Setkání akvaristů - Praha
Ty si tedy fandíš mladej a hezkej. Vezmi si sebou větší příruční tašku ten echináč mě trochu přerostl.
0 16.02.2012 13:18 kamimira Ahoj. Chtěl jsem přijít, ale vlezla mi do toho nabídka celotýdenní lyžovačky. Takže to zkusím příště. Mirus.
Já bych ho možná našel
tak ten už nemám
,škoda
Pionýrským ...
mě poznáš,mladej hezkej kluk s šátkem
Pro přítelkyni? Tvoji? Bude!!!
Vše dopravím.
Nebudu si ale pamatovat kdo co chtěl a není toho zase tolik. Možná si udělám seznam a budu to bránit půllitrem.
já valisnerky...
Tu affinisku bych bral. Tedy jestli mi dají šichtu, abych dorazil.
Malýho zelenýho (i sem tam něco červenýho) je většinou plnej stůl. Ani není kam dávat užitečné věci jako je pivo a jídlo
Musíš jen přijít včas... První bere kvalitu, poslední zbytky
Mám poprosit jestli někdo nemá něco malýho zelenýho a trochu mechu pro spolužačku mý dcery do 22 litrovýho krevetárka. Spíš nic extra
Velmi děkuji
0 15.02.2012 18:53 HaDaS – Do placu
Bude se někomu hodit toto?
Cryptocoryne affinis, Ludwigia repens, Pogostemon erectus, Rotala rotundifolia, Vallisneria 'Tortissima', Sagittaria platyphylla.
Doufám že do toho nic nevleze...tady taky fičí
tak to muzes pretransformovat i na tu tramvaj v tom sklepe (pro prazaky: metro)
a autobusy znas z domova.....
a krizence bus/tramvaj (trolejbus) v praze huz nepotkas...
takze v pohode.... huz se tesim
Já nosim v kapse cukr a chleba...Kovář ví jak na koně a trambaje
Nám venkovanům kladli na srdce, že tramvaj mrkev nežere, tak ti tuto informaci zdarma přepustím
valisnerky ber, on si je někdo veme, možná i já
I vlak po Praze a lanovka na Petřín.
Celodenní je bus tram i metro? Buran děkuje za rady
ok
Kolik jich přineseš tolik jich vezmu.
Bezva, mohu nabídnout 2-3 velké (snad je najdu), mám vzít všechny? Semtam vidím i mrňavou, ale ty se hledají blbě
o helenky bych měl určitě zájem.
riso napsal: gigantea, limnobium a pistia. Ma nekdo zajem?
Bude-li ještě, taky bych si vzala, hlavně limnobium
Jinak bohužel toho moc nabídnout nemůžu, dneska jsem vyškubala něco mix vallisneria asiatica a torta, ale to je takovej plevel že předpokládám že má každej dost, má cenu brát to sebou?
A měl by někdo zájem o helenky?
32 Kč. Pokud nebudeš mít více jak 3 jízdy. Pokud budeš cestovat více, tak se vyplatí celodenní za 110 Kč.
nebo 24hod je za 110,- ale pak je tu jeste bezplatny jizdny pro ZTP.
www.dpp.cz/… Na tohle a i zpáteční trasu si kup 3 lístky jeden stojí 32 kč jestli se nepletu.
www.mapy.cz/…
Zpátky na Smíchovské nádraží do metra vystoupit stanice Florenc. Autobus 175 stanice Rokycanova a pár kroků zpátky a přímo na rohu je vchod.
Eště mi poradte z lístkama...Je lepší koupit nějakej celodenní nebo jak se co vyplatí
www.mapy.cz/…}
Autobus 196-197-198 ze Smíchovského nádraží. do zastávky U staré pošty Po výstupu trochu zpátky a doprava
Sice vlakem ani MHD moc nejezdím, ale do Zoo Braník je do z vlakového nádraží Braník co by kamenem dohodil. Takže i pěšky. Z Braníka nejlépe na tramvaj směr centrum. Asi nejlépe tramvají číslo 3 ze zastávky Přístaviště do zastávky Lazarská, tam přestoupit na tramvaj číslo 9 a jet na Olšanské náměstí. Z toho autobusem 175 do zastávky Rokycanova a jsi tam. Cesta cca půl hodiny. Nebo to vzít tramvají na metro a dostat se buď na zastávku Florenc (C) nebo Flora (A). Poté zase autobusem.
Všechny cesty vedou ke 3trojkám. Nejlíp Ti asi poradí Danila nebo Zikyc na místě.
Ani moc ne..každá kačka dobrá ,,to radši pořídím dětem zajímavýho šneka, a dám si o pivo 2 míň. Pro ně je jízdný zátěž kterou někde musim vykompenzovat. Ale že seš pražák tak mi řekni...jak se dostanu do bráníka zoo od vlaku a pak od Danily ke trojkám. Vlakem můžu jet z rakovníka přes Lužnou a nebo Přes Beroun
A sem z pralesa takže polopatě
Pár kousků si dáš určitě taky, ale rostlinky jsou rostlinky
. Ne, už nebudu šťourat, mně to prostě někdy tak chytí.
Hahaha..mě stačí pár kousků ale když už jednou za čas někam vyrazim tak to musím vbyužít
Zadej si vlastní vagon
.
Mě by se nějaký zelí šiklo.
ok
nevím zda dorazím na 100%, ale snad ano
0 13.02.2012 17:13 Peťura jestli je nikdo nechce,tak ja si je vezmu
Chtěl by někdo věnovat několik ks (cca 5) pouze samečků krevetek yellow?
0 12.02.2012 19:17 tomchamik Já bych požádal o to kdyby měl někdo velké kytky jako valisnerky,echáče a podobné.
všechny ryby mám zatím malé,tak to mohu kompenzovat pivem
0 12.02.2012 17:51 RAP –
Re: AG AG napsal: Chci se zeptat, můžu se taky zúčastnit ? I když na výměnu momentálně nic nemám, rád bych alespoň některé z těch kteří tu radí poznal osobně.
Už se to tu několikrát psalo, přijít může každý. Přebytky přinést můžeš,
ale povinné to rozhodně není! Přidat reakci
1 ...... [304] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355245x