Setkání akvaristů - Praha
Dík za vysvětlení...budu tlumočit. Tak já jich 5 určitě unesu, záleží, kolik mi jich Martin může dát.
Už lovím Piskoře, doufám, že je nezapomenu na lince jako minule.
Tak to už nechám na tobě
Dík
Ale nevím kolik...do 300 litrů...3-4-5?
Co jsem tak vypozoroval, základem úspěšného chovu je do skupiny nalovit i samce, kterej to umí. Takže bohatě postačí jasnej a plodnej pár do libovolně velkého akvárka, ale protože se obé těžko poznává předem a u ještě nedorostlých krevetek zvláště, je jako obvykle lepší začít skupinkou 5 a více kusů
Jasně, něco nalovím...
Klidně ti tři vezmu, ale jestli je chceš pro Jar-oslawa, tak ten ode mně dostane rovnou nejmíň 10 kusů
Mohla bych taky poprosit nějakou tu krevetu? Jestli teda nevadí, že není přímo pro mě, ale pro sousedku. Ale nevím kolik...do 300 litrů...3-4-5? Díky.
Není zač, mám ji u terčovců,ale moc nezdrha po akva, takže snad ti bude!
Tak dík i za nepovedenou
Mám volnou 120 cm osvětlení led z osvětlení haly,na nenáročné akva to stačí!
Nakou nepovedenou tu mám a vemu ti ji!
Vzal bys mi prosím tři? Pokud ti nebude vadit, že je hned v hospodě vyměním s Jar-oslawem za stmívač a světlo...
Dobře, nějakou ti chytnu
Ahoj nějakou bych si vzal. přijdu asi cca okolo 20.00
Kousek Růžkatce bych asi našel...
njn, někdy se nedá svítit...
jedno
ti pošlem na zdraví
Aby zůstala rovnováha světa a židlí zachována, tak já nejspíš dorazím, přestože jsem se nepřihlásil...
Co chceš za ten stmívač a LED...?
Ahoj, všem se omlouvám, že nedorazím i když jsem byl přihlášenej,
od soboty rána ležím se zimnicí a čtyřicítkami, ty sice včera k večeru opadly, ale dnes po poledni jsem na pravé noze od kotníku až po koleno objevil růži, takže zítra jdu k doktorce a čekají mne antibiotika
pěkně si to užijte a dejte pár pivek i za mne
Aleši, kousek bych si vzala
, dík.
Dnes nad ránem mi byla odňata dovolená, údajně kvůli tomu že ve francii blbnou odboráři a my musíme nadělat skluz. Sice to nechápu, protože jsme japonská firma ale zkrátka se musím omluvit. Snad příště.
Co takhle Marsilea hirsuta? Mohu donest celou hrst, vytvorila mi neuveritelne husty nepruhledny koberec ...
Ahoj, mám volný manuální stmívač na led světla z chihiros a1201.dale pak malou led diversu bez zdroje dnes vyměněnou v akváriu, funkční 45 cm délka.naky vzduchovaci moturky.a klacek s anubiasem a hnedovku někomu na záchranu.kdyby někdo měl automatické krmítko, klidně koupím.
0 11.12.2018 14:07 AG [101] Tak máš u mě
Mech si nech. Dík. Mám taky zamechováno, navíc není místo, kam ho dát...
Super, jsi zlatíčko
. Budeš chtít ten mech? a kolik _Mám ho plnou pětilitrovou flašku
, ale něco si musím nechat, až konečně budu moct založit tu novou třístovku (truhláře jsem bohužel ještě nesehnala
)
Blani, můžu ti vzít Rotalu rotundifolii a malej Pupečník. Možná i kousek anubiasu nana. Růžkatec taky, Egerii, Najas g., Lomariopsis.
Ahoj hledám zkušeného akvaristu Praha 8,9 člověka co rád poradí ... na honorář si určitě přiťuknem
..... potřeboval bych poradit ohledně rostlin
Starší reakce
Starší reakce
Ja samozřejmě taky nechci dobrútky zdarma, co piješ Vendo ?
Tak ja se tedy hlasim.
Tve klobasky a slaninu muzu i v mnozstvi vetsim nez malem.
Revansovat se muzu treba nejakou buckatou zeleninou ci pivkem ...
Tak to jsem zkusila... nevypadá to nic moc.
Jen když zaplním ty prázdná místa mezi rybkami
Zkus vodu
Ahojky, beru cokoliv. Jen když zaplním ty prázdná místa mezi rybkami
Malý a střední hnědovky bych měl, ale obludy by sis z nich musela vypěstovat sama
Jen tak mezi řečí, sháním plechový zátky od pětilitrovejch demižonů od vína. Větší množství vůbec neva.
Ahoj Venco, hlásí se zájemce o kousek slaniny a klobásy. Díky. Vezmu něco na revanž.
Kyž se doma rozděovaly termíny večírků, tak byl sraz o tejden dřív a pak se posunul...
Tak si namažeš chleba sádlem, no co
Pájo
Škoda Vendo že si byl v tom léčebném ústavu
No musíte republikový plánovat, když maj Bohnice vycházky
(Sorry Venco, ale nemoh jsem si pomoct
)
... a je po klobáse...
Na pražský je to pro mě nemožný
Tak snad někdy příště
Přidat reakci
1 ...... [47] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355251x