Setkání akvaristů - Praha
Racy napsala: Můžu donést piskořky a cherryny - mám jich asi padesát.
Za to máš u mě jeden mini Trident. Piskořky mi sice slíbil AIQuds, ale sám říkal že je možné že zapomene
vaaclav napsal: Za jednu tvou malou rostlinku dám obě kryptokoryny
OK vyberu tu nejmenší
ale teď vážně, všech 5 prcků co jsou natuty Tridenty jsou strašně malé rostlinky na špičkách listů. Jednu mám pak velkou a tu přednostně daruju tomu od koho mám ten anubias Beretrův. Dělá mi ohromnou radost za ty 2 měsíce už 4. list (právě se rozvírá) Mám tu ještě jeden Echinodorus 'Rubin Narrow Leaf' ve strašně špatném stavu (ségry vedlejší akva o které se nestarala), jestli ho ještě nemáš tak ho přinesu, snad se mu u tebe bude dařit a až se začne množit, tak si vezmu sazeničku.
kahua napsala: A když jsem u toho stěhování...taky bych tu měla starší, ale funkční motůrek zn. Lapis - má dva vývody (třeba za červené s colou ) nebo za více akvarijních pytlíků (ať mám v čem odstěhovat ty ryby).
Koukám že už pitlíků budeš mít dost tak vezmu jen jeden XXXL, ale budu ho chtít časem vrátit.
Kytka napsala: Piskořky ti přinesu a Trident by mě zajímal.
Myslím že se ještě kousek najde
dudak napsal: jeden malý trident bych taky rád zkusil jestli zbyde
Přihlaš se
Bella napsala:
PaDa dostane kryptosky
- a premyslim, ze dam pryc blyxu aubertii (mam jen jednu rostlinu)
Zbytek uz je biomasa pro raky.
Jestli máš nějakou kryptošku co já ne, tak kdyby byla aspoň jedna rostlinka, klidně malinká pro mě, udělalo by mi to radost.
Ta blyxa aubertii se mi moc líbí, jen se obávám, že by z ní bylo krmení pro krunýřovce
Třeba se i v té biomase pro raky najde něco co se mi šikne
dudak napsal: V bedýnce na fotce jsou 3x C. pontederiifolia, ...
Tu ještě nemám
a chci...
OK, mas ho mit
Kytka: Hansel Stadt Rostock
Ono "se to pise" ruzne, najdes i tak a tak, a pak se v tom vyznej...
0 16.12.2013 16:08 dudak [1893] tak jsem dokončil stříhání, přinesu toho dost, tak snad se najde někdo, kdo si chce něco odnést kromě opice. Nachytal jsem i nějaké šneky pro mřenky. V bedýnce na fotce jsou 3x C. pontederiifolia, 1x C affinis, kabomba, ludvigie, hydrophila, micranthemum micro., bacopa monieri, rotala rotundifolia + jedna neznámá kytka, kterou doufám Václav určí. Salvinie a hydrocotyle pro kahuu už jsou zvlášť. Tak ve středu
Já ho pořídila u Slaminky. Netušila jsem, že ti ještě neprošel rukama a akvárkem. Se polepším
spíš rozsévač
...nejdřív ke mně a já je následně budu šířit.
Něco jako bacilonosič? Echinodorusonosič?
Ty nevíš že sbírám echináče, takže nejdřív ke mně a já je následně budu šířit.
Když jsem minule hledala ten název, našla jsem to jako Hansel Stadt Rostock.
(asi Hansestadt Rostock) ten chci ještě ho nemám.
0 16.12.2013 13:54 Tereza Neujal by se někdo pestřence červenýho - samce? Samice ho hrozně šikanuje a chudák je furt zalezlej ani se nenažere. Ale ne sraz nejdu, jedině předání dneska večer na Hradčanský.
0 16.12.2013 12:15 Peťura 0 16.12.2013 09:55 Bella [1047] - Rostliny Jar-oslaw - nikdo se neprihlasil o ten druhy echac, mas misto/chces echace oba? nebo mas misto jen na jeden? Popr. ktery chces vic - Frans Stoffels (je z tech dvou vyssi, zrovna vyrazil slahoun) nebo "cervenej" (asi Hansestadt Rostock)
Kahua dostane mech (neni ho moc)
PaDa dostane kryptosky
Jeste zbyva
- malej echac Ozelot green (teda, ted je malej, pak doroste
trochu)
- bacopa caroliniana
- a premyslim, ze dam pryc blyxu aubertii (mam jen jednu rostlinu)
Zbytek uz je biomasa pro raky.
