Setkání akvaristů - Praha
Ustřihnu to a v hospodě se to rozporcuje.
Tamčo, tak já ho zkusím taky, jo? Diky
Ok, je tvůj.
Zbývá ještě asi jeden...
Jeden bych si vzal, jestli je ještě nějaký volný.
Jeden je ok.dekujii
Asi podle toho co bude driv
Jeden ti nechám. A mám ti ho vzít do hospody, nebo si to předáme jindy?
Bude někdo chtít malé Echinodory? Je to miniverze E. cordifolius. Svěže zelený, půjde spíš víc do šířky. U mě v šedesátce mají nejdelší listy 15-17 cm, nové jsou teď jen okolo 10 cm... asi už sežral tabletu u kořenů. Mimina mají lístky max 5cm.
Ahoj. Můžu ti jich pár vzít, ale tentokrát tak max 15. Zase jsou ale trochu větší než minule.
Já se snažím. Na to školení jsem šla dobrovolně. Jen kvůli vám
Musíte se snažit, paní správcová
Až po dvaadvacátý hodině a pěti pivech...
Chtěl jsem napsat, že tě vezmu na klín.
Ale ne
Možná přijdu, možná ne...
Dozvím se ve čtvrtek kolem poledne, tak si to kdyžtak dám na stojáka...
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nemůžu
Starší reakce
To je jasny, ani jsem to tak nebrala...dyť já nejsu žádnej Pražák.
MikiG napsal: No já vidím spíš problém v tom, že u nás se chodí v pátek do práce , takže čtvrtky by nebyly moc v kurzu ...
V Praze se taky v pátek chodí do práce,
tak jestli nebude chybička v tom, zrubat se na srazu tak, že ráno nevstaneš
. Že by v Ostravě byla vetší žizeň? (Teda taky jen popichuju, doufam, ze mě moji ostravští přátelé neukamenujou
)
Jenom takový šťouchaneček Tamčo, žádná zášť.
V Praze je málokdo Pražák a i ti, co jsou, rádi v pátek vypadnou jinam...proto předpokládám ty čtvrtky. Vždyť to můžeš vzdycky naplánovat na pátek.
No já vidím spíš problém v tom, že u nás se chodí v pátek do práce
, takže čtvrtky by nebyly moc v kurzu
nikdo to prostě nechce zařizovat... Chce to sehnat nějakýho votroka, co to zamluví, aby mu ostatní mohli vynadat, že to zamluvil špatně
Tak to tam naplánuj. Mě taky štvalo, že do té Prahy nemůžu a Plzeňáků tu moc nepotkávám. Tak jsem si zařídila Pražský, ale o víkendu. Demokraticky dám hlasovat určité termíny a pak diktátorsky rozhodnu, který to nakonec bude. Věřím, že by se dost lidí v Ostravě sešlo, ale nikdo to prostě nechce zařizovat...
... a ještě jsem je všechny prošvihnul
Díky za odkaz, loni bylo opravdu hodně akcí
, tak asi nic
0 23.02.2019 18:51 MikiG Pěkně si to užíváte, napadá mě proč podobné setkání nemáme i v Ostravě , myslím že nás je taky dost, co?
Náhodou kabelka byla pouze lehce zarosená, ale měla jsem trochu nacuclou jednu nohavici u kolena. Taky jsem domů přišla suchá.
Blani, právě včas... myslím, že Jája si tak půl piva nesla domů v kabelce.
No je pravda, že ta hromada střepů a hospodskej se smetákem a mopem na fotce nejsou...ale já taky nejsem žádnej paparazzi
Takže mi vlastně můžeš poděkovat, jak dokazuju tvoji obětavost...
Selfíčko mě ani nenapadlo...to jsem si měla udělat s tebou...z někým tak zmáchaným jsem ještě z hospody nešla (mně to stihlo uschnout než jsem se dostala domů)
Koukám, že jsem vypadla právě včas
, měla bych to na klíně
To nic nedokazuje, to zrovna obětavě uklízím vodu z kytek, co jste tam všude pocákali...
Zajímavější fotky by byly z toho druhého pivního koupání, ale to asi nikdo nedokumentoval
Sis neudělala selfíčko?
Stihli to uklidit dřív, než jsem to blikla...takže je to jen taková momentka
Zajímavější fotky by byly z toho druhého pivního koupání, ale to asi nikdo nedokumentoval
Hospodskej z nás musel mít tentokrát velkou radost.
Václav ne ,ale Pada se šel dobrovolně koupat a málem vzal sebou i Půlpiho
Příště to uděláme rovnou v pivních lázních, aby si to vychutnali všichni...
Václav zase vylil pivo?
Hlavně po oděvech
dvě v baru a zdrhal jsem taky....
Už jsem na cestě.
Přidat reakci
1 ...... [43] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355246x