Setkání akvaristů - Praha
Tak jestli je to osoba žeského pohlaví, zajímavého intelektu, zevnějšku a věku, tak bych měl pár konkrétních dotazů...
Já to jen předal dál, ale můžu ti poslat kontakt na bejvalýho majitele, jestli máš nějaký speciální požadavky
Opět odklon od tématu...šlo o kuchaře a ten by si to užívat neměl...to mělo bejt léčebný opatření.
Neužíval jsem si to, tak asi nee
Takže S-M není nic pro Tebe?
Taky jsem se na táboře párkrát prásknul bičem, bolí to dost
dosah - u toho lonzovaciho je cca 2,5m, skokovej ma 50cm, to by se clovek nabehal
ostrost - skokovej ma na konci vetsi placacku, drezurni je tenkej, to stipne vic
S podobnym bicem jak na nej daval odkaz Invalida mam srandovni prihodu. V lese bylo slyset divny zvuky, praskani? strileni? Neco mezi tim. A ze jsme z kobylou zvedavy tak jsme se jely podivat co tam kdo kuti. Na louce se s tim bicem ucili zachazet dva manici, vyjely jsme jim primo za zady. Zvuky to delalo fakt vyzivny, a moc to neumeli ovladat, sem tam je to svihlo, dost u toho laterili
A výjimečně dlouhý,odcházel jsem po 2330 a ještě se sedělo, kdybych ráno nevstával do práce...
Jaký je mezi nima rozdíl, když všemi můžeš chlapa seřezat?
-ideál je "pravy mongolsky pastevecky..."
a malý dvůr
Ale tak pokud neci srdce (nebo zahradka) touzi po konskych koblizkach, tak to muzu donest taky...
V tom odkazu od Invalidy byl bic... nasel by se skokovy (kratky), drezurni (dlouhy a ostrejsi), lonzovaci (bude sranda to prevazet, ale dosah ma bezkonkurencni), pravy mongolsky pastevecky...
To už asi nevyjde
Tak ho příště vem a ukážem mu ho
Vydrž do jara. Možná přindu.
Bella napsala: Neni treba, muzu neco donest ze staje.
To jako místo Pepana koňské koblížky?
Neni treba, muzu neco donest ze staje.
Do všeho kecáš ale neukážeš se..co to napravit?
Měl jsem na mysli spíše cejlonský.
Magic napsal: Tatranským?
To je zrádné pití.
Navrhuju uspořádat sbírku na tento léčebný přístroj a seznámit se sbírkou kuchaře..
www.zbozi.cz/… ctibum napsal: Já si jednou dal tatarák, osm piv a šest slivovic a taky se mi ráno neudělalo dobře...
Že jsi se ráno "spravoval" čajem?
Já si jednou dal tatarák, osm piv a šest slivovic a taky se mi ráno neudělalo dobře...
No rekneme ze cesta do prace byla dneska odpiskana
Bylo ti blbě?
Hele, dal si tam vcera jeste nekdo tatarak?
Kytka náladová..hezky popsaný a sedí to...nejspíš je tahle kytka ženskýho rodu.
Zřejmě slušnej oddíl...
PaDa napsal:....Už sis někdy vysrknul piskořku?
Ne, mám jich málo a raději mám českou kuchyni.
Taky si myslím, že je pro ni důležité světlo...mně ji trochu zastínil mech a šla do kopru, ale takovej fofr jsem nečekala.
vagon jich nebude, ale do hrsti jo., jsou tvoje.
No jo, dařilo se, rostla a pak se ztratila během mrknutí oka...tak to zkusím zas...
Francouzský labužník
Už sis někdy vysrknul piskořku?
Piskořek si vezmu klidně vagón
Né, to si pleteš, to dělá moje žena...
ctibum napsal:........ Ale vždycky se nějaký čas tvářila, že dobrý. A pak ne dobrý...
Asi podle toho, jak ses na ni tvářil ty.
Tak třeba jen ta Václavova nezvládla přechod z jeho opečovávaný sodovky do mojí vody bez bublin a bez systému...
Ale vždycky se nějaký čas tvářila, že dobrý. A pak ne dobrý...
Mě občas neroste ani v nádržích s COčkem, a pak si zase dá říct a roste všude, i v low tech. Kdo se v tom ma vyznat, je to kytka náladová
To ti rovnou přetlumočím vaaclavovo "Bez CO2 ti to neporoste"...
Dal mi Blyxy pytel a všechno šlo časem do kopru...
Bella napsala: PaDa se hlasi urcite.
Francouzský labužník PaDa.
PaDa se hlasi
urcite.
Okružáky mám udané, ale vezme si někdo ty piskořky, ať je nenesu tam a zpět?
Děkuji
, mi bude stačit jedna, dvě rostlinky...zajímá mě, proč se jí přestalo dařit.
Sakra. Já bych si tak dala, ale nikam nemůžu :( přeju dobrou chuť a budu se snažit kolem čtvrté neslintat.
Vůbec sis tím nelam hlavu. Já to budu stíhat tak akorát na šestou do Pinty...
Posunul bych to na později,ale taky chci stihnout sraz od začátku,odbihani nemám rád!
Přidat reakci
1 ...... [66] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355246x