Setkání akvaristů - Praha
Setkání akvaristů, vždy od 18:00, restaurace Na Tetíně, Nuselská 1423/61, 14000 Praha 4 – Nusle
Jaký typ kořenu by jsi chtěl?

0 19.12.2011 22:19 MoonBlade Zdravím pražské rybičkáře! Chtěl jsem se tu s Vámi poradit, kterou akvaristiku byste v Praze doporučili a kde sehnat nějaký pěkný kořen (všude co jsem koukal jich zatím bylo pomálu). ZDržuji se nejčastěji na Žižkově nebo poblíž centra, ale za slušným úlovkem se vyplatí cestovat. Tak díky za radu a pěkné Vánoce

Všem přeje Rak
O rozmanitosti našich akvaristických srazů nepochybuji, minule se například Danile vylila jakási podlahová čistící chemie do auta a vypralo jí to peníze dočista dočista.
Tak kdybyste někdo potřeboval vyprat špinavý prachy, stavte se...

ale je aspon rytmicke....
"třeba, třeba, třeba, třeba"
není to téma již poněkud monotématické

PaDa napsal: A kdy příště?
..........Je to středa, středa, středa, středa, středa.........
... je Vás tam třeba

vždyť to stačí napsat jednou
Trefená husa se ozvala

Tady je také kalendář.

no jsou taci, kteri si to napisou,ale pak to ztrati ci zapomenou kam si to napisaly.... mne vzdycky staci juknout do kalendare na akvaristovi.cz
sakra kluci,vždyť to stačí napsat jednou

zapsat do diaru, kalendaru a nastavit upozorneni do rozlicnych pristroju (napr. mobilni telefon) a systemu (napr. Microsoft Exchange- MS outlook)
PaDa napsal: A kdy příště?
Další setkání akvaristů U 3trojek je ve středu 18. ledna od 18:30 hod. 
Je to leden, leden, leden, leden, leden.
Je to středa, středa, středa, středa, středa.
Je to osmnáctýho, osmnáctýho, osmnáctýho, osmnáctýho, osmnáctýho. 
Tuto zprávu přečíst 3x
A někteří jedinci 100 x opsat...

A kdy příště?
Další setkání akvaristů U 3trojek je ve středu 18. ledna od 18:30 hod. 
Je to leden, leden, leden, leden, leden.
Je to středa, středa, středa, středa, středa.
Je to osmnáctýho, osmnáctýho, osmnáctýho, osmnáctýho, osmnáctýho.
Tuto zprávu přečíst 3x

Tvůj vstup byl nepřehlédnutelný.

3 14.12.2011 13:54 HaDaS – Zdravá výživa
Chtěl bych všem zúčastněným, kteří mne zaregistrovali

, poděkovat za pěkně strávený večer a za rady které mi byly poskytnuty.
A protože v jednu chvíli byla řeč stočena i na tzv. Tibi krystaly (a´la Kombucha) a výrobu CO2, přikládám jeden odkaz, který osvětlí, alespoň trochu, původ tohoto "zázraku". Pil jsem to, a je to hnus. Do akva se to zatím pouštět nechystám.

Ale jako strava pro geriatrické chovance, by to mohlo být zajímavé.
zivotni-energie.cz/… Treba budeme mit protekcni jidla pro staly stangasty... precejenom nosit si do hospody vlastni krmi, je ponekud divne.
Nebo prejdeme rovnou na amarouny od f.Novak a spol. a jen budem hlasit jakou prichut si dame......
PaDa napsal: A večeři si každej donese vlastní v takovým tom trojdílným ešusu s uchem nahoře.
A budeme si v nich nosit mixovaný břečky na žlučníkový dietky a taky plotože už budem bežžubý

A večeři si každej donese vlastní v takovým tom trojdílným ešusu s uchem nahoře.

1 13.12.2011 23:45
Danila [4486] - Sumci
0 13.12.2011 23:00 tomchamik –
Re: RAP njn..když já mám furt v hlavě středu....

