Setkání akvaristů - Praha
jsem se minule vyčerpala, možná příšťo
Já bych trhal jak divej,mám toho mraky,ale příští středu dělám.Václav to špatně,,odkrokoval"

Prosím, pokud někdo bude protrhávat plevel, vezměte to ve středu do hospody.
Ozval se mi kdosi z chovatelského kroužku, kam sehnali 6 ks 200 l akvárek a chybí jim zeleň, tak jsem ho pozval, ať se staví.

To zařídím

Díky
Ahoj Pavle, myslím, že v tubě po kompletování XG mi těch pár bobků zbylo (černý). Ale musíš se den předem připomenout...
Ahoj, nemáte někdo doma zbytek silikonu, kterej by vám stejně ztvrdnul? Mrchy sumci nebo mřenky nebo hrotnočelec nebo všichni dohromady mi během dovolené totálně rozbili mojí domněle nerozbitnou soustavu jeskyněk, tak bych to chtěl před návratem do akvárka napřed slepit. A nechce se mi kvůli pár bobkům lepidla kupovat celou tubu, protože nic jiného lepit v plánu nemám.
Nabízím pivo na revanš

Starší reakce
Hodil jsem přípravu termínu opět na Václava, já bohužel ani tentokrát nebudu moct přijít...
Starší reakce
Děkuji!

První kytku zkuste pohledat pod "Lysimachia", druhou pod "Ludwigia".
Zdejší atlas stačí.

a ještě tahle:

Fšem moc děkuji za hromadu rostlinek, co jsem si donesla. Po analýze s atlasem mi vyšlo dva kousky bez pojmenování. Prosím o pomoc

no sedi se vzadu v salonku s chameleonem, ale obsluha kdyz tak poradi.....
Jak poznám, že jsem našla stůl, kde sedí akvaristé? Nemám paměť na tváře, tak mi ani vaše fotky nepomůžou
Nějaké poznávací znamení, nebo jsou 3trojky rozděleny na místnosti a budem sedět v nějaké přesně určené?

ja bych je potreboval, priste asi nebudu moc, uz bude skola, kdyztak to zkus

0 10.08.2010 14:43 tomchamik – Re: Gunguy
Já beru vše,jen ty neonky a tetry asi nenalovim,budeš je mít u mě na příště,je to zarostlé a samej kořen,vyndám je až to budu předělávat.
tak ja beru piskoprky a utrhnu kus anubiase
no ono taky zalezi o jaky kytky jde... treba na monoselium jednoznacne pixlu
0 10.08.2010 14:12 x – Re: stetinka
na rostlinky stačí jen igelitka a uvnitř trošička vody, nafouknout a udělat uzlík ... vydrží tak celý den (pokud se neuvaří v autě

no ja kytky zabalim do mokrejch novin a jednotlivy balicky pak do samostatnych sacku a to cele do igelitky....
no kolegove v praci jeli dokumentovat povodne, jako nahodou se u nas zpracovava nejaka studie toho jednoho povodi....
takze su v kanclu sam a huz se nemuzu dockat, je tam vzdycky čupr. atmosfera.....

se mi líbí,jak odpočítáváš
Ale já už taky. Právě jsem si zadala plánovač trasy a já to mám jen 1 hod a 3 minuty! To jsem ráda.
Jinak vezmu ty kytky a ty tablety. Ty rostliny převážíte v pytlíkách? Nebo v krabici s mokrejma novinama?

0 09.08.2010 13:06 RAP Ta samice už tam měla bejt dávno!!!! Koukej ji dovalit, fakt ji potřebuju

Tak tedy velmi děkuji

0 09.08.2010 08:08 tomchamik – Re: Tessee
Ani snad nic,

)
Ještě jsem se chtěla zeptat co za toho ramirezáčka?

0 08.08.2010 11:17 tomchamik – Re: Bella
Ok,vezmu Ti 6prcků,za kytičky budu tentokrát rád

0 07.08.2010 23:47
Danila [4493] - Amerika Danila nebere do obchodu žádný ryby!!!
Ani zdravý a už vůbec ne " na zkrmení".
Nápad :" hele hodím ti tam nějaký nemocný ryby na zkrmení, jo?" mě dneska dostal do hysterického pískotu

a málem jsem zavařila mobil.
ZOO Braník děkuje

Inu já bych se stavila moc ráda, ale momentálně tam ještě nějakou dobu nebudu mít cestu, tak to zkouším takhle, navíc teď finance jsou taky mizerný

ale jinak se někdy určitě stavim, koukala jsem na stránky a moc pěkný, jen by to chtělo ještě pár fotěček do galerky, ale jinak

Tessee, jak jsem tak koukala, potřebuješ párek bojovnic, cichlidky ramirezovy, cleu helenu a krevetky. A taky nějaký valisnerie a kryptokoryny

Nechceš se někdy zastavit u nás v obchodě?
Budeš vítána

a vlastně by byla ještě jedna prosbička, nechtěl by se ěkdo náhodou zbavit pár krevetek? Docela mne zaujaly a ráda bych je zabydlela

jj, tak to se tam celkem hodím, doma mi taky neřeknou jinak než zvíře

ale je fakt, že nejčastější otázka babičky je opravdu: "kdy už bude ten kýbl volnej?"

teď to vypadá, že dostanu k narozkám 2 nový kyblíky jen pro sebe

kdyby jsi byla tak hodná a vzala mi pár kousků vallisnerie

děkuju

Tomchamik - chovnych by pro me bylo skoda, neplanuju odchovavat, nemam podminky, tak poprosim mlady, jestli se jich joo potrebujes zbavit vezmu i 6

Vezmu ti teda ty rostlinky (nevim bohuzel presne co mam za kryptokorynu, byla darovana, je to trs, kus ti z toho odstrihnu, valisnerky - pocet podle toho co najdu az se prostriham dzungli dozadu, a necham se prekvapit co tam najdu) Vezmu i ty teckaty echinodory, mam dve materske rostliny a ty jedou s vyhonkama jak na bezicim pase.
jo a kdyby náhodou měl někdo domatakový ty šnečky clea helena, nebo jak se přesně jmenují, taky bych asi nepohrdla

a koukám, že si s těma bettkama ještě počkám...

ještě mě napadlo, že kdyby někomu doma překážel vzd. moturek, klidně obyč, potřebuju jen do karantény, nemusí být silnej. Tak bych zaplatila

no, nevim jestli bych to dokazal dopravit busem....
bylo by to 47cm široké a jedno 60 a druhé 65cm dlouhé , samozřejmě bych ti to zaplatil se všim šudy
díky moc, tak to 100% dorazím

0 06.08.2010 17:32 tomchamik – Re: Tessee
Ok,toho ještě poberu

)
pokud možno teda takový ty velkoocasý krasavice

Přidat reakci
1 ...... [332] ...... 351
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 357648x