Setkání akvaristů - Praha
Já si prosím,sagitarie mi ji nak zarostlá děkuji!
Dakujem pánovi kolegovi, že to přeložil pánovi kolegovi!

0 19.02.2019 08:39 R
Jája [1426] - Živorodky Preložím z češtiny do slovenčiny?
O desiatej večer prinesie sagitariu a pýta sa, či bude niekto chcieť.

Jar-oslaw napsal: Ahoj,bude někdo chtít?přinesu kolem 2200. Asi nebudu jedinej kterej bude zmatenej z tvýho vyjadřování.

máš brousit sjezdovku a ne sedět u piva

Bolbitis se mi nejak rozrostl, neco ho donesu ...
Zajimave, u mne tedy ty listy rozhodne nedorustaly takove delky, jakou by mely mit. Kytka sice byla v akvarku, ktere bylo (pred 2 mesici jsem ho zrusil a jeho profil jsem tu nemel) hodne low-tech, ale prislo mi, ze nestrada. Je videt, ze z toho dokazes vykouzlit mnohem vice.

Lehce závidím

Ať to azůro vydrží
Ahoj,bude někdo chtít?přinesu kolem 2200.

Sorryjako...
No super, diky, ryby se zblázní radostí

tak to rostlinky poneseš ve dvou taškách,
jen ode mně budeš mít třičtvrtě igelitky růžkatce (i když on za ten den do večera v Praze se v té tašce setřese)

Budu ho bránit vlastním tělem

Rozumím
Mám ho v chovaných nádržích s cichlidama (4x250 litrů), ostatní rostliny ryby ničí ale potěr se v Růžkatci rád schovává. Vypadá to se zelení dobře, pomáhá to udržovat rovnovahu a dno se přitom nechá dobře udržovat v čistotě
Co s růžkatcem děláš?
(mám opačný stav)
Růžkatec užiju vždycky

, diky
Přijdu později, do šesti makám

.
Ještě chceš ten růžkatec ? Abych ho nenesl zbytečně

Starší reakce
Okružáky potřebuji do cca 200 l na boj se sinicí. Každý šneček se počítá. Tak je jedno jak jsou velcí.
PS: stačí to na sraz
Ahoj Makky, Okružáky můžu dodat, nebudou ale velcí. Stačí na sraz? A kolik jich potřebuješ?

Neboj se. Uděláš si papíry a vyjezdíš se. A co víš, třeba tě to řízení i začne bavit.

Když oni tam mají hlavně řidiče :(
Všechny zdravím a předem hlásím že nejmíň do dubna čtvrtek zkrátka nedávám. Ale mám prosbu jestli by mi moh někdo schovat zbylou zeleninu třeba do pátku či soboty. Fakt salát co už nikdo chtít nebude. Budu po rekonstrukci baráku zakládat nově první akva a tady ve zverimexu je to děs bída a drahota. Tak se nepřetrhněte. Nějakou odměnu bych našel

Václav
Ahoj,
pokud dorazím určitě dovezu, už mi okupuje přes půl 300litrovky a je mi ho škoda vyhodit

0 08.02.2019 17:32
drvi [2964] Somruju už dva týdny dopředu: ubytuju libovolné množství Růžkatce, komu se přemnožil, ráda od něj pomůžu

, potřebuju ho co nejvíc do čtyřech 250litrových akvárek s americkýma cichlidama, který rostliny vyhrabávaji, ale růžkatec kupodivu nechávají bez povšimnutí. A potěr si v něm lebedí

.
Jo a stále platí nabídka potěru cichlidy mnohotrnné , jsou to kouzelny ryby, pro kamarady zadarmo, pro cizí za 15.- (krmim je už dva měsíce).
Ahoj, nemá někdo na prodej tento aparát?
Nehazej flintu do zita

taky jsem mela v praci ridit a nemela jsem ridicak, navic z predstavy, ze bych nekdy ridila jsem mela osypky (a k tomu po mne chteli pracovat v excelu - ze co?, anglictinu - was?, pocitani - tak jsem jim na rovinu rekla, ze z matiky jsem obcas mela 3, ba i 4). Ale ze pry ve mne vidi potencial. No a ridicak mi nakonec jeste zaplatili

(hehe a v praci jsem to nakonec nikdy nepotrebovala

za co jsem byla desne rada, bo auto bylo terenak jako krava, automat, s diplomatickyma znackama - tohle vsechno bylo tuplem = bojiiim ). Mas zkusenosti, treba se s nima dohodnes, ze by ti pockali, nez si ho udelas. Jak dlouho ted trva ziskani ridicaku?
0 04.02.2019 23:24 R
vaclav [15085] - Echinodory + stonkové rostliny Plán akcí do prázdnin:
únor - čtvrtek 21.2.
březen - čtvrtek 28. 3.
duben - čtvrtek 25. 4.
květen - čtvrtek 23. 5.
červen - čtvrtek 20. 6.
Starší reakce
Dik nacelniku, ze ses me zastal

Zvu tě na čaj

Nabízel jsem tu ještě Microsorum pteropus 'Thor's Hammer' a nikdo si ho nerezervoval, nakonec ho mám celkem dost, takže se dostane asi na všechny zájemce. Se pak u mě o něj přihlašte.
To je pro me dobra zprava

Vcera kdyz jsem protrhavala dzungli (kybl biomasy sel do pryc) jsem si vsimla, ze uz mi do-CO2-ckovala bomba (jela od unora 2014!). A sice jsem zaukolovala vetsi polovicku, at obstara naplneni (plnirna ma blbou oteviraci dobu, a on obcas pracuje z domova), ale tusim, ze za ctvrt roku mu to budu muset pripomenout znova
Jinak jestli Trump bude dal takto pokracovat, a nebudu dostavat vyplatu i nadale, tak prestanu biomasu vyhazovat nebo rozdavat, a zacnu prodavat... Jo, a krevetky taky.
Bella napsala: ad Eriocaulon breviscapum - kdyby jsi si myslel, ze by to u mne mohlo prosperovat, a kousek na mne zbyl, tak bych to rada vyzkousela 
U mě zatím přežívá i bez přídavku CO2.

ad Eriocaulon breviscapum - kdyby jsi si myslel, ze by to u mne mohlo prosperovat, a kousek na mne zbyl, tak bych to rada vyzkousela

Není tu mezi vámi ajťák? Potřebuju pomoct s odesíláním pošty. Po aktualizaci Mozila Thunderbird na 60.4.0 přestalo fungovat odesílání pošty s digitálním podpisem.
Přidat reakci
1 ...... [46] ...... 351 352
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 358936x