Setkání akvaristů - Praha
copak 13. prosince a už vánoční povinnosti?
nebo bohužel práce
tak při příštím celorepublikovým srazu a nebo dřív u těchto pražskejch
Já bych si s dovolením vzala taky od každého kousek
a dorazím
.
Já bych bral od všeho, máš to šmakuládní, ale nedorazím...
Kdybych mohl přiject, tak se hlásím ihned
Posledně sem si taky pošmáknul
Řek bych že ne..za první půlhodinu se zatím nikdo nepřihlásil..jo a kdo chce špek a kdo slaninu?
Škoda Vendo že si byl v tom léčebném ústavu
a nemohl si přijet. Na sraz 13.12. budeš mít asi dost těžkej kufr, co
Taky sem se na tebe těšil Půlpy.
na klobásky se hlásím, 13. bych měl být na srazu, pokud do toho opět něco nepříjde jako u toho celorepublikového srazu
Pepan prej je zdravotně na cajku ale má snad potíže jinýho druhu. Jo bando, prvních pár desítek litrů vína hotovejch a fakt ročník století. A naloženo asi 86 kil na klobásy takže zájemci hlaste se
Starší reakce
Sakra sakra
Bohužel, taky jsem pátrala, na sms neodpovídá, volat nemám odvahu (přece jen, v našem věku už je to riskantní
mohla bych se dozvědět něco nepříjemného
)
Zdar, nezvyklej dotaz. Nedoneslo se k vám něco o Pepanovi? Za info díky.
Starší reakce
To jsem to jako zase prošvih, jo?
Většinu mám z let 2006 a 2007, to by ti neprošlo
PaDa napsal: Jojo, za šneky velké díky, vzkazují moje mřenky
A kdy budou mřenky alá.......
A šneků...
Příště nejdu, tak už si to začni domlouvat...
Včera dvacet lidí, spousta piva a taky nějaký čaje
To záleží na budoucím majiteli, v čem poplavou
Jestli budou v lihu, tak si vezmu
Za tři piva jsem tam
Hola hola bando kde jste? Nechci tu sedět sám.
Jestli se nikdo neprihlasi - ze bych ji zas zkusila? Pripadne ji pak taky vyhodim
nebo poslu dal.
Super, dik
Trochu ti přinesu.
Zdar beru vše co bude,mimo plovouček . Přes léto jsem měl přes 30°C v Aq a moc kytek nezbylo...Dík
malá násobilka
Chytrá to hlavička
ale to se musí nechat- počítat umí
Jsem to napsal slušně
Co takhle mít tři celý?
Ahoj Pájo
Prosím OT.
Je to prosimte (asi) hygr. guyanensis (snad to uz mam spravne), nevim proc mi k ni furt naskakuje guadalensis... Mozkovej softverovej bug
pro mně skvělá zpráva, to můžu
uvidíme co na to v prosinci moje kolena
Tož to já ti to nevyčítám. Holt budu chybět, termíny večírků už máme doma rozdělený
Je mi jasný, že se to všem hodit nebude, pro mě by byl taky lepší původní termín, ale nechtěl jsem mu to blokovat, když má možnost pronajmout celou hospodu.
Tak s tím prosincem jsi mi neudělal radost...
A já bych prosil Tripartitu...
hygrophila guadal nemá to trochu jiný název protože ani strejda G nic nenašel.
Kousek tridentu beru. Nic velkýho. Děkuju moc.
0 02.11.2018 14:46 R vaclav [14809] - Echinodory + stonkové rostliny Starší reakce
Dal jsem to uz do inzerce, ale pridam i sem, protoze sam na tu inzerci prakticky nekoukam a mozna to bude nekoho zajimat:
Kamarád by rád prodal akvárium a drobné příslušenství k němu, viz fotky. Dostal to jako pozůstalost, sám se o akvaristku nezajímá. Akvárium je úplně nové má rozměry 50x30x50cm, tj. 75l. Chce prodat vše najednou, odhadem za 500 Kč. K převzetí v Praze u metra Roztyly.
Starší reakce
0 12.10.2018 10:57 půlpy [2138] Pepo,díky za ty anubiasy, už jsem kontaktoval kolegu tady z Liberce, abych mu je předal,
koukal jsem, že jsou čtyři,takže dva si ponechám
ještě jednou díky
Taky jsem tam pár těch mrch zelených měla, ale nebyla jsem líná a kytky jsem propláchla. Z čeho mám ale radost, tak tam byly i levatky a kružníci, tak snad se jim bude u mě líbit.
Přidat reakci
1 ...... [48] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355246x