Setkání akvaristů - Praha
ok , díky
To určitě ne ale vydrž mám další 3 menší a ještě nevím jestli se mě budou hodit do nového layoutu.
Je to opravdu macek a v pytli ho dost zničíš.
Vešel by se Václave nějakej do 70x35x35?
počítal jsem s igel.pytlem, ale s fr.holí se mi nebude chtít procestovávat půl Prahy i když se dá říct, že to je cestou do Pinty
Lepší pozdě než nikdy
Ty kořeny jsou nádherné. Dneska poprvé lituju že nejsem pražák.
Když tak ho trochu uřízneš. Ten menší by měl projít těmi 20cm ale větší určitě ne.
Upozorňuji tě na to že se ti nevejde do žádné tašky a možný je jen osobní odběr.
Jo , to můžu , ale jedině z okna
Já tentokrát netuším, kdyžtak mu cinkni...
Jj, myslim, ze se podelite
. Bucephalandru bych brala
drvi napsala: Po predelavce akva nabizim ... Microsorium Thor's Hammer...vaaclav napsal: Microsorium Thor's Hammer to bych bral, ještě nemám. Také se hlásím o kousek, třeba malej, Můžu nabídnout Bucephalandru jako revanž.
Bude Pavel(akvarista.cz)nevíte někdo ?
já bych Václave ubytoval ten menší kousek, jen jestli proleze mezerou nad akvárkem, mám tam 20 cm na vejšku, na dýlku 105cm, a hloubka akvárka 40, takže s ním půjde rozumně otáčet.
o jednom bych uvažoval
co to je skoro zadarmo?
Ty jsou naaadherny
, skoda, ze to nemam kam dat
sice jsem přihlášenej, tak jsem do dneška nevěděl, jak dopadnu s kolenem na ortopédii, je to v pohodě dorazím
sice s módním doplňkem( s franc. holí), ale dorazím
Teď sis jí potvrdil, reaguješ ihned
Nemůžu si přeci kazit morální a kádrovej profil všudezdejšího.
furt mám službu cenzora, utlačovatele a dohlížitele
Čert nikdy nespí?
Diky, ale ted na nej nikde nemam misto
Nechceš za něj alespon malej indian red
a děkuji
Jasne, je tvuj, jsem rada, ze si ho nekdo vezme, bylo by mi lito ho vyhodit
Já bych toho starýho echáče ,jestli je volnej
Je tvuj
Bolbitis bych si nechal líbit. ..
Dobre, prinesu
Microsorium Thor's Hammer to bych bral, ještě nemám.
0 04.09.2016 16:57 drvi [2940] Po predelavce akva nabizim velkej trs Bolbitisu (rozdelenej na nekolik), Microsorium Thor's Hammer, Misrosorium Trident, nejake mensi Cryptocoryne undulans, Pogostemon octopus a velikou, 3 roky starou rostlinu Echinodorus Narow Leaf. Ten je spis vhodny do pozadi v akvariu, protoze ma nepekny spodek, jak jsem mu v case otrhavala listy, ale olisteni ma stale moc pekne. Kdyby se ten spodek zakryl, delal by jeste paradu, ale ja mam pruhledovku
. Delka listu cca 50 - 70 cm. Takze kdybyste nekdo meli zajem, prinesu...
Kdo se chystá do hospody, přihlašte se do pondělního večera v kalendáři akcí. V úterý to spočítáme a objednáme místa.
Jo aha, já jsem myslela, že reaguješ na tu tlustici. Ty myslíš pačuli. Těch moc nebude. Drvi chce taky, zatím to vypadá celkem na čtyři kousky, tak vás podělím.
Já se taky vyhrané piskořky vzdavam
a donesu ti šnekoně pro ryboně
0 02.09.2016 15:47 Macrosek – nahrada za echinodorus
nemate nekdo nejakou velkou a mohutnou kytku do zadni casti nadrze? klidne i 5 cm vysokou. Bohuzel moje 2 velke beheraky spis skomiraji, nedari se jim moc :( a navic mi uz povyrostli ancici, takze se pusti do listu :( diky
nevim, primerene
zkusim dat do sve nadrze dopredu a kamaradka taky zaklada novou nadrz. Tak neco mi vem
OK
A kolik jich chceš?
ja bych si neco vzal, zkusil bych ji
zmena planu, nedorazim
Giganteu schovam na priste
funkcni,netekouci,bez hadic a naplni,chce nekdo?muzu poprosim glossostygmu,nebo staurogyni,eventualne jinaci travnicek.a kdyby mel nekdo aromaticu,byla by to bomba.
Sem zamáčkla slzu. Dajánky jsou určitě lepší než piskořka.
Možná bych ti místo toho donesl ty dvě dajánky, pokud ti nevadí že budou menší. Musela by sis je nechat dorůst
OK
Jj, jednu bych zkusila, diky predem moc
0 01.09.2016 19:29 R Jája [1426] - Živorodky Přidat reakci
1 ...... [106] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355246x