Přihlásit se RYBICKY.NET »

Setkání akvaristů - Praha

NápovědaFórum » Ostatní » Setkání akvaristů. 

Přejít na předchozí stránku 137 Přejít na další stránku   1  
Setkání akvaristů - Praha
Sraz v restauraci vždy od 18:00 (viz. zobrazení místa restaurace u každé akce)
22.1.2026 https://rybicky.net/akce/3220
19.2.2026 https://rybicky.net/akce/3221
19.3.2026 https://rybicky.net/akce/3222
 Reagovat na tento příspěvek 3  - amrtin – dopravní dostupnost
A přileju si ještě olej do ohně:pro mě osobně je Pinta dopravně mnohem dostupnější než trojky...já si na toto nikdy nestěžoval,ale jelikož některým vadí její umístění,tak za mě Pinta dobrá dopr.dostupnost.Tečka.
 Reagovat na tento příspěvek 1  - amrtin Re: sachlj
Tak především v obsluze...tam to byl poslední dobou děs...až nás vyfakovali...prostředí tam teda bylo hezčí,ale o to až tolik nejde,ne?(to bylo na václava ;) ).No a já jsem teda mnohem víc spokojenej s jídlem tady...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sachljRe: amrtin
Jen jsem reagoval na připomínku o kouření. Jako samostatně odnaučený vášnivý kuřák mám trochu vyhraněný čich i na otevřenou zastávku MHD kde 5 metrů ode mě někdo hulí natož uzavřený prostor. Ale vědu z toho nedělám a nikoho nebudu upozorňovat aby nekouřil v mé přítomnosti.
Btw. v čem je tato restaurace lepší než žižkovská U tří trojek?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - amrtin Re: sachlj
A tady bylo jako co?Já chodil teda kouřit ven a až když těsně před zavíračkou zbyla parta vytrvalých,sedl jem si ke stolu u baru,kde se už teda kouřilo...
Mě sice nevadí když se u jídla kouří,ale mnohem raději se přizpůsobím a jím na čistém vzduchu.To jen tak na okraj ;)
 Reagovat na tento příspěvek 1  - amrtin Re: amrtin
Jo a děkuji všem zúčastněným,byl to príma večer ;) pivo ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 1  - amrtin Re: vaaclav
Tak já si nemůžu stěžovat.Pivo (11°) slušný,kanší gulášek vynikající(už po třetí,takže né náhoda),minule hamburger taky parádní a nevím co si představuješ jako lepší prostředí...(?) Není to grand hotel,ale za mě maj sto bodů,na rozdíl od trojek...
 Reagovat na tento příspěvek 1  - sachlj
Také se přimlouvám za nekuřácké prostředí.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - dudak Re: RAP
tak jo, taky jsem odházel v povznesené náladě, tak mi podrobnosti možná unikly pivo
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RAPRe: dudak
Nee, drvi jsem zkonfiskoval skleničku s ricií. Já ráno jezdím většinou autobusem, do práce.:-D Samozřejmě tobě též děkuji za květenu. ;-)
Jinak jsem odešel "pouze" v povznesené náladě.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - dudak Re: RAP
RApiku riccii mas ode mě, ale jelikož jsem viděl v jakem stavu odcházíš, tak ti to promíjím. Ještě že ráno nejezdím tramvají hmm :-D
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 3  - doubler Re: vaaclav
co se mě týká, u Trojek jsem byl jen dvakrát, ale na můj vkus tam bylo fakt "dost zahuleno".. Kvalitu jídla jsem pak ani neřešil, protože v zakouřené hospodě zásadně nejím. Naopak v Pintě jsem si dával dvakrát guláš a připadal mi relativně dobrý (tak nějak ve stylu "nenadchne, ale neurazí"). Co se piva týká, přestože jsem byl z počátku vůči Pardálovi dost skeptický, mile mě překvapil, takže ani tady nevidím zásadní problém.. Osobně si myslím, že problém je jinde, než v prostředí, ale pokud někdo najde a domluví jiné místo, rád ho vyzkouším - za podmínky, že se tam nebude kouřit a bude to v rozumném dosahu MHD..
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RAPRe: drvi
Dík za ricii.
Všem za hezký večer. ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 0  - drvi Re: rak
Taky dik, bylo to super pivo . A dik za krasny rostlinky hop ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 3  - R vaclav
Když jsme chodily ke 3 trojkám vypadalo to že nezvládneme nával uchazečů. Bohužel v Pintě se děje pravý opak, návštěvníků je čím dál méně. Do konce roku to necháme dojet a pak se uvidí co dál. Navrhněte někdo přiměřenou náhradu kde bude trochu lepší prostředí, pivo a hlavně kuchyně. :-)
 Reagovat na tento příspěvek 3  - R rak
Díky za krásný večer.
 Reagovat na tento příspěvek 1  - R romant Re: PaDa
Jako by tam nebylo až tak dost příspěvků. :-D
 Reagovat na tento příspěvek 5  - PaDa Re: Makky
Makky a Monty by spíše měli přispívat do tématu "copak je to za nemoc" :-D
Tak z hospody přejeme rychlé uzdravení...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Makky
Omlouvam se kamaradi, ale vymenila jsem Vas v posledni hodince za hajzl. Zvracim i to co v sobe nemam. Krasne se bavte ja jdu.....
 Reagovat na tento příspěvek 0  - MonterMonty Re: PaDa
jen si dej ... :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PaDa Re: MonterMonty
beru antibiotika
Tak dobrou chuť, ale dám si raději něco jiného ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 0  - MonterMonty
Já se na poslední chvíli musím omluvit , schátil mě nějaký morybundus , beru antibiotika , tak příště , bavte se pivo ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 0  - MartinH
Tak ještě sprchu a razím na sraz.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R rak Re: PaDa
ano
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PaDa Re: rak
Kdyby někomu přebývala nějaká rostlina tak se o ní hlásím .
Stojíš i o rybicky.net/atlasrostlin/ceratophyllum_demersum ? Měl jsem v plánu to vyhodit...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PaDa Re: rak
Kdyby zbyl nějaký anubias tak bych prosil.
Když už má Vašek dodavatele, donesu je tobě, ale výstavní kusy jako od Jožina to nebudou :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - doubler Re: MartinH
prima :-) tak já se nebudu zbytečně poflakovat po městě a přijdu taky krátce po páté palec
Pár těch dlouhých bych si vzal, osvědčily se mi v malém, tak bych je zkusil ve velkém.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - MartinH
doubler: Přeci jen to teď mám o kus dál, ale dorazím mezi 5 a půl 6.

