Setkání akvaristů - Praha
Třeba dorazí ještě nějaká mřenka
6 16.11.2015 18:50 RoFr – Daruji rybky
Odchoval jsem několik desítek (ke stovce): „Neonka obecná“ (Paracheirodon innesi) a „Tetra citronová“ (Hyphessobrycon pulchripinnis).
Rrád bych rybky, nezištně, daroval do “dobrých rukou“. Přihlaste se, prosím, jakýmkoliv způsobem, máte-li o rybky zájem.
(Rybky jsou dospělé, stáří asi ½ roku.)
Prestal jsem verit, ze sekavky nadherne jsou alespon trochu inteligentni, aby si nejakou minimalni populaci sneku v akva nechaly na priste.
naivko
Psala mi Šárka - Kulíšek , že se tam sejdem (ona na Rybičky chodí jen občas), tak nejspíš dorazí
ahoj kolegove,muzu vzit na ochutnavku trosku COckoveho,kdyby nekdo mel zajem.spendlikove vino z dolnich pocernic.
0 15.11.2015 18:40 MartinH [142] - L144 závoj PaDa napsal: Tyhle náročný jsou. Na prostor
To už je problém kolegů, já je varoval.
Není k němu nejlepší hlávkovej salát?
0 14.11.2015 20:50 pavlaxxl – Rostliny
Ahoja,kdo by mel nake prebytky rostlin,hlasim se. Panak mi to celkem likviduje
Tyhle náročný jsou. Na prostor
Já si je vezmu pro kolegy z práce. Vlastně vezmu pro ně jakékoliv nenáročné kytky.
klasicka otazka pre srazem: Chce nekdo Vallisneria gigantea?
Tentokrat v rozumne velikosti kolem 150cm
Diky, to Flamingo si zamlouvam, slibils mi ho minule, jen jsem se mela pripomenout, coz timto cinim
.
0 12.11.2015 12:50 Pida00 – daruji
Kdyby měl někdo zájem mohu na chystajícím se srazu darovat 1x tlamovec černoploutvy, 1x tlamovec modrozluty, 4x parmička nádherná. Ps. Jen do dobrých rukou.
lignocel-kokosová drť se používá už drahnou dobu v hydroponii...mám jí kila..nakoupil jsem několik cihel..měli to třeba i v ikea..jinak v kdejakém grow shopu...a není to vůbec drahé..
Díky za tip, ale já myslel jinej lignocel, respektive jsem nevěděl, že se něco jiného prodává pod stejným názvem, já myslel tohle
www.chovatelskepotreby.eu/… drcený kokosový vlákna, potřebuju to jako substrát pod roupice. Ale nakonec jsem zjistil, že můžu klidně koupit klasickou lisovanou kostku a zalejt ji vodou. Takže jestli bude Pavel akvarista, tak si nechám přinést tohle
www.akvarista.cz/… Kosokvět také mám, přinesu.
Já ti něco přinesu..ale připomeň mi to ještě den před,jo? ;)
ahoj,vím,že sraz až o tyden,ale už ted poprosím náký houští alespon 30 cm vysoké,nenaročné.bud naky ceratopsersis,nebo koksokvět a kdyby někdo měl navíc pogostomeon,potěší to.děkuji.
Starší reakce
Během sedmi minut zadáno
1 07.11.2015 18:46 pavlaxxl – hospoda
Zdar,ja byla v laznich, proto jsem nedorazila. Pinta me osobne nevadi a klidne se prizpusobim, pokud se pujde jinam.Nemam s tim problem.
Starší reakce
0 03.11.2015 18:43 Pida00 – Daruji rybky
Kdyby měl někdo zájem mohu na chystajícím se srazu darovat 1x tlamovec černoploutvy, 1x tlamovec modrozluty, 4x parmička nádherná. Ps. Jen do dobrých rukou.
Starší reakce
sachlj napsal: Nechápu co to dělá v této otázce ale budiž. Tomuhle typu vnitřního filtru se říká "hamburský " pokud mě paměť neklamePaměť určitě neklame, hamburským jsem se nechal inspirovat. Taky se lepí většinou do rohu nádrže, ale má jen jednu stěnu z akvacitu a ta druhá je skleněná. Tohle je taková vylepšená verze.
A proč jsem to dal sem do tohoto fóra? Protože tu skoro všechny znám a slouží to tu i jako pokec mezi srazy (to co se u pivka nestihlo, a nebo co nepočká), nejenom na plánování kdy a kde se sejdeme.
přestěhovat se do Prahy
0 27.10.2015 11:18 gazely – exotika
Hezký den, vím že to sem tak úplně nepatří, ale nechystáte se někdo tento víkend na exotiku do Lysé nad Labem?