,,,asi by to chtělo líp číst

P ® PaDa [848] - Sumci – už se to blíží...
Připomínám, že další setkání akvaristů v hospůdce.... v pondělí 12. prosince
Napsáno 5.prosince
z vlastní zkušenosti mohu doporučit na hlavu stavařskou helmu

Na to,že se nás moc nesešlo,asi 16-17,někteří byli nuceni utéci dříve(viď Romane,Vlasto...),byla diskuse plodná
To seš na omylu, první vzal kramle Václav.
Romy napsal: Já osobně opět pěji ódy na ZOO Braník,kteří mne hodili na metro.
Vidět Danilu,válející se v nákladovém prostoru za razantní jízdy Zikyho mezi senem,bioakvacitem,zbytky písku a bůh ví čím ještě,byl zážitek.Děkuji Ti Danilo,že jsi mi džentlmensky uvolnila míso(jediné místo)na sedadle spolujezdce
Jediný štěstí bylo, že je to na Florenc kousek, protože ještě pár minut a pivo vypité u Trojek by mne potupně opustilo
Byl to hezkej předvánoční večírek, těším se na příští rok na další srazy.
Všem akvaristům: neostýchejte se dorazit, jste vítáni !!!
Danila
3 13.12.2011 00:06
Romy [1822] - Cichlidy Na to,že se nás moc nesešlo,asi 16-17,někteří byli nuceni utéci dříve(viď Romane,Vlasto...),byla diskuse plodná.Já osobně opět pěji ódy na ZOO Braník,kteří mne hodili na metro.Vidět Danilu,válející se v nákladovém prostoru za razantní jízdy Zikyho mezi senem,bioakvacitem,zbytky písku a bůh ví čím ještě,byl zážitek.Děkuji Ti Danilo,že jsi mi džentlmensky uvolnila míso(jediné místo)na sedadle spolujezdce.Snad Ti jednou bude vráceno...
Jinak přátelé,uvidíme se až příští rok,takže,i když s předstihem...Bohaté Vánoce,mnoho dárků,hlavně těch akvarijních,do Nového Roku mnoho štěstí,lásky a pochopení,a příští rok na viděnou přeje Roman Špeta-Romy.
3 12.12.2011 23:32
PaDa [6052] - mřenky a sumci Dneska nás bylo myslím 16, ze závěrečných témat bych citoval například krevetky fukušima a přírodní formu hnědých terčovců

(ale to bylo jen v opravdu úzkém kroužku

)
Bylo to fajn a těším se zase na příště

V pohodě, hospůdka určitě není poslední

Hodní jsme byli všichni, ale stejně nic

Tak se všem omlouvám, ale nějak mi to dneska nevyšlo... Udělalo se mi v práci nějak zle, takže jsem byla ráda, že jsem došla domů... Snad to bude zítra ok, musím odletět na tu služebku... Příště se polepším.
To nebyli čolci, ale vajgly

Budou lítat pečený ampulárie do huby???
Jednu, který se chci zbavit, tu mám. Klidně ti jí upeču
A dárečky?
Nakonec budou všechny ty A3, jen si to budeš muset rozfikat
A co akvaristický koledy?
Podle toho, v kolik přijdeš a kolik vypiješ

ja asi budu grogy, pac me ceka sluzebka.... terenni pruzkum
jsem si špatně přečetl datum a ve středu jsem chvíli koukal já, pak ti lidi v salonku, pak zas já. nakonec se to vysvětlilo...

nu ale zítra nevím, jestli se dostavím.
1 11.12.2011 13:28
Danila [4486] - Sumci ZOO Braník dorazí,se těšíme, draci

Bude vánoční besídka?
Cukroví?
Budou lítat pečený ampulárie do huby???

Suši z ruduchy? Obloha z echináčků?
A dárečky? Herbářík se sušenými nezmárky??? Lahvičky s dusitánky?
A co akvaristický koledy?

Starší reakce
Na odkaz snad není potřeba. Ale kdyžtak to s ním domluvím dodatečně

Setkání akvaristů, vždy od 18:00, restaurace Na Tetíně, Nuselská 1423/61, 14000 Praha 4 – Nusle
Přidat reakci
1 ...... [304] ...... 345 346
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 347702x