Setkání akvaristů - Praha
Takže trošku blyxy a pentorum sedoides pro Václava připraveno.A zbytek klasika ceratopsersis, aromatica, sagitaria platyphyla a nějaká kryptoška jsou volné!
Něco mám slíbeného, tak přinesu.
Nemáte někdo blixu, rozdal jsem jí tuny ale teď nemám ani kus.
Bral bych jednu.
Ahoj, kromě dalších kytek múžu přinést taky 2-3 stonky této kytky, kdyby byl zájem.
Dejte mi vědět do zprávy, kdo budete chtít ve čtvrtek na sraz vzít TREPKY. Abych je stihl zcedit do lahví.
Starší reakce
Je nás dost
Tak navařeno, voda vyměnenà, Kytky napytlíkovaný a za chvíli múžu vyraziť.
Bohuzel, zena doma ulehla s horeckou a na me, zda se, taky leze nejaky ten moribundus, tak posezeni v hospode radeji necham na jindy. Uzijte si to!
Ahoj, dorazím, vzal bych opět přebytky vodních kytek, nějaké ancíky a pár gar (podle toho, co ulovím, počty slíbit nemůžu). Napište, kdo chcete masožravky. Tom
To vypadá na 11 účastníkú, tak uvidíme?
Ahoj, vzal bych si rotalu a mikrosorko. Díky!
4 19.02.2024 20:35 Sha [502] Tož dvěma litrům bych se taky nebránil, čím víc litrů, tím víc adidas
Ale prozatím jim plánuju šmejdicí misku s pískem (a dobrotama). Kolik písku bude, tak velkou pořídím misku.
Mám rozdělaný pytel, myslím že frakce 0,7-1,2mm. Ráno se mrknu. Vážně jen cca litr? A není to málo, Antone Pavloviči? Klidně dovalím víc.
Neměl by někdo prosím 1/2 litru až litr filtračního písku (max frakce okolo 1 mm). Mým pancéřníčkům malým by to udělalo velkou radost. Šmejdí sice i v substrátu, ale asi to není ùplně ono.
Mám návrhy dalších srazů. Popřípadě dejte vědět jiný termín.
Co zatím říkáte na termíny: 25.4., 23.5. a 20.6.
A jak to bude o prázdninách se ještě domluvíme... (25.7. a 29.8., 26.9.)
Taková Limnophyla aromatica to i privoní a lehce obarví.
Nějaké krevety donesu. Stejně potřebujou zredukovat, protože až moc konkurujou pancéřníčekům.
Snad mi to vyjde. Nějaké ty rostliny taky donesu.(echinodorus jani, polysperma, valisnerie 3 druhy, octopus, microsorium) Kdyby někdo chtěl Endlerky nebo násadu nějakých červíků tak napište. Byl bych rád za pár krevetek.
Už se to blíží a zatím 7 přihlášených.Múžu přinést aromaticu, sagitarii platyphylu a ceratopsersis který mě úspěšně a konečně zbavil zelený přisedlý řasy z předního skla.
Ja bych si s dovolenim par trepek nechal nasadit, pripadne i jinou obuv.
Nazdárek bando. Pokud budete mít někdo zájem, tak mohu na sraz 22.2. vzít násadu trepek. Budu toho mít cca 2-3 litry.
Starší reakce
Jo,dnes bylo na procházky nádherné počasí
Už to tu mám slepené i s těmi molitany. Mam to jen k 3 stovce. Pod velké se kouknu po nějaké vychytané konstrukci. Udělal jsem jen přepad z trubek a už to jede.
Diskuse o filtrech byla natolik podnětná, že jdu jeden zkušební zprovoznit. Dám tam modrý biomolitan.... nějaké rady?
Ne, toto píše invalida na Facebooku a ona je spominana na začátku v nesnázích….
Já pamatuju, jak nám tady posílala Invalidovy povídky a pak přijela i na naší věhlasnou burzu do Ostravy a provedla jsem ji po místních chovatelích, to píše ona?
Ďekujeme všem za kytky a účast. Akorát příště se připomínkujte dřív, ne na poslední chvíli.
Kdo pamatuje Kytku?
od Elviry
Víz foto
Tak už jsem tady a čekám!
Nemá někdo z vás nějaké helenky? Potřeboval bych zredukovat plovatky...
Ahoj,
vzal bych si par piskorek, pripadne jinych sneku, pokud nekdo mate, diky.
Ahoj
Vzal bych si zase nějakou nenáročnou masožravku.
Přidat reakci
1 ...... [3] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355245x