Www.vll.cz/… mela by tam být Velká expozice akvárií rozdělení na jednotlivé biotopy. Chtěla jsem to nadhodit už na srazu ale nějak jsem na to zapomela.
Nechápu co to dělá v této otázce ale budiž. Tomuhle typu vnitřního filtru se říká "hamburský " pokud mě paměť neklame
Chapu, obcas je ta kvalita vs kvantita narocny boj. Pokud mas cas a moznost, doporucuji osobni vyzkum, urcite najdes model ktery potesi chutove poharky i penezenku. Za me je tenhle podnik obstojne reseni pomeru cena / vykon.
A pokud by si nekdo chtel udelat predcasne pivni vanoce, do vikendu se jeste stale toci v klastere na strahove antidepressant. Ktery tedy je v nejvyssi financni relaci, ale je to jedno z nejlepsich piv co jsem mela moznost ochutnat.
Vnitřní rohový filtr pro nízká akvária. Na fotkách je nádrž o výšce 25cm.
Ještě tam přijde přilepit kratičká příčná výztuha kvůli upevnění (přitlačení) kostky akvacitu stejným způsobem jako to dělá podélná výztuha. Dále bude vlepena 5cm vysoká ohrádka kolem kostky, aby se na ní nenasypal písek (aby šla vyndat a nemusel se pak odhrabovat sesunutý písek).
Použité výrobky:
čerpadlo Atman (není to čerpací hlava)
kostka Atman 24x14x10cm trošku upravena (odříznut jeden roh)
hadice 12/16
Navrhoval jsem hospodu "U slovanské lípy" která je naproti sportbaru kam se chodilo po Trojkách. Tam je to s pivem podobné 9 druhů točených piv z toho 8 se jich mění (dojde sud, narazí se jinej v pořadí) a s cenama je to tam podobné. Párkrát jsme se i trhli a šli po trojkách tam (sportbar byl děsně zakouřenej). S kamarádama chodíme občas do hospody "U Vodoucha" která je jen o pár ulic dál a je naprosto stejná jako ta lípa.
noo, já jsem tedy zvědavý, kolik se mezi námi najde pivních fajnšmekrů ochotných dávat za pivo kolem 60 Kč.. Ale třeba budu překvapený
Sem rada ze se muj tip ujmul. Treba vam to padne do noty
Za me muzu dodat ze obsluha je na ledacos zvykla (tedy co se extravagantnich spolku tyce
) , kuchyne kvalitni, prostredi nekuracke a je to primo na tramvaji. Pivni fajnsmekri si myslim ze budou nadseni nabidkou piv a kvalitou natoceni. Je to mimo jine zde kde se dal v Praze popijet toceny Matuska nebo Harrach, v dobe kdy jeste mestu vladla pivni monopolni doba kamenna.
to zní dobře, budu muset zase někdy do Prahy na sraz zavítat
OVĚŘENÝ TYP
zlycasy.eu/…
- celá hospoda je nekurácká, dá se kouřit venku (před hospodou, na zahrádce)
- restarace je poměrně rozlehlá, má několik zákoutí, dole (spodní pivnice) je dokonce digiprojektor s plátnem a reprobednama
- rezervace s nahlášením počtu lidí několik dní předem - bez problému, bordel na stole nevadí
- samostatné účty a placení jsou standartní záležitost
- obrovská nabídka piv jak točených, tak lahvových (z celého světa)
- hlavně klasická česká kuchyně, slušný porce hlavních jídel; dole je kuchyne do půl desátý, nahoře do půl jedenáctý
- večerní jídelák
zlycasy.eu/…
- točená piva
zlycasy.eu/…
- lahvová piva
zlycasy.eu/…
- nápojový lístek
zlycasy.eu/…
- fotky (dolní části)
zlycasy.eu/…
- wi-fi připojení
Majitel i obsluha se jeví jako pohodáři
spojení: tramvaj a bus (Otakarova, náměstí Bratří Synků), pár minut (cca 10-15min) pešo do kopce na metro Vyšehrad
zkusim se ve zlycasy.eu zeptat minimalně jdou tejdně tam zajdu na obed.....
V našem státě se jistě najde nějaký vykuk co najde skulinu v zákoně a bude mít třeba klub "přátel prokouřených plic" a přitom to bude jen obyčejná hospoda výhradně pro kuřáky.
Na to se dá napsat jen.
Na to bych opravdu nespoléhal, přijetí zákona je ještě ve hvězdách:
zpravy.idnes.cz/… Jestli se nepletu, tak od nového roku jsou všechny hospody nekuřácké ze zákona, takže by mohl být výběr podniku o dost jednoduší.
Přidat reakci
1 ...... [133] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355245x