Setkání akvaristů - Praha
Zdar pražáci...mám dotaz? Metro roztyly..odtamtud městskej autobus asi 6 zastávek...bohužel sem zapoměl číslo busu a i zastávku... Kde bych našel který autobusy tamtudy jedou a byl by tam seznam zastávek . Když byste věděli tak fakt díky.
Starší reakce
Ahoj lidičky,neměl by doma někdo navíc em ventil na cočko?
No tak je vem, já mu dám pár desítek svejch ancáků a seženu nějaký živorodky, teď konečně doma sice nemám žádný ale někdo tuty bude mít nějaký krmný.
Mám tu jeden výtěr albínů ancáků, jsou něco přes tejden starý, zachránil jsem je před spláchnutím, ale nechci je. Mám je zatím ve skleněné "váze" tak jestli to přežijou, tak ti je klidně přinesu všechny (nebo kolik budeš chtít).
Si to dáme kdyžtak před hospodou na stojáka
Jinak hlásím předem že když mě Pada pustí dovnitř tak v květnu budu. Tím chci říct že zase nemusíte vyhazovat žádnej plevel ani ten co vo něj nikdo nestojí.
A další prosba jestli nebude někdo mít nějaký plevelný rybky potěr atd. Ale nic čeho by bylo škoda. Máme ve vsi novýho akvaristu ovšem vždycky to vydrží tejden a pak se v akvárku začne hrabat, přikrmovat a já nemůžu furt stát za jeho zádama a mlátit ho přes pazoury
No jo no tak sorry..
5 26.04.2017 17:39 PaDa [6079] - mřenky a sumci Až budeš mít hotovo, uklizeno, zameteno a budeš mít volnej čas tak ve SVÝM volným čase smíš sepsat žádost o o žádost ke svolení založit odbory. Tu okolkovanou předložíš a my ti ji do 90 dnů schválíme nebo zamítneme, popřípadě přidáme práci.
Abych nezaložil odbory a nevyhlásil stávkovou pohotovost!
ctibum napsal: Já jsem prd vrchnost, vrchnosti, já jen zametám vrchnosti na hradě schody... Ale jak budou ty schody namydlený, tak poletíš.
Nás poznáš, každej bude mít vlastní hrábě
Já jsem prd vrchnost, vrchnosti, já jen zametám vrchnosti na hradě schody...
Nojo, zvykej si na vrchnost, už do ní patříš.
Ale s podhradím se kamarádíme a rádi.
Jo tak odtud vítr vane! Proto ses ptal, jestli přijedu...
Jen tu chvíli nejsem a už mi to píšete hráběma! A to se vsadím, jelikož jsem nikoho v životě neviděl, že to bude u stolu samej redaktor a správce...
Nebo tak..dík za radu. Z toho už se nevyvlíkne
Nebo kdo mlčí souhlasí?
Já bych to formuloval jinak..N-F-N Novej funkcionář nám
Ale neozval se tak asi nesouhlasí
No ono je to právě naopak, bylo mi doteď trapný přijít mezi akvaristy
Teď mám alespoň nějakou kmenovou příslušnost, tak už to snad nějak vnitřně přežiju...
Invalida mě právě dneska tak trochu zlanařil
Aby jsi si nemyslel že jsi něco extra, tak redaktorů kteří prošli hospodou je hodně (6) a protože zavítá občas i invalida tak i správce.
No já to risknu
Přinejhorším vás z hospody smažu...
Já vím, že jste, proto přijdu, do sbírky
Neee, ale Redaktora uz tu mame, tak jeste Spravce do sbirky
neboooj, jsme mirumilovny kmen
Ajé... Nedostanu půllitrem hned ve dveřích...?
Aby raději nepřišel inkonginto nebo inkontinento...
Já si vás s dovolením přijdu očuchat a snad ani nic nepotřebuju. Leda by se někomu do 18.5. přemnožili mexičtí zakrslí raci, tak bych si dva tři vzal výměnou za nějaké to pivo...
Nemá někdo velké balení purigenu, z kterého by mi mohl kus odsypat a odprodat ? Potřebuju jen do 20l nano nádrže.
0 22.04.2017 20:09 fotozyka –
Re: RAP Super, díky moc ;)
0 22.04.2017 17:15 fotozyka – Čakovice a okolí
Ahoj, jste tady někdo z Čakovic a okolí?
příště tě rozmáčknu jako šneka, tak 21:2 max se zmůžeš
Jen taková nekvalitní momentka.
Teď už chápu původ stylu Padova pánvička.
To říká ten pravej
A já proč ti ten pinčes nejde když jsi takový kmet.
120, ale dobře vypadám
že je Páda příznivec francouzské kuchyně.
kdesi jsem četl ,že tuhle kulinářskou pochoutku "frantíci" převzali právě z české kuchyně , ještě po první světové byli šneci jedním ze sedmi chodů Štědrovečerní tabule
což nabízí otázku ?
PaDo - kolik Ti to vlastně doopravdy je ?
jj, a to je ještě 14 dní krmil bokem, jak jsem byl na chalupě
PaDa napsal: dneska obědvám a zvonek, tak jdu ven a tam chlapík na motorce se sklenicí šneků.
Já myslela, že v Praze funguje jen rozvoz pizzy, ale koukám, že ve Strašnicích už to máte rozmakaný - prostě náš zákazník, náš pán
No hele, fakt nekecám, ale dneska obědvám a zvonek, tak jdu ven a tam chlapík na motorce se sklenicí šneků. Byli jsme domluvení, ale trefil se přesně do jídla
Je to jenom náhoda?
Aha. Takže tím se vysvětluje ten stejný jídelníček.
navíc se profláklo že jsi Jíra z Maršova
Kdepak, to je brácha
PaDa napsal: Chrousti už byly skoro studený, tak piskořkama nepohrdnu
A navíc se profláklo že jsi Jíra z Maršova.
RAP napsal: žere je sám.
že je Páda příznivec francouzské kuchyně.
jak je ta čeština kouzelná, jedna věc se dá říct dvěma opravdu rozdílnými způsoby
Pepan napsal:Pořád jsem se domníval, že ty šneky nosí PaDa makrakantám. Dneska se to provalilo, žere je sám.
Jak provalilo dneska, všichni to víme jak dlouho, že je Páda příznivec francouzské kuchyně.
Chrousti už byly skoro studený, tak piskořkama nepohrdnu
Přidat reakci
1 ...... [88] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355246x