Setkání akvaristů - Praha
Zdar, mel by niekdo pár krevetek kľudne prírodní formu pro kamaráda, Dík.
Mně se doma válí sada testů od Tetry, ale to bych chtěl asi pak vrátit.
kdyz nezapomenu, muzu vzit jeden papir 6+1
ja beru cokoliv
rada bych takove to jihoamericke, ale uz ted mam finger wood, draci kamen a zkamanele drevo, takze to bude takova smeska dna, ze by jeden zaplakal
Sucu - mam takovy lavovy kamen, hodil by se ti? Z hlavy si tipnu ze je tak: sirka 20, vyska 20, hloubka 10 cm (vecer to muzu jeste premerit).
Pochytat se daj jemnou sítkou , nebo až bude zhasnuto ,tak posvítit na jedno místo v akva třeba baterkou , vony se tam po chvíli shluknou a pak jich pár odsát hadičkou
to mam na 100% u krevetek, jak se daji pochytat ?
jinak budu zakladat 300l nadrz, takze jestli se vam doma vali nejaky prebytecny drevo ci sutry a staci vam jako podekovani pivko, budu nesmirne nadsena
Pokud máš v akvu fakt buchanky , a dokážeš jich pár stáhnout třeba do skleničky od majonézy , budu Ti za ně vděčnej
tu ampularku uz asi nedonesu, vcera si lehla na zada a ted koukam, uz nevidim ani poklop, do ty se uz pustila osadka ve velkem
o ty ryby nema nikdo zajem ? vymenila bych za poter cehokoliv ke krevetkam, potrebuju skrmit buchanky
Sem mela jeste jeden velkej echac (porad se mi nepovedlo identifikovat co je zac), ale jelikoz me s...tval, tak jsem ho nemilosrdne opizlala, bo ho nebylo ani komu upichnout... Se priznam, ze uz se v tom akvi ztracim. Stonkovky si z toho zas udelaly dzungli, thorakat mi vyryl blyxu a vidim kulovy. Nejaky plonkovy echace donesu, ale ted nevim z hlavy ktery to budou, a jak budou veliky, treba si neco pro kamose vyberes.
No on chtel prave velkej, tak treba zas casem nejakej bude, neni spech
Ampularky mam sice slibeny od Vaclava, ale klidne ji vezmu (ale beda jak se mi ty ampule spiknou a zacnou klast!)
Pardon, ja si tvyho prispevku vsimla az ted. Matecni je zadanej, jaksi mimo hospodu. Ale jeste nejaky echace volny mam, akorat jsou jeste maly. Chtel by maly?
Vezmu ti
ampularku mam jednu smutnou, donesu
Re: Lika
sisky se hodi vzdy
ja mam jeste parek pavich ok a jednoho cichavce perletoveho co by potrebovaly taky domov
+ ja schanim jakekoliv sneky (krome ampularek), heleny vse zlikvilovaly a na kvalite nadrze je to znat, proste tam chybi
+mam tu blyxu, u me neprospiva a rada vymenim za nejakou travu, vzrust nejak jak ta blyxa, jen aby si meli japonky kde hrat
Starší reakce
taky ... pro beťáky všechno dobrý
Jen malý, velký by se asi nevešel.
beru šišky v jakémkoli množství, předem děkuji, nějak sem letos s šiškama i listím zaspal
Tak nevyhodím a přinesu, tohle snad i vydrží.
A chces to matecni hovado, nebo chces maly?
Dekuji za Windelov. Rada doplnim si AQ.
Jinak mam v nadbytku cerstve nazbirane olsove sisky v BIO kvalite
(venkov- Kunice u Prahy). Kdyby nekdo mel zajem prinesu.
Rád bych si vzal po jednom od druhu. Děkuji
Já si klidně nějaký vezmu.
Dam je k pavčatum
Ampulárky ti přinesu.
Nemel byste nekdo zajem o echacky? Jsou to jeste prckove, ale s korinkama, meli by to byt hlavne Medouri a Red Chameleoni. Ze bych to donesla na sraz...
A potrebuju dat pryc matecniho Chamika, kdyby nekdo chtel peknou barevnou soliteru...
Kdyby mel nekdo volnou ampularii, nebo dve, preferencne zluty (jsou lip videt), budu rada.
Starší reakce
zdarec, po vcerejsim pokecu jsem dneska vyrazila na nakup a koupila zarivku, sic je to stejna znacka a take 30W, je o 12cm delsi, takze budu muset prevrtat uchytky v krytu, ale zas ma to 2400lm a to uz snad na ty kobercovky dosviti
i jsem koupila hadici a to uz se pak bude ta prestavba akvarka docela dobre plnit vodou
ale stale zustava - kdyby mel nekdo nejaky snecky pro moje helenky navrch, pisnete
tak už jsem taky dorazil domu(se vsuvkou v nonstopu v Lb),
děkuji za Helenky a za rostlinky, které dnes po 17hod. rozdám(s jednou výjimkou) na Libereckém srazu
čtvrtek v Praze
PaDa napsal: slušná nevím, ale bylo nás hodně
slušná nevím, ale bylo nás hodně
Třeba 3-4. Děkuji
ahoj,jestli někomu doma přebývá,rád ji použiji.prosím a děkuji.
Přidat reakci
1 ...... [101] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355251x