Kdyby zase někomu přebejvali nějaké odolnější rostlinky a chce si něco přividělat, tak ať se hlásí u mě, odnesu je pak k nám do akvaristiky.
To mi připomíná že minule zbyl na stole kousek bolbitisu, kdo ho přinesl ať se přizná, dostane odměnu.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R rak
Kdyby někomu přebývala nějaká rostlina tak se o ní hlásím .
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R rak Re: dudak
Nic se neděje.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - dudak Re: rak
jsou 3 a jsou pro Václava, tak jedině jestli se domluvíš s ním
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R rak Re: dudak
Kdyby zbyl nějaký anubias tak bych prosil.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - doubler – příchod..
má někdo v plánu dorazit do Pinty výrazněji před šestou? třeba už v pět? ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - dudak Re: Makky
jo to bude ona :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sachlj
Díky Václave za kyti i rybičky. Omlouvám se ale setkání tento měsíc vynechám. Nestíhám tak trochu :-( . Příští týden musím hned od pondělí rána začít sestavovat akva a přehodit to stávající za to v kočárkárně. 120ky nejsou zrovna lehké tak to musím všechno dohodnout dopředu a hlavně všechno připravit. Proč to ale píšu sem? Jestli někomu přerůstá kyti pak bych příští týden potřeboval blyxu japonicu nebo jinou trávu do akva a taky egerii. Nemusí toho být moc. Stejně se to rozroste, doufám. Mám dovču tak dojedu klidně i během pracovní době kamkoliv po Praze. Díky předem.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Makky
Dudák - jakou šípatku? nízkou, nebo zase ten obrovský trs nekonečně dlouhé rostlinky?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - dudak Re: drvi, RAP
jasně počítám s váma, crispatula je jen jedna, kdybys napsala dřív, mohl jsem ti jich vytáhnout víc, ale už se mi do toho nechce hrabat, blyxy bude dost pro všechny
 Reagovat na tento příspěvek 0  - drvi Re: dudak
Já bych "nutně potřebovala" tu crispatulu prosíím hop a kdyby zbyla blyxa, tak bych ji taky ráda zkusila, sice mi moc nešla, ale teď jsem trochu vylepšila podmínky... :)
Ceratophyllum a ricii bych bral, měl bych dorazit.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - dudak
donesu pupečník bílý, blyxu, šípatku, Rotalu rotundifolii, Cryptocoryne pontederifolii, Phyllanthum fluitans, hnědovky a anubiasy, Cryptocoryne crispatula v.balansae, Ceratophyllum, kdyby někdo chtěl Riccii, můžu vzít taky. Ryby budu lovit až zítra, takže tam se uvidí co ulovím. pivo
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Moucha Re: PaDa
bohužel se večer nedostavím, musím něco urgentně zařídít, snad někdy jindy
 Reagovat na tento příspěvek 0  - dudak Re: vaaclav
vaaclav napsal: stačí mě jen trochu. :-)
něco bude ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - drvi
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvku Nechtel by nekdo malyho Echinodorus Kleine Bär? Mela bych k mani i matecni rostlinu, uz je do myho 100 l akva dost velka, ale tu az napriste, dnes bych ji nestihla vyndat. Oboji viz foto

Reagovat na tento příspěvek 0  - půlpy Re: infernus
myslel jsem právě jestli Ti nesnižuje teplotu v té flašce, ale jestli tam máš stejnou jako v létě ..., byl to prostě jen nápad
 Reagovat na tento příspěvek 1  - PaDa Re: vaaclav
Donesu ano
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R vaclav Re: drvi
Díky ten mám a přinesu. Já chci klasiku.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - drvi Re: vaaclav
Microsorko mam jen Trident, kdybys nepohrdnul. Ale jeste docela mlady rostlinky, tak 4-5 cm. V kazdym pripade je privezu :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R vaclav
Kdyby měl někdo klasické microsorium nebo přebytečný anubias stačí mě jen trochu. Nemám co na kořeny. :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PaDa
V sobotu jsem vytrhával pár rybicky.net/atlasrostlin/hygrophila_angustifolia , jestli přežijí do středy, můžu asi čtyři donést.
A ještě hnědovek mám plno.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - infernus Re: půlpy
Ahoj, myslíš že jim studený vzduch od okna může vadit ačkoliv ve flašce je dle teploměru 25 stupnu?
Sraz v restauraci vždy od 18:00 (viz. zobrazení místa restaurace u každé akce)
22.1.2026 https://rybicky.net/akce/3220
19.2.2026 https://rybicky.net/akce/3221
19.3.2026 https://rybicky.net/akce/3222

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... [137] ...... 352 353

Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 360256x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/10957-setkani-akvaristu-praha?od=6801