Setkání akvaristů - Praha
Tak mě jěště napadá - nemáte doma někdo nějakou kytku, která by dělala v mojem mini v práci hezkou dekoraci. Z vody mi trčí kořeny, na které by šla přichytit tak, že by byla nad vodou a z mini čerpala živiny a vodu. Něco hezkého, barevného - jeden list stačí nějaké exotiky - barevný, žilkovaný, vhodný. Díky, jestli někdo něco takového najde.
0 28.06.2010 11:39 Peťura Tak pokud se něco nestane neočekávaného,tak bych taky dorazil.
Ahoj, žel jsem již pracující a slovo prázdniny se vytrácí z mého slovníku - mimo jiné to ale znamená, že není většího důvodu nedojít. Takže, jestli mi někdo poradí, jak vytřít tetry černé, donese červenou kytku nebo bude chtít 2 ancistruse sp (klasiku), nebo mě jenom vidět - tak dojdu.
taky bych mel na 90% dorazit, budu resit upgrade akvarka
dobre
a mohl bych jit stebou ?
nebo teda jako abych tam trefil
Nojo, pán si nechává nosit pivo rovnou k vodě na Orlíku, co?
ja vim
ale tak vetsinou tam kazdy s necim jde
teda aspon podle fotek
Vítej z emigrace
, pokud nezačne něco hořet, přijdu. Jestli někdo může postrádat malé anubiasy s povděkem se jich ujmu do nového akvárka.
0 27.06.2010 14:09 Sewer [99] Já bych i přijel rád
. Ještě jsem nebyl a docela mě to láká. Domluvím se s přítelkyní, jestli nemáme už v plánu něco jinýho a jestli by chtěla jet taky, napíšu ti to pak vzkazem PáĎo. V půl 7, jo? To je dost pozdě, ale budiž.
Akorát si nebudu moct dát ani pivko, protože pojedu autem
... ono je totiž pro mě docela riskantní, abych se po Praze pohyboval sám a občas se mi to někdo snaží "připomenout"
PaDa je z emigrace zpátky
Další setkání akvaristů u 3trojek bude tentokrát v úterý, 13. července. Protože budou prázdniny, napište tady do tématu nebo mi pošlete vzkaz, kdo se chcete zúčastnit, já podle toho zamluvím buď stůl pro sebe a Václava (2 zatím jistí účastníci
) nebo opět salónek
Zavolám tam týden předem, tak se ozvěte do toho úterý 6.7.
rybicky.net/akce/483Starší reakce
1 10.06.2010 17:25 RAP – Re: Moucha
No a kde je seznam? Je vidět, že PaDa emigroval.
von je problem ze ty akvarka nejsou nafukovaci..... treba ty moje minicka
a taky se sesla jen stabilni sestava, nikdo novej, hladovej po kytkach se neukazal....
hlavne, kdyz mame kam ty prebytky poslat.... (tentokrat dorucovatelem su ja)
tak za chvili zvednu kotvy a zacnu se presunovat do utulne hospudky ke 3trojkam, bohuzel dneska zadne kyti neprinesu, chystam se na upgrade nadrze tak mi bude kytek treba.....
Škoda, dáme si za tebe
0 09.06.2010 09:26 RAP – Re: PaDa
Hmm, na mě ne
. a to mě na to upozorňoval i pan majitel, když jsem šel okolo.
tim jsem myslel ze pristi tejden budu mit dovcu tak bych se z toho pak mohl vyspat....
bejt to o tejden pozdeji tak by do toho sel....
0 08.06.2010 11:40 volcomek [10] - Sumci Danilko - hned mám prosbu , nesehnala by jsi mi 5ks Satanoperca Daemon ?
, jinak doufám že to stihnete
, kdo pořádá tu akci do té akvaristiky , rád se připojím
pokud to bude v rozumný čas
0 08.06.2010 08:39 hans55 – Re: Danila
Včera večer jsem stěhoval dceři (u přívozu) skříň a nedalo mi to, abych se nezašel podívat - v obchodě byl čilý ruch, akvárka svítila a Ziky? rovnal krmení, už se těším až otevřete. Dcera se chystá na papoušky.
Starší reakce
Neboj, vždycky se někdo "obětuje"
0 04.06.2010 15:10 olwy – ricie a jávský mech navíc
Najde se zájemce o ricii, jávský mech a případně i nějaké plovoucí kytky? Mám jich dosti navíc
Pro zájemce i 2 ancistruse sp. asi 8 cm.
0 04.06.2010 00:06 PaDa [6079] - mřenky a sumci Václav provedl kontrolu, že salónek je opět celý náš a ne Italů, vše v pořádku.
Já se tentokrát stavím jen na začátek, pak valím, ještě večer, do daleké ciziny.
Z rostlinek nabízím svoje klasické plevele a ještě cryptocoryne affinis od kámoše.
tentokrát už středeční večer mám plný. takže až po prázdninách.
včera jsem čistil filtr, takže jich mám hromadu
ja jeste nevim jak na tom budu, mam od pondelka do stredy skoleni, ale budu se snazit dorazit aspon na chvili
jo pokud ma nekdo prebytecny piskorky tak bych jich asi 10-20kousku bral, plostenky mi je zacali likvidovat, ale do hospody snad budu mit odplostenkovano
Tak tentokrát budu muset hospůdku oželet, v tu dobu už bych měl mazat po dálnici od Brennera směrem na Benátky
. Užijte si a budu se těšit na viděnou až příště...
Starší reakce
Doufám v to
... už jen pro to že ty setkání jsou tak super
))
A jak víš že ne?
To, že se něco, někde, najde ještě přeci neznamená, že se to tam také ztratilo. (Leda by se to našlo dříve, než se to začalo pohřešovat).
Ale samozřejmě bych byl rád, kdyby tvá radost byla oprávněná.
co jsem slyšel, tak mimo, ale někde tam na Žižkově
a našel v hospodě nebo uplně někde mimo?
kamarade pindici te vysrknou jak malinu, ty mi hoblujou i kovovou pinzetu kdyz jim tam davam nitenky
nn, někdo to našel a odevzdal, a ozvala se policie
P.S. občas mrkni do vzkazů
Aby jim nezaskočilo, už mám tužší maso
Pro ty, kterým se to nedoneslo, alespoň odcizené doklady se našly...
Jj , pak tě hodim pindare aspon nebudu muset tak týden krmit
Přidat reakci
1 ...... [334] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355246x