Nepřejte si mě vidět v plavkách, natož v bahně. To mi budete dávat kytky jen abych do toho nešla
0[6099] - mřenky a sumci05.10.10 11:52PaDa – Re: RAP
To se zorganizuje, já jsem pro
0[6099] - mřenky a sumci05.10.10 11:51PaDa – Re:Tessee
nevím o vhodném místě, kde jim to můžem zaneřádit bahnem
U vchodového akvárka jsou schody do sklepa, to se s obsluhou domluví. Možná za vstup rádi zaplatí i neakvaristi ze zbylé části hospody
005.10.10 11:51RAP – Re: PaDa
Ještě by se mohlo vybírat vstupné a bylo by na útratu.
Hale děvče krásný, my se tak asi poperem (vem si plavky a bahno). Já taky potřebuju ubrat dusík z akva! Ale aspoň to má výhodu, že se budem modlit dvě a Romy dorazí
Tessee napsala: bude tedy dost rostlinstva na rozebrání i pro mne? já jsem hamoun hamižná beru všechno
To,co jsme prodiskutovali,máš salát tak na minimálně kubík... Pokud se dostavím,dám včas vědět,vezmu několik dceřinných Echinodorus Lena,měl bych i mateční,kolem 50 cm.Dále Ludwigia repens,Vallisneria spiralis,a dalŠí drobnou chamraď...
1[6099] - mřenky a sumci04.10.10 23:59PaDa – Re: Tessee
Něco se vždycky najde, nějak si nevzpomínám, že by bylo málo.
A kdyžtak to bude za měsíc znovu
V pohodě, udělejte si "hodinu kvalitního spánku", to je kolikrát k nezaplacení a ostatní ti budou vdeční, že to konečně nemusej maskovat a ty se nebudeš rozčilovat
0[6099] - mřenky a sumci04.10.10 23:27PaDa – Re: Killer
Sm@tts napsal: ok ale nebudu moct asi posedet za 1. nemam moc penez a za 2. musim do skoly :-/
V pohodě já taky musim do školy..ale já pujdu učit, já tam spát nemůžu
já se také hlásím mezi zájemce o rostlinstvo, vezmu co unesu a když to neunesu, zavolám autí momentálně toho budu potřebovat moc moc na tu mojí loužičku
tak jsem dostala takovej nápad. Jelikož se teď dost trápím s různými testy. Vzala bych vodu a NO3 test od Aquaru. Moucha by vzal tetru a seru. Jestli máte ještě někdo nějaký, mohli byste to vzít, že bysme vyzkoušeli, co jak ukazuje?
já opravdu taky ráda poberu všechny kytky, co se dá, protože mám špatnou vodu po výměně dna, tak to potřebuju nějak vyrovnat klidně jen půjčit, příště vrátím!
I ty velký vallisnerky!
PaDa napsal: Nechceš valisnérii giganteu? Na tu by byla ta tvoje nádržka tak akorát
Já už to nemůžu nikomu udat
Nooo klidně nějakou vem, ale ne zase moc Díky
004.10.10 19:08tomchamik – Re: Peťura
ok,píšu si
004.10.10 19:05Peťura
tomchamik napsal: já bych užil nějaké plovoucí kytky,opět nabízím nějaké ty "šulcáky"
Já bych o pár kousků měl zájem.Tak ty čtyři.
Já to chápu - 300 l v práci hned vedle monitoru je toho víc než důkazem Ke kolegům sedím zády, takže mám pod sebou malý brindáček a je vše v pohodě. Živorodky vyměním se Štětinkou výměnou za rady jak chovat komáry na krmení, pořád sháním nějakého odborníka na krevetky - najde se někdo? Jinak to nemá smysl nosit.
no já si ráda poslintam nad těma obrama (minimálně pro tuhle chvíli je pro mě moje 180 plivátko tak akorát, pro mamku už trochu víc než míra ). Ono vyřádit se s tím dá, ale tak pokročilá ještě nejsem, tak mi to vážně stačí, cokoli co je už nad 250L je na mě jako Máchovo jezero
Když ono vidět tu opravdu velkou nádrž(pro každého z nás jinak,pro mne je 540 l už málo,přemýšlím,jak jí zvětšit... ,pro jiného je 200 l moc ),je posun dopředu.Každopádně,čím větší nádrž,tím víc možností,jak se na ní vyřádit...,nemusíš slintat...
tak zas takový moře (ve srovnání se mnou) bych se asi i trochu bála, na to radši chodim koukat třeba ke kámošovi co má 300L (už to by na mě bylo moc) a nebo na spešl výstavy. Ale nejlepší je to asi tady v nádržích, člověk se nemusí hejbat a jen přemejšlí, kam dá zrovna ten svůj kořen a tu či onu zeleň, aby se to aspoň trochu podobalo. A další výhodu vidim v tom, že tě nikdo nevidí jak na to přiblble zasněně zíráš a jen slintáš
v to doufám ono na koberci by ta loužička už ale způsobila docela rodeo to jen k tý loužičce, ale tak konečně jsem se dočkala pro mě vysněnýho plivátka ale teda fuška to přestěhovat, asi se týden nebudu hýbat