Setkání akvaristů - Praha
Makky napsala: Beru vše co zůstane na stole. (neplatí pro pivní lístky) !
Pánové, ne že si tam lehnete všichni na ty stoly!
invalida napsal: Tady je to jak ve vietnamský večerce...nabídka nezákonnejch ampulárií a jinej podpultovej artikl
Ještě chybí ježkovy voči.
Ale na ty možná taky dojde.
Prosím O.T.
Tady je to jak ve vietnamský večerce...nabídka nezákonnejch ampulárií a jinej podpultovej artikl
Tu bych si taky vzal taky jestli zbude.
Já věděl, že se ozveš
Dík
Marsilku ti přinesu.
0 16.04.2018 15:31 R ctibum [7090] To podrtíš
Nene. Ampulárky ne, leda by byly tak do centimetru maximálně
Šneky určitě Pada,nakou ampularku bych ubytoval! děkuji!
Bude někdo chtít šneky ? Převážně ampularie .
Já se hlásím- Blyxu beru
Mám navíc difformisku, bahnatku a můžu vzít stolístek, u mě se mu nedaří, tak ho raději pošlu dál.
Taky něco donesu, mám tam po prosřihu nějaký stonkovky
:
tak dík to budu moc rád.
Tak to ti donesu prebytkovou hygroph. polysperma
vcera jsem zrovna protrhavala akvarko, a premyslela, jestli prebytek vyhodit - jeste, ze jsem to tam nechala.
Ahoj všichni.
Kdyby jste měly něco navíc vezmu cokoli.Po katastrofě s sinicemi mi odešla polovina kytek,naštěstí po 5 denním temnu jsem se ji zbavil. Tak že beru cokoli co zbude.
Sem slepon - blyxu ti vezmu. Mam i vysokou sagittarii - nevim jestli je travolista nebo sirokolista - chces?
čauky, chtěl by někdo z vás galaxky? Máme jich hromadu. 30 korun za kus. Koncem měsíce se stěhujem, tak ať aspoň nějaký už jsou z domu
kdo se chystáte, přihlašte se nejpozději do úterních 18 hod., pak to sečtu a objednám
Kdyby někdo měl kousek téhle krásky budu vděčný
Dobrá dáme špeka...chleba předpokládám není třeba
Bez speku do hospody ani nelez ci jak se to rika ...
19týho se plácám v Praze po vyšetřeních takže když mě nezničej tak se na pár piv vobjetuju
Možná vemu i špek
PaDa má vždycky rezervu židlí...
0 13.04.2018 12:06 Quasimodo – Rád bych přišel, ale...
Jak moc je důležité se hlásit předem? Celkem rád bych se stavil, ale je stěží 20% šance, že se tam opravdu dostanu.
Kdyžtak můžu přinést nějaký rychle se množící plevel typu růžkatec, douška, pistia nebo něco, o čem si myslím že je heteranthera zosterifolia, ale ví bůh... vše s bonusem řas, šneků ve všech velikostech a vývojových stádiích a samozřejmě okřehku.
Me tak napadlo, ze byly ty Velikonoce, a ta valisnerka je takova dlouha - to by byla sranda, kdyby prisli s pomlazkou, a na to bych jim tu valisnerku navazala... byla by to dobra bizarnost
bleherak nemam, ale prinesu E. argentinensis, vyska asi 20cm, jestli chces.
Jinak V. gigantea mam tentokrat tolik, ze se urcite dostane na vsechny
Vpravo nahoře klikni na ikonu možností a povol Abdblock,následně si v něm uprav nastavení.
-používám Operu ,ta to má v nastavení na stránce ,modrý křížek ve štítu ,ukazuje se jen počet blokovaných reklam ,jen na úvodní stránce Seznamu jich blokuje dnes 13
-myslel jsi tohle
Donesu ho, nějak se o něj podělíte, ještě si asi vezme Blanka
-ten anubáč by se hodil ,zařasení je spíše pro mne pozitivum ,tak pokud je volný
Super, dik
0 12.04.2018 21:14 dudak [1893] stejně jako PaDovi se mi dostal do ruky trsík anubiasu, kdyby měl někdo zájem, ale je dost zařasený. Pro Bellu beru Barclayu, budu mít pár menších rostlin, kdyby chtěl ještě někdo.
Sháním Sagitarii nebo nějakou menší Valisnérii a možná si vezmu i nějakou tu Blyxu
No jo ale umět to najít
Poklona dík největší
Dobrý, už to nemusim hledat
To bylo v republice, jak jsi remcal, že už ti naskakujou reklamy na levnou kremaci...
Přidat reakci
1 ...... [60] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355246x