Setkání akvaristů - Praha
já bych měl levatek docela dost, jestli je stihnu nalovit, tak ti jich pár vemu na zkrmení, sou to nezmaři, minule jsem si je asi dotáhl od trojek s rostlinama a teď jich tu mám několikanásobně víc než okružáků a piskořek
to hold budeš muset počkat za barem, z vlastní zkušenosti vím, že začínaj připravovat sál až těsně před začátkem

no pokud vím, je to teprve druhý takový páteční sraz, což se zas tak ouplně za tradici považovat nedá, ale jako základ velmi hezké tradice to bezesporu je (ted jen, aby se tradice nestala z tý botanky...)
Vždyť už z toho tradice je (pravidelné zářijové pátky), až na to, že nám chybí ta Botanka

Nejen na ty přespolní, ale i na nás, co vstáváme každý den v 5 ráno a v 9 večer jsme k.o.

myslete na nás přespolní opět s pátečním termínem
určitě

Tak poštou

, jako ty muchomůrky

0 19.09.2013 18:09
darka [538] Re: PaDa
Snad

Hezky si trojky užijte

a kdyby se výstava povedla dříve než za rok, myslete na nás přespolní opět s pátečním termínem.

Já se těšil na protekční trhání zubů

Jestli zbyde i pro mě budu rád..kdyby byl eště jeden kousek přímo mě do akvárka budu šťastnej

Designer napsal: Ty chces prcka? No tak ted jsi tomu teprve dala korunu
.
Mno...ono to má významů více, přijde mi že to chápe....

Od kolika to vůbec je bloklý? Pojedu z práce a pracuji tak max do půl 5 (a to už tam budu hodinu přes čas) z depa Hostivař. Takže t am budu tak v 5.
jasně

Levatek mám jen pár, ale předpokládám, že zájem máš.
Krmný piskořky taky.
Co na tom nechápeš?
Mě prostě baví vychovávat rostlinky, takže si pořídím malou a až doroste větších rozměrů, tak se buď přestěhuje do větší nádrže nebo půjde ke Trojkám na stůl.
Jenom pro formu: hospoda je
již zítra 
zatím jenom malej echináček: 10 cm

Ty chces prcka? No tak ted jsi tomu teprve dala korunu

.
Napsala jsem "odnožku" abys pochopil, že chci fakt nějakýho prcka

ok
Zdravim.
Mohu zajemcum donest nasledujici (soucasti PMDD):
MgSO4·7H2O (potravinarsky, E518)
K2SO4 (92.4%)
KNO3 (99%, potravinarsky, E252)
KH2PO4 (95%)
(Tenso Coctail a Plantex CSM zatim navic nemam.)
Nemam toho zrovna tunu, ale vic nez potrebuji, o par deka se podelit mohu. Cena stejna, jako mame pri setkanich u rostlin

.
Ma nekdo zajem?
Jednu odnožku prosím

Jak bylo na psáno, nekřížej, tak jestli pár máš, tak je beru

Nekřížej se neboť v akvarijní populaci se údajně vyskytujou jenom samice a ty si vystačej.........Bella napsala: krizi se to mezi sebou? asi jo... v tom pripade cistokrevnejma nemuzu slouzit
ja bych tam zasel.... mam to kousicek
já bych asi i šel, ale nevím jestli to na čtvrtou budu stíhat
Šel by někdo zítra před Trojkama na výstavu halančíků?
Viděla bych to tak na čtvrtou hodinu v Botance.
krizi se to mezi sebou? asi jo... v tom pripade cistokrevnejma nemuzu slouzit
granifera je nejaka zvlastni piskorka?
ja bych si kousek flame moss klidně vzal

Ale zelený

, ty máme nejradši

Poštou pošlu... muchomůrky a červivý nevaděj?

Já bych brala, ale nedorazíme

Moucha Fidorka Kytka...eště někdo houby?

je otazka jestli se nahodou nepotká s nějakým latentním vrahem....
kdyby mely zavirat do leceben takto lehce postizene, tak je tam narvano a my se nedoplatime.... ale kdyz jsem to videl, mel jsem nutkani vzit kybl s vodou...
na dejvicky v metru obcas potkavam o neco mladsi tise nadavajici pani, u stani busů směr evropská mezi bezdomáči je taky jedna vysinuta holcina.... (ale ta muze bejt i intoxikovaná a neni tak agresivni, jen vopruzuje a zebra)
no jak nedavno psaly, tak v americe je to asi daleko horsi... tam nekteri dusevne nemocni maj i legalne drzene strelne zbrane!
máš to blbě

, minimálně od včerejška je tam 22 lidí: AG, Bella, Burik, Designer, dudak, Fidorka, invalida, Ivoš, Jack84, Jája, Jar-oslaw, kahua, Kytka, Moucha, PaDa, půlpy, RadekH1, rak, riso, souky, vaaclav, vlk9
Voko bere..jednadvacet slibujících......
PaDa napsal: Tak už tento pátek 20. září od 18:30 hod. U 3trojek
Prosím o přihlášení, tak nějak do středy nejlíp, abych upřesnil velikost salónku...
rybicky.net/akce/1165 Ach vy ženy...Jakmile vycítíte, že by se vedle vás měla objevit další milá a půvabná žena, hned proti ní začnete brojit

Sedět by měla...v léčebně

Souhlas, na převýchovu k trojkám to se mě líbí, ale o tomhle webu bych se moc nešířil, i když tady se všechno rozkecá. Tak paní pěkně nalaďte ať to s ní potom mají správci a redaktoři "lehčí".

Přidat reakci
1 ...... [223] ...... 351
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 357649x