Setkání akvaristů - Praha
Nějaká hnědovka se vždycky najde
Klidně se ho zmocním, Mařenky si pochutnaj, okřehek co je mám doma neznám, to uż jsem se ho snažil několikrát obnovit: )
0 01.10.2017 20:12 R vaclav [14809] - Echinodory + stonkové rostliny ahoj,mužu poprosit trosku hnedovky na osazení metrovyho klacku,prosím a dekuji.
piskorky ? ptam se tu mesice jestli to nekdo nechce. Vcera jsem vyhodila sterk, ktery byl tak zamoreny piskorkama, ze to bylo k nasrani a nikdo je nechtel
nema nekdo navyse nejakou najas ? Mohu za to dodat tak 5l javskeho mechu
-vezmu sebou všechny tři druhy
ctibum napsal: Že ty si chceš šplhnout u šéfredaktora...?
... a naštvat PaDu.
Že ty si chceš šplhnout u šéfredaktora...?
Ahoj lidičky, nemáte prosím někdo navíc nějaké šneky? Poptávám jich desítky (levatka, okružák, piskořka). Předání na srazu. Předem děkuji. Michal
Neměl by někdo...?
Starší reakce
Starší reakce
Blyxu nebo lomariopsis chces? Tak se domluvime po zpravach.
A plyne z toho, že to, co ti roste na kořeni nebude rýmovník...
Zrovna mám rýmu.
byli jsme odhaleni
Snad to konečně vyjde s rýmovníkem, všichni už ho mají, nejdřív to nešlo u tebe, teď to nevyšlo mě.Řekl jsem mu, že se bude stěhovat a teď na mě každé ráno vyčítavě čumí, že bráchové jsou pryč a on zůstal na ocet
Bude-li nás víc, nebudeme se bát vlka nic...
Mas strach?
Nevyhrožuj
Eillen napsala: Píšu si do diáře všechny tři termíny a jeden už prostě vyjít musí. A na pátek si v práci nahlásím zdravotní indispozici.
Občas je nutné vybrat starou nemocenskou.
Ha ciste teoreticky v listopadu a prosinci se mozna ukazu, mel bych pobyvat par tydnu v Praglu
0 11.09.2017 00:17 PaDa [6079] - mřenky a sumci Termíny do konce roku jsou tyto:
čtvrtek 5. října
čtvrtek 2. listopadu
čtvrtek 7. prosince
Bylo nás dost,hučela celá hospoda a vesele se kytkovalo,paráda,dík...
Ze mě má každej akorát srandu
Zaplať, jsou to tvoje děti, tak si tu hospodu musíš zasloužit
Všichni se tě bojí!
To abych zase uplácel důchodce na hlídání...
2 07.09.2017 23:17 R lacewings [5579] - Živorodky-přírodní formy, cichlidy pozdě, již je zamluveno a ani nebyla poptávka...
jdeš s křížkem po funuse
A co takhle nějaký termín v pátek...
samý čtvrtky
Co takhle nějaký termín v pátek...?
Taky mam chut se vykaslat na praci... Amikum konci fiskalni rok a je to tu takove... vesele, az hystericke, ze mam chut se obesit na nejaky giganticky valisnerce. Akorat tu nemam pudu a vhodny tram. Ale ze by ta cestina byla obohacena, kdyby se rikalo misto "jdu si hodit masli" -> "jdu si hodit valisnerku". A ti kteri maji valisnerek prebytek, a problem to udat, by naraz meli "business case". Tak si to hezky uzijte, za sebe posilam nejakou biomasi delegaci (dik Jar-oslawovi, ze to prekuryruje).
Kdyby náhodou někdo dorazil dřív může se stavit u mě.v půl čtvrté by měl dorazit Lacewings.
Taky si umíš vybrat termín!
0 07.09.2017 12:35 Jan Bísek My zase nepřijedeme, protože marodím, Ella je z toho smutná. Tak ať se vám to vydaří.
předem děkuji
doubler napsal:
poptávám: prakticky jakýkoli mech ...
Mam nejakej Christmas moss, donesu - neni ho moc, ale je hezkej
Hlavne se o ne nepoperte
gigantea jde vzdycky strasne na dracku
Přidat reakci
1 ...... [78] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355246x