Setkání akvaristů - Praha
V 18:30 jsem tam
Kdo se ještě přidá?
0 16.07.2009 18:33 Usine – Re: PaDa
Jinak připomínám termín setkání akvaristů na Žižkově. Je to příští čtvrtek 23.7 od 18.30 v restauraci Dobrá trefa.
www.dobratrefa.cz Starší reakce
Pánové,je mi líto,ale už jsem najel na týten práce,týden volno,no a to trávím na Orlíku.Dejte si jedno za mne a někdy v září,pokud to vydrží,AHOJ.
Dorostenky bereme mladší i starší, žádná věková diskriminace
Starší reakce
0 13.06.2009 00:16 MShanti – Re: vaclav
Ahojky, berete do party i starší dorostenky?
0 12.06.2009 15:46 Usine – Re: Henry69
Příští termín je 14.7.
Domlouval se vcera nejaky pristi termin ??? Ze bych si ho dal mesic dopredu do diare, aby mi zas do toho na posledni chvili neco mohlo vlitnout
0 12.06.2009 09:18 langosh jj, pohodička
... a já ještě jednou děkuju Pavlovi a Václavovi za kytky ...
Roman
Jj,sám jsem si vypil,sám jsem si vyhrál...Kluci,bylo to super...díky.
Jo, bylo to fajn, Romy dokonce vyhrál tričko
Tak z duvodu vyssi moci mi nebylo dnes prano, timto se omlouvam a kaju...doufam, ze se zadarilo a ze jste se pomeli, priste doufam BUDU !!!
uznavam, ze to je trochu ujety, na druhe strane v dnesni dobe modrejch andelu, kdy cena za odvoz auta i s ridicem stoji stejne jako obyc taxi, je to casove efektivni reseni. Kdo tu naposled psal, ze mu ujel autobus a plahocil se dom nekolik hodin ???
0 11.06.2009 14:23 RAP – Re: Henry69
To je taky nápad, jezdit do hospy autem
Pro vsechny, kdo se k nam dneska pridaji a jezdi vsude autem protoze jinak nic nestihaj (pokud to teda nemaji pres ulici jako Vaclav), tak v okoli hospody je modra zona a ve slepe ulicce kolme na Konevku je jedna strana bez zony, ale se zakazem zastaveni (bezduvodne, zadne vyjezdy z domu apod.). Na poslednim setkani jsem tam zaparkoval a obecni prislusnici mi za sklem nechali pozvanku k nim na zakladnu. Ja se techto pozvani neucastnim, ale kdo na to nema nervy, je urcita sance zaparkovat na oranzovy/zeleny zone, ktere jsou na nekolika usecich Konevovi ulice a do hospy dojit. Mozna jeste mistnaci pridaji nejaky tip.
0 11.06.2009 12:40 Usine – Re: Danila
To tě lituji že jsi nemocná a zrovna zápal plic. Kde jsi si ho uhnala? O kytky neměj strach něco se najde.
0 11.06.2009 10:52 langosh – Re: PaDa
taková egerie by se mi možná taky hodila - naposledy jsem ji měl v AQ ještě jako kluk
a jsem zvědav jestli je to stále taková klasika, jako kdysi ...
Roman
0 10.06.2009 20:03 RAP – Re: Romy
To taky, ale hlavně uvidím ty vaše obličeje
Že bys měl žííííízeň ?
0 10.06.2009 18:17 RAP – Re: Danila
To byla jen písnička(úryvek)
0 10.06.2009 18:16 RAP – Re: vaclav
Už aby bylo zítra
0 10.06.2009 17:37 Usine – Re: langosh
Určitě se něco najde.
Bacha na botičku
Já nabízím obyčejné plevele: Ceratophyllum demersum, Egeria densa, Hygrophila corymbosa a polysperma, Pistia, Limnophila sessiliflora, Najas guadelupensis, Ceratopteris pteridoides, kdyžtak mi napište a něco vezmu.
Zitra rovnez dorazim, byt o neco pozdeji...kdyz uz jsme u toho protrhavani a rozdavani rostlin, chtel by nekdo par kousku Myriophyllum scabratum (stolístek zpeřený)??? Roste jako z vody
budu ho protrhavat.
0 10.06.2009 08:43 langosh – Re: vaclav
Ahoj Václave. Nenašly by se pro mne nějaké přebytky valisnérek (jak jsi neopatrně zmínil v Úvalech
) nebo třeba nějakých stonkovek? Pokusím se tentokrát dorazit...
Roman
Fajn, budu taky nějak tak.
A předpokládám, že cedulku Rybičky.net zajistí Václav? Aby se jako minule nesešly na stole tři
Jak kdo dojede,věřím,že Václav už bude od šesti...
Já počítám,že dorazím tak na půl sedmou.
Od kolika je to hodin? Zase od sedmi?
Po tomto motivačním příspěvku se ti tam, Václave, dveře netrhnou.
Škoda za nejsem poblíž jinak bych taky zašel na pokec a napivko
Ve čtvrtek na Žižkově? Vzhledem k tomu, že mám zápal plic mě to opravdu těší
Budu na vás vzpomínat, jak do sebe sosáte pivo a bavíte se vo rybiškách
Bohuzel ja tentokrate nedorazim, budu na celorepublikovym srazu Dacii, takze u pivicka a grilu na Vas zavzpominam!
Ahoj, dneska jsem dorazil z dovolené a hned příjemná zpráva
To mě mrzí.Na Žižkov to mám hodně daleko.
0 08.06.2009 19:42 RAP – Re: vaclav
0 08.06.2009 18:29 Usine – Re: Romy
Jinak chci připomenout že se opět ve čtvrtek sejdeme na Žižkově.
Starší reakce
ja jsem si myslel ze jsme si rikali jednou za mesic, ale co nam brani si to zmenit na kazdych 14dni??? hm?
Tu já mám furt...
0 27.05.2009 17:50 RAP – Re: Romy
Aha,odvolávám,co jsem odvolal a slibuji,co jsem slíbil.Tak až 11.6., chyba byla na mém přijímači....omlouvám se,
0 27.05.2009 17:30 Usine – Re: Romy
Asi jsi si to spletl domluvili jsme se na 11.6 viz akce.
0 27.05.2009 16:52 RAP – Re: Romy
Jako posledně, místo a čas?
Starší reakce
A ještě jedna
Přidat reakci
1 ...... [348] 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355246x