Setkání akvaristů - Praha
Koukám, že dneska to bude samej chemik a lučební roztoky - možná toho využiju a donesu také vzorek svojí vody těsně před odkalováním a výměnou. Už jsem neměřil léta...
Pro nás nevzdělané, co je to VD TBD?
mám kámoše ve VD TBD, tak vím jak to chodí
a ja ti povypravim jak jsem malem priotravil kolegy v kanclu sirovodikem, prave z burcaku
takovy choulostivy veci, jako vyroba alkoholu kvasnym procesem, detem do rukou nepatri, to nevis?
Něco takového, myslím, beru s sebou...
Tak mi, prosím, kousek schovej, nevím jestli dorazím na počáteční plenění, budu tentokrát nejspíš až kolem sedmé.
Tak v tom případě si připrav nějakou hodně bolestivou historku protože jak známo, nic člověka tolik nepotěší jako neštěstí bližšího. Já můžu Mouchovi povyprávět o tom,jak mé dcerunce zcela nekontrolovatelně hrucnul během víkendu do akvárka asi litr burčáku, pokud by to Mouchovi nestačilo, tak bude řada na tobě s něčím ještě drastičtějším
vemu test od Sery na NO3
to Pada, von je pruser, kdyz natrefis na liny geodety a pak mas podle toho neco modelovat a stim jak se tedka desne setri tak nemas sanci si to nechat domerit.... takze jelikoz nemam kristalovou kouli, tak vestim podle pupku (proto nemuzu bejt twiggy, nic bych nevidel)
mam dneska nejakou nabrousenou naladu...
Blbou náladu nech v práci, já tam na to mám takovej košíček, kam jí vždycky před odchodem domů vrhnu
A neboj, my tě večer rozveselíme
Super! Ještě si tedy skočím domů pro vodu.
Dík!
když sebou vezmeš vodu tak bych vzal test od JBL....
Hele, jakými testy měříte NO3? Já mám Rataje a Aquar a vycházejí mi strašně nízké hodnoty i na vstupní vodě, přestože vodárny uvádějí daleko vyšší hodnotu. Škoda, že jsem si nevzpomněla dřív, mohli jsme třeba provést v hospodě nějaká měření, pokud používá někdo něco spolehlivějšího...
No jo, dyť jo. Jen si na to v patřičné chvíli vzpomenout, to mi většinou nějak nejde
Ahoj všichni večer!
mam dneska nejakou nabrousenou naladu.... v praci me to huz s....
Tak snad tam tankují točenou kofolu nebo jinou limonádu pro nealkoholika
Má někdo zájem vzduchovací motorek (zdarma)?
Xixao napsal: stačí mám něco přinést?
Hlavně dobrou náladu a peníze na útratu.
stačí
mám něco přinést?
však jsem to psal jí a ne tobě
Jirko neber to tak smrtelně vážně.
tak si to priste vyrizuj primo s kytkou....
nejsem ... s kytkou jsem dohodnutý... že mě to daný den ráno ještě připomene abych nezapomněl ... tak se hlásím o připomenutí
jsi slepy?? příspěvek od Pada 14.10. ve 21:13
... nikde nečtu připomenutí dnešní akce
zajet si do Branika, tam maj snad vsecky barevny varianty
Jestli je to zhruba to, co si myslím, taky bych jednoho lotusáka brala, kdyby byl.
Tereza napsala: Chce někdo odhadem 3 kila hnědých flexiobkladů?
Každopádně bych se moc ráda podívala, jak to vlastně v reálu vypadá.
Něco takového, myslím, beru s sebou...
0 15.10.2012 22:30 angakok Dobrý Rap a Kytka jeden lotus, Terezo promiň, že jsem se ozval tak pozdě.Možná přinesu i nějakou novinku kytí.Jinak nemáte náhodou někdo echino.amazonicus(ne bleherku)třeba malej navíc?
0 15.10.2012 22:22 angakok oK vezmu ho tajgra jednoho
Jestli ti ten Lotus překáží, tak já bych ho ubytovala
Stačilo by mi pivo, ale pozdě, nevzala jsem ho do Pahy, když se nikdo neozval. Jedině někdy příště.
0 15.10.2012 21:09 angakok – re.PaDa re.Tereza
Tak já zítra přijdu, tak mi nějakej pěknej bolbitis schovej.chce někdo nějaký malý tajgr lotus.nějak mi tu překáží. Terezo pokud by ti opravdu nevadilo vláčet ty tři kila flexihnědáka tak bych za něj byl velmi rád co za něj budeš chtít?
Jednu mě schovej.
0 15.10.2012 19:05 PaDa [6079] - mřenky a sumci s tebou samozřejmě počítám
Mám to stále navážené, v sáčku se to nekazí. Jak to říkal můj děda "Ať jsem bit jen když se peru"
Když zbude, tak bych vzal.
0 15.10.2012 13:14 Marcel G – Vzkaz pro Václava (usine)
Ahoj Václave, jestli si ještě vzpomínáš, sháněl jsem KH2PO4 a na minulém setkání jsem se o něj zapomněl přihlásit. Bohužel zítra nemohu na sraz dorazit, protože náš dvouletý syn vrazil pětiletému synovi pravítko do oka, takže se z manželkou střídáme doma na ošetřovačce. Naštěstí by se to prý mělo zahojit.
Hospoda U 3trojek již toto úterý od 18:30 hod.
Stačí Filipe?
jestli už jste to psali tak se omlouvám
ale od kolika je sraz?
Hospoda U 3trojek již toto úterý od 18:30 hod.
Zavolal jsem tam a stáhnul objednávku na malej salónek
Ale samozřejmě klidně přijďte i kdo se zatím nehlásil, tak malej zase není
no rotala patri mezi ty kytky co nosim pravidelne
vaaclav napsal: Ono je to jedno jestli náročné nebo nenáročné výsledek je stejný
Ááá nejmenovaný se ozval.
tak to přineseme stejnou
to mělo být pro RAPa
Přidat reakci
1 ...... [258] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355251x