Setkání akvaristů - Praha
0 15.07.2012 21:43 tomchamik – Re: Moucha
A tím si chtěl říct co?
Moucha napsal: zapominas za ke 3trojkam uz dorazil i Invalida!!! zapominas za ke 3trojkam uz dorazil i Invalida!!!
Tak takovej xicht jako jsem já jste tam ještě neměli
OK,máš je mít.
sraz je otevřen pro všechny,každý je vítán.Aspoň tam nejsou stále stejné xichty
něco krevetek by jsem bral
Ahojte,tak já bych se taky rád zastavil u trojek. Teda samozřejmě pokud mě mezi sebe vezmete
A pokud by měl někdo zájem,tak můžu přivézt pár cherryn.
Tak já vás s PaDou nějak podělím
ok
už není co řešit, Kytkato vyřešila -sportbar
ale počítej s mojí návštěvou pěstírny v 17hod. díky moc
bez lopatičky,šněčka bych uvítal,,ale pouze okružáky,nějak jsem ty svoje vyvraždil
v kolik ti to jede????Přinejhorším mi jede synátor dopryč,tak by se dalo přespat u mě
tak to je skvělý
nebude chtít někdo dovést ampulárky barva: žíhaná hnědo-žlutá nebo hnědá, barva těla buď šedá nebo žlutá
velikost mezi 1,5 až 2cm
nečekal jsem, že se ujme tolik vajíček, čekal jsem větší ztráty
hlavně to nikde v obchodě nechtěj a ve svém okolí jsem už obdaroval snad každého
Až nás v deset vyhodí od Trojek, přesouváme se do sportbaru, tam se dá vydržet až do svítání.
Už jsem se tedy rozhoupal, přijedu se na Vás podívat, teda pokud mně nevyhodíte
jen bych pak potřeboval doporučit nějaký nonstop, kde bych přečkal do prvního vlaku nebo autobusu
Budou šnečci. Těšís se?
No tak jo, v pět jsem tam.
S lopatičkou nebo bez?
ryby jsou už v Praze všechny
Který rybičky už bydlí v Praze? Já ty Ramirézky chci ve středu vidět
dostěhovávám akvárka,,on je to docela opruz,když máš převést cca 100 nádrží,upravit prostory atd,,to není jako přesadit kytí
Jak není vše? Co už máš přestěhovaný a co je ještě v Jesenici? Ať vím, na co se můžu těšit.
10minut
,ještě tam není vše.No vážně...asi stačí od řekněme 17h aby jsme v 18 vypadli na bus,já tam nechám auto a tak bude veselo
Tak nám řekni, kolik času potřebujem na klidnou prohlídku, abysme byli u Trojek včas
.
je mi jedno v kolik....jsem tam teď furt,páč to ladím
,tedy krom noci kdy zase ladím poker
tome taky bych se rad podival, v kolik a kde je sraz na exkurzi?
přemýšlím, že bych si vzal ve středu dovču na návštěvu 3trojek
možná i na čtvrtek abych se zajel podívat za tátou
a v pátek zase v Lb do rachoty
mně mapa ukazuje na ten samostatný barák za učňákem, nejspíš to tak bude
V učňáku, nebo až za ním?
bus 136 od Nádraží Libeň ke Trojkám jede pouhých 11 minut
.
V kolik se můžu přijít podívat na své budoucí Ramirézky?
nalevo když jedeš z centra na čerňák,,,ca 100m za křižovatkou
No konečně
nalevo, když jedeš do centra?
Poděbratská 5 ,bývalá chemička,kousek od nádraží Libeň
No tak kde jsi teda na té Poděbradské s rybárnou? Já už tomu nerozumím
Liborku,,,na Ohradě jsem za 10 min,,,z PODEBRATSKE
Na Ohradě? To není Poděbradská, tak to mne zmátlo...
přímo ke křižovatce.Na Ohradě jsem fakt ani ne za 10 min,samosebou autem
tomchamik napsal: V případě zájmu je možno před trojkama udělat kuk do mé přestěhované pěstírny.Jsem ve Vysočanech na Poděbratské ulici cca 10min od trojek.
Ježíš, no to sis vybral...Teda mimochodem, těch deset minut bych chtěl vidět...Kam si s tím přímo fláknul?...Tamtudy jezdím každý týden.
0 13.07.2012 17:39 tomchamik V případě zájmu je možno před trojkama udělat kuk do mé přestěhované pěstírny.Jsem ve Vysočanech na Poděbratské ulici cca 10min od trojek.
Ale zase to mám kousek do Braníka, heč!
No to je pravda, jednou jsem tam skončil, když jsem cestou zpátky blbě nased do autobusu v domnění, že všechny jedou na Smícháč. A najednou jsem už stoupal vysoko do kopců
Na Barrandov - to už asi nedojdu večer pěšky jako dřív
. Ale zase to mám kousek do Braníka, heč!
ona vzdalenost je relativni.... tak kama jsi se prestehovala?
Přihlášena, tentokrát to určitě vyjde, už jsme přestěhovaný
. Akorát to budu mít strááááášně daleko
0 12.07.2012 12:40 PaDa [6079] - mřenky a sumci Takže již
ve středu další hospoda, to to zase uteklo...
Hlašte se prosím na
rybicky.net/akce/931 , tentokrát je objednaný rovnou malý salónek, kdyby to náhodou do neděle vypadalo, že nás bude přes 20, objednáme větší
Starší reakce
PaDa napsal: Informace pro všechny staré trojkaře i nové zájemce:
příští setkání akvaristek a akvaristů v hospodě U 3trojek bude ve středu 18. července od 18:30 hod.
Paví můžu nabídnout zatím jen miminka, jsou jim tři týdny, takže zatím takové průhledné nic s velkýma očima
. Jestli si chvíli počkáš, tak ti je schovám, až se vybarví (rodiče byli tyrkysoví). Nebo je můžeš mít hned na výchovu
.
0 08.07.2012 22:11 lipli – termín
Tak jaký jste zvolily termín, potřebuji udat několik desítek piskořek a na oplátku by se hodily nějaký paví očka a kytky?
Starší reakce
spis zacinam byt na jisty lidi alergickej.... a pak startuju lip nez nas Dastik, kord kdyz su rozehratej uz z jinejch veci (kdyz se to sere tak se to sere, dami prominou a pani jsou uz zvikli)
a tom ma pravdu.... kureti bych neublizil, a kdyz uz, tak celemu kurniku...
na dortu přece
Přidat reakci
1 ...... [280] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355246x