nelíbí...
Rozhodně nevybírám hospodu jen dle sebe, beru v potaz i ostatní názory...
Ostatní jsem již popisoval RAPovi
Ps: když se má domluvit 15-18 lidí co chodí na srazy, vyleze z toho spousta názorů dle každého jednotlivce... Několik jich přestalo chodit z důvodu špatného spojení. Proto se volilo hlavně dle dobré dostupnosti MHD pro všechny poblíž centra...
Přeji Ti hezký večer
Michal K.
Říkal jsem ti ať se podíváš ke 3trojkám jsme akvaristi tak by jsme mohli chodit do akvaristicko teraristické hospody. Tobě se to ale z nějakého mě neznámého důvodu nelíbí. Chodili jme tam roky tak co to nezkusit zase. Karlák je dost střed a bude tam asi dráž.
Ahoj Aleši
Pokud tam není salónek, pak je to o ničem. Zahrádku v počtu cca 15-20 míst Ti žádná hospoda kolem centra nebude rezervovat.
Hezký den
Michal
Muzeme to zkusit. Prijde mi, ze restaurace je spise mirne drazsi a nema moc velky vyber piva, ale pokud budeme mit salonek, je to dost plus. Pro srovnani, mou oblibenou restauraci ne az tak daleko od centra je U svateho Filipa a Jakuba na Arbesaku,
www.filipjakub.cz
Bohuzel tam nemaji salonek, ale pres leto by zase byla zahradka ...
Asi je to nutné...
Na Tetíně o nás nestojí a v Restart Pub se to několika lidem prý už nelíbí...
Tak se hledala nová hospoda, blíže k centru a s dobrou dostupností MHD a aby to nebylo nikde stranou v okrajových městských částech jako na Tetíně...
Na karláku U Sedlerů např. nechtějí předem žádný poplatek, za rezervaci salónku (jako v jiných hospodách) a vždy nás tam prý rádi uvítají.
Asi se shodneme, že platit na každý sraz rezervační poplatek 3000-5000 Kč je naprostý nesmysl...
Hezký den
Michal K.
Ještě ne, asi až ten další.
Dal jsem to sem zatím k náhledu a případným připomínkám...
Musíme se nejdříve napevno domluvit, abych mohl udělat rezervačku...
Zatím je reakce pouze od tebe a Zbyňka...
Takže nejnlizsi sraz tam?!
Přidat reakci
[1] ...... 349 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 354688x