Setkání akvaristů - Praha
njo
tak uvidí. OT
Tak to snad abych se neléčila a jela s tím chraplákem co mám od rýmy. Si připadám jako bych zase mutovala. Radši ani nemluvím, protože se sama nemůžu poslouchat
Driv3r napsal: mžeš to zkusit v sobotu a uvydíš
Uvydíš?
Hm, tak to bude natvrdo.
mžeš to zkusit v sobotu a uvydíš
Ještě jde dobře vydírat. Já bych třeba zaskřehotala pár tónů a pak požadovala peníze nebo budu pokračovat. Docela by mě zajímalo, kolik by byl někdo ochotný zaplatit, abych už víckrát nezpívala...
A zkusil jsi tanec u tyče?
Jenže na politika sem málo blbej a málo arogantní..a nerad lžu
invalida napsal: Hlásím že místo putyky se budu pokoušet zbohatnout..respektive sehnat na zalepení zbytku dluhu z loňskejcj cest...a zkouším to prací
Ty jsi nikdy neslyšel že práce je poslední zoufalý pokus jak získat peníze?
Hlásím že místo putyky se budu pokoušet zbohatnout..respektive sehnat na zalepení zbytku dluhu z loňskejcj cest...a zkouším to prací
Starší reakce
Další zkratka kterou jsem neznal.
Však Venca je taky vypravěč
Ty kráso, to je popis místa jak od Tolkiena
invalida napsal: To se musíš zeptat jich, Já sem taky z Klacíkova u Kopřivový hůrky nad Prdelákovem z horní chatrče nad kostelem.
PSČ???
To se musíš zeptat jich, Já sem taky z Klacíkova u Kopřivový hůrky nad Prdelákovem z horní chatrče nad kostelem.
To je nějakej klub chatařů a chalůpářů z řad eskymáků ne, že jezděj i v zimě?
Tak proto máš přijít Honzo v sobotu 9.12.
No, to sem teda posledně viděl
Nechceš přijít toho 9týho taky se podívat? Jestli nebudeš ještě lízlej ze čtvrtka
No to víš, my to tu máme všecko lepší
Možná u vás
My musíme makat i v sobotu
Přesně. Nikdy to nebude vyhovovat všem. A v pátek už se stejně v práci jen přežívá
A nebo to maj domů daleko...ale v pátek táhnou pražáci směr chalupy takže je to bez hlavních tahounů. To si nevybereš.
Nevim koho napadlo dělat ty srazy takhle blbě ve čtvrtek, polovina lidí uteče skoro hned jak přijde, protože jde v pátek pochopitelně do práce. S kým jsem se o tom bavil, tak mi dal za pravdu...
Starší reakce
Ahojky, můžu ti dát giganteu
Vy máte sraz ve čtvrtek, a my v sobotu 9.12.
Pokud budeš mít o ní zájem, tak se v sobotu zastav. Ještě ale písni, abych věděl. Brát- nebrat
Starší reakce
...tím se vysvětluje, jak a kudy jsem se dostal domu
vteřiňák je dobrej na mechy, ale bucky a hnědovky lepím normálně tavnou pistolí.
www.profiplants.cz/… Já ho tedy používám a opravdu to funguje a přilepíš s tím toho poměrně hodně. Jen to není na malé rostliny protože je to dost vidět.
Vteřinové lepidlo gel například Loctite, zeptej se Burika!
Ono v podstatě to samé bude k dostání i v normálním obchodě, jen v akvaristice to maj s přirážkou. Jsou vteřiňáky použitelné k lepení živých tkání místo šití, jenže si nepamatuji, jaké (složení).
Jakým lepidlem lepíte rostliny na dekoraci (popřípadě kde se dá koupit)?
Vím, že jdou přivázat. Pamatiji si že se už tady někde řešilo, ale nemůžu dohledat. Potřebuji přichytit pár hnědovek a bucek ke kamenům a keramice a nechci otrávit ryby. Akva silikon zase dlouho tvrdne a to by mi rostlinky uschly.
Našel jsem přímo lepidlo na rostliny na akvaristických e-shopech, ale 119 Kč za 4ml vteřiňáku nedám...
Dík
Hrbouš byl bez ocasu už v baru příčinu ztráty asi nenajdeš , nechal bych ho bejt , pokud je to silnej jedinec a nechybí toho ocasu moc velkej kus,mohlo by to dorůst, postarej se o co nejčistší vodu(dusíky) , kvalitní krmení a odpovídající teplotu. Ta agrese ze strany většího jedince , tak nějak ty ryby poznaj že maj mezi sebou kryplíka a zvláště když před ostatními "utíká" tak si do něj just dloubnou.
Hrbohlavce jsem nikdy nechovaj ani to není můj šálek , nicméně , tím čím si prošli než jsi doputoval domů (stres ve stísněném prostoru pet flašky , neustálé kolísání teploty, zřejmě i nedostatek kyslíku, neustálé kvedlání s lahví po cestě atd , je myslím zázrak že vůbec žijí.
Na Pr. Povstání jsme jeli ještě společně sockou , kam ses vydal pak , to nevím , já šel"chytat" fofr plech domů ...
Rád bych ještě poděkoval za mnou doslova vysněný Hrbohlavce, ke kterejm jsem nakonec přišel jak slepej k houslím
Jsou to ryby, do kterejch jsem se zamiloval zhruba před dvouma měsícema, ale pořád jsem jejich pořízení oddaloval vzhledem k tomu, že nemám ještě založený velký akvárka... Tak tohle mě donutí
Měl bych k nim drobnej dotaz, jeden z tý pětky nemá ocásek. Dost se schovávaj když se přiblížim k akvárku, takže jsem ho pořádně z blízka neviděl, ale přijde mi spíš jako nevyvinutej, než aby mu ho někdo ukousnul. Je možný, že mu ještě naroste, nebo jsem úplně mimo? Viditelně mu to nevadí, jen ten největší ho po každý když se potkaj prožene...
A ještě jednou díky
Starší reakce
Žerou to mřenky...?
No když jsem kolem desátý odcházel, tak vykřikoval něco o panácích, takže to asi dopadlo dobře...
Tak vše ubytovaný já živej...ale furt nevím proč Pada shání ježky.
To zni jak by sis nedonesl opici, ale primo King Konga
Já už jsem dokonce v práci
...a ty promile se mnou
A víš jistě, že jsi doma...?
Rada jsem si s vama pokecala, vtipalci
Milosi dik za tu knihu. Vyhledove mas u me echac
(no dobre, pivo). To se hned clovek neboji jit v noci sam uzkym schodistem, protoze ma bichli a nezvaha se ji pouzit.
Rozhodně děti.
Děti očekávají krevety, žena opici. Tak uvidíme, kdo bude spokojenější
Přidat reakci
1 ...... [73] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355246x