Určitě
Děkuji
Takže osm ti jich postačí?
Máme 3 akvárka, malá jen upustím a přenesou se i s tvorama (je to cca 1 km autem). V tom velkém nevím, zda rybky rozdělit podle druhu či ne. Ale tak 5 určitě.
sáčků na rybičky mám taky hromadu, kolik jich potřebuješ?
jeden malý trident bych taky rád zkusil jestli zbyde
ahoj,kdyby se nekdo chtel zbavit pavich ocek,whiskin me poprosil,at dam sem vedet sem,ze by mel zajem.tak davam vedet.
Piskořky ti přinesu a Trident by mě zajímal.
No zkusim to
Díky
Nějaké sáčky ti přinesu, ale musíš mi to v úterý připomenout nejlépe do SZ.
Za jednu tvou malou rostlinku dám obě kryptokoryny
Pokud to nevymyslí stupi, je Tvoje
Můžu donést piskořky a cherryny - mám jich asi padesát.
Zdravím, nemáte někdo pár piskořek a krevetek navíc? Piskořky potřebuji pro sebe a krevetky jako dárek pro bráchu.
Na oplátku přinesu hnědovku "Trident" mám více malých rostlinek, ale přednostně budu měnit.
mam docela dost riccie, salvinie i nejake limnobium a pistii, ale víkend pracuju, takže Úvaly nedám, bude to ve středu u U trojek, jestli seš s někým v kontaktu kdo tam bude, tak se s ním domluv ať ti to vezme.
akvarko ti klidne ubytuju,no problem.
ahoj,budu pomahat kolegovi z vietnamu renovovat akva pro zavojnatky.bohuzel to udelal jako neznalec vse najednou,takze poprosim naky odolny kytky a o zbytek se postaram.dekuji.
okrehku mam hafec,muzu poslat po nekom,kdo tam bude mit cestu.
0 13.12.2013 21:24 angakok Zdravím výletníky do Úval, bohužel na trojkách jsem už drahnou chvíli nebyl, jedu ale taky do Úval a chci se tedy zeptat Václava, kytky a mouchy jestli nemají zájem o limnophilu aquaticu a mám taky ještě trs jáváku a malý anubias nana mohl bych to tam vzít, rád bych jestli nemáte nějaký hladinovky limnobium, nebo salvinii popřípadě trhutku ,potřeboval bych to pro hadohlavce do chovného aqva scháněl jsem taky jinou limnophylu třeba browni nebo heterophylu,jinak kdyby měl někdo zájem mám tu svůj první odchov channa bleheri.Písněte prosím kdyby jste měli o něco
zájem.
Já se hned první víkend stěhuju, do té doby to potřebuju vše dát pryč, co je doma navíc.
Já vím, ale napadlo mě třeba po Novém roce (záleží, jak moc na to spěcháš) jedu na bioléčbu na Karlák, tak jedině že bych dojel na Zličín? Ovšem problém bude v čase jelikož asi budeš v práci a já mám bioléčbu po 10. hodině a kapat mi to bude něco málo přes 2 h. a potom bych klidně mohl dorazit, ale myslím že tobě se to nebude hodit z hladiska pracovní vytíženosti.
Já do LT bohužel taky ne
bohužel, já se tam nedostanu :( ale bral bych ho hned sakra zrovna sháním akva podobných rozměrů
Donesu
vytíračka dobrá hmmm
Kde tě naberu.
je se u trojek jen zastavim pri ceste na divizni vanocni bowling....
do Úval bych jel
kacercz napsal: ja mam ten tyden ted uz tak nejak jaterne narocny, takze maximalne pokud to vyjde tak na otocku se zeleninou pro dudaka.
já sem na tom podobně, takže pochybuju, že budu mít příští týden po trojkách náladu na sázení, nech tu marsilku na leden, ale u trojek se klidně na chvíli zastav
V Úvalech budu ale po setkání s tebou netoužím a protože pojedu autem tak ani po tom pivu. Jinak je několik variant blokace: komentáře - hodnocení - vzkazy - palce - fórum.
Já jsem zaškrtl pouze to 3.
Já bych si vzala ten malý echináč, děkuji
0 13.12.2013 15:58 R vaclav [14809] - Echinodory + stonkové rostliny Přidat reakci
1 ...... [210] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355251x