Setkání akvaristů - Praha
Ahoj , jo jo scháním je co možná nejvíce
děkuju , vykompenzujem to nějakým pivkem
Aby to bolo jasne, ja ponukam vallisnerie
0 11.01.2012 17:17 Peťura Já určitě přijdu +prosím dvě místa navíc pro kámošku s kámošem akvaristy,taky se prý přijdou podívat.Díky
Možná trvalo to sepsat déle, ale zvládl jsi to skvěle.
Pomalu začněte zjišťovat, jak to budete mít s hospodou, vypadá to na větší účast a možná velký salónek. Ve středu se začnu připomínat
Starší reakce
Danila napsala: pokud si navzájem nedáme domácí vězení nebo Zikouš nebude mít rýmičkůůůů....
Jen abys mu jí zas nenaordinovala...
jurek napsal: Tak to vypadá že přijede plný auto,pět lidí.Rovnou konečně sfouknem i návštěvu v Bráníku a zkusíme přitáhnout ssebou i ty dva pracanty
To je skvělý, moc se na vás těšíme, draci
K trojkám dorazíme, pokud si navzájem nedáme domácí vězení nebo Zikouš nebude mít rýmičkůůůů....
bohuzel mam u Galaxek problem s nafukovanim brisek.... (cca 30kousku v haji)...
zbylo mi 5 kousku... (4 samci z Branika, 1 samice - posledni pohrobecek z cca 4 generace)
Do 17 mám nařízenou dovolenou...že bych se na to...Iá to zařídím a konečně se snad dostanu
Náhodou,nechystá se na sraz nějaký chovatel apistogram nebo mikrorazbor galaxek?Potřebuji obnovit chovy.
Tak to je fajn.
Pracanti z Bráníka choděj pravidelně, ale až tak kolem devátý když už to pomalu končí, takže zkuste přijít dřív
Tak to vypadá že přijede plný auto,pět lidí.Rovnou konečně sfouknem i návštěvu v Bráníku a zkusíme přitáhnout ssebou i ty dva pracanty
Další setkání akvaristů U 3trojek je ve středu 18. ledna od 18:30 hod.
Kdy se to koná v nejbližší době? Venca
No v tom případku klidně, určitě bude vítán kdokoliv z vašich končin
Ale ani daleko
No nemáte to zrovna kousek
Že by se konečně přijel zúčastnit i rychnovský spolek?Rok o tom mluvíme a skutek utek
Tak s Mouchou už jsme do toho šli
To zase nebudu mít tatarák...
Jinak ostatní máte čas ještě do dnešního poledne.
Díky za tip. Není spam jako spam, to vypadá docela zajímavě.
Šel bych do toho, ale poslední dobou už toho tolik najednou nesním, přidá se někdo?
Sice na srazy nejezdím, ale nedá mi to a přihodím odkaz, který mi přifrčel na mail mezi spamy
www.cleverbuy.cz/…Starší reakce
Někdo mi řikal, že prej v hostivařský přehradě je toho dost,ale nevim,jestli je to ještě vypuštěný
Pokud patříš mezi ty šťastnější,kteří si bez velkého se škrábání na zátylku mohou dovolit vysolit za kořen nějakých 400-500 Kč, tak veliký výběr mívají v Bauhausech.
Chce to ale natrefit na plnou drátěnou klec, ve které je mají nasypané, pak je opravdu z čeho vybírat
0 20.12.2011 09:09 MoonBlade Moc děkuji za odkazy
Do Bráníku se samozřejmě určitě chystám, jen ta doprava tam je trochu horší. Kořen bych chtěl nějaký vyšší a hodně členitý, akvárko bude dost vysoké, tak aby jen nebyl někde na dně. Ale jak jsem zjistil sehnat něco podobného nebude jen tak. Takže o materiálu jsem vůbec neuvažoval. Budu rád, když ho seženu. Ale jsem po delší době zase začátečník, tak se teprve rozkoukávám. Možná se dokonce přijdu ukázat ke 3 trojkám, abych se něco naučil. Snad bude čas
Jaký typ kořenu by jsi chtěl?
0 19.12.2011 22:19 MoonBlade Zdravím pražské rybičkáře! Chtěl jsem se tu s Vámi poradit, kterou akvaristiku byste v Praze doporučili a kde sehnat nějaký pěkný kořen (všude co jsem koukal jich zatím bylo pomálu). ZDržuji se nejčastěji na Žižkově nebo poblíž centra, ale za slušným úlovkem se vyplatí cestovat. Tak díky za radu a pěkné Vánoce
Všem přeje Rak
O rozmanitosti našich akvaristických srazů nepochybuji, minule se například Danile vylila jakási podlahová čistící chemie do auta a vypralo jí to peníze dočista dočista.
Tak kdybyste někdo potřeboval vyprat špinavý prachy, stavte se...
ale je aspon rytmicke....
"třeba, třeba, třeba, třeba"
není to téma již poněkud monotématické
PaDa napsal: A kdy příště?
..........Je to středa, středa, středa, středa, středa.........
... je Vás tam třeba
vždyť to stačí napsat jednou
Trefená husa se ozvala
Tady je také kalendář.
no jsou taci, kteri si to napisou,ale pak to ztrati ci zapomenou kam si to napisaly.... mne vzdycky staci juknout do kalendare na akvaristovi.cz
sakra kluci,vždyť to stačí napsat jednou
zapsat do diaru, kalendaru a nastavit upozorneni do rozlicnych pristroju (napr. mobilni telefon) a systemu (napr. Microsoft Exchange- MS outlook)
PaDa napsal: A kdy příště?
Je to leden, leden, leden, leden, leden.
Je to středa, středa, středa, středa, středa.
Je to osmnáctýho, osmnáctýho, osmnáctýho, osmnáctýho, osmnáctýho.
Tuto zprávu přečíst 3x
A někteří jedinci 100 x opsat...
A kdy příště?
Je to leden, leden, leden, leden, leden.
Je to středa, středa, středa, středa, středa.
Je to osmnáctýho, osmnáctýho, osmnáctýho, osmnáctýho, osmnáctýho.
Tuto zprávu přečíst 3x
Tvůj vstup byl nepřehlédnutelný.
3 14.12.2011 13:54 HaDaS – Zdravá výživa
Chtěl bych všem zúčastněným, kteří mne zaregistrovali
, poděkovat za pěkně strávený večer a za rady které mi byly poskytnuty.
A protože v jednu chvíli byla řeč stočena i na tzv. Tibi krystaly (a´la Kombucha) a výrobu CO2, přikládám jeden odkaz, který osvětlí, alespoň trochu, původ tohoto "zázraku". Pil jsem to, a je to hnus. Do akva se to zatím pouštět nechystám.
Ale jako strava pro geriatrické chovance, by to mohlo být zajímavé.
zivotni-energie.cz/… Treba budeme mit protekcni jidla pro staly stangasty... precejenom nosit si do hospody vlastni krmi, je ponekud divne.
Nebo prejdeme rovnou na amarouny od f.Novak a spol. a jen budem hlasit jakou prichut si dame......
Přidat reakci
1 ...... [308] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355246x