Setkání akvaristů - Praha
Starší reakce
knížku od něj maj na holešovický tržnici za 13 kč ve stejnojmenným krámu.no nekup to?
Neměl by prosím někdo navíc pár kousků pačule?
Starší reakce
Nj, ty pospícháš domů. Já pokud mám volný víkend taky prchám mimo Prahu. U tebe je to permanentní, ale u chatařů a chalupářů je to aktuální tak od října.
Zkrátka každý termín má své zastánce i odpůrce!
Pro mě jsou taky pátky pase

mně osobně se páteční termíny taky moc nelíbí, ale prý po nich byla poptávka, tak jednou dejme šanci těm, kteří nemůžou chodit uprostřed týdne ;) uvidíme, jaká bude účast a kolik přijde nových lidí..
V září a v pátek tak to dost nechápu. To se ti moc nepovedlo.

Starší reakce
7 13.08.2015 17:33
PaDa [6088] - mřenky a sumci Domluvili jsme se, že pro jednou zkusíme ten pátek, příště to bude zase někdy v týdnu.
Jídlo i pití teď bylo dobrý, placení taky ok, tak zatím zůstáváme v Pintě.
Další setkání akvaristů se koná
v pátek 18. září od 18:00 hod. v Pintě
Již teď se můžete hlásit na
rybicky.net/akce/1755

bylo to zajímavý, ale zvládli jsme to.takže zase příště 18.9. jak informoval a rezervoval PaDa.
tééda ten je kráásnej

, tiše závidím, už nějakou dobu sháním pěknýho červenýho beťáka
Ted zase vic, chystaj se zase trit. Zrovna vcera jsme to resili, par z nas chce udelat trosku odklon od rostlin, proste zase neco trosku jineho (no mne asi s tema kancema nic jineho ani nezbyva). Ono bylo bajecne nosit rostliny, ale jak rikal Jozin (Dudak), vzdyt uz to nikdo ani nechce, pak toho mraky zustane po stolech a neni to zadna radost. Proste ze se bude nosit spis po dohode, nez jen tak naslepo.
Kancici jsou uzasni, prezili par dni i 33°C, mam doma fakt pekelne, baracek se prohral a nepomaha nic. Snad to daji nez se ochladi.
Luky mám..je nádhernej!

Á hele, kdo se objevil. Co dělaj saiky, ještě bagrujou?

Pratele, vsem Vam dekuji, bylo to jako vzdy moc mile Vas videt, pobyt s Vami, a specialni dik za ten konec, kdy jsem strasne rychle mizel (a jak se mi nechtelo), abych stihl spoje a dostal se rozumne domu

.
Nemáš zač

Hlavně, že se ti líbí

0 13.08.2015 10:46
Makky [101] Děkuji za rostlinky - dneska se budou vázat a sázet.
Dík za kameny

fakt jsem jich nechtěla vyškemrat tolik - ale hodí se všechny
A dík za molitan do Hamburského plošného filtru

večer krásný, ale to ráno..
Každý svého štěstí strůjcem

večer krásný, ale to ráno..

taktéž díky všem za milou společnost a pár rostlinek jako bonus

0 13.08.2015 01:08
amrtin [191] kofolu dneska vynechám

kdyby měl někdo zájem múže si u mě nalovit živí krmeni komary a dafnie.nařadí pujčím ale pytlík nebo sklenici nutno vlastní.
gigu a něco si múžeš přijít kdykoliv vzít,číslo na mě máš,stačí dát vědět až pujdeš podolím.
Náhodou , trepku doma někdo nemá ?
Připravím krabičku

podle mých zkušeností je to plevel nejvyší třídy, jako ostatně všechny plovoučky, ale aspoň se dá dobře korigovat množství a nemá dlouhé kořeny. Roste mi dobře i v málo osvětleném low tech
Ještě nějakém kameny najdu
Pár phyllanthus fluitans bych taky bral
Olšový šišky vezmu z podzimního sběru letos ještě nejsou zralé
Ahoj já bych si vzal trochu pupečníku tripartita pokud ještě nějakej bude
Super, díky

ahoj,mám tady 2 alternatey,nák se nechtej chytnout.pak akva tapetu 120 x 60 cm a muzu vzít jeste cabombu a giganteu.a na prodej mám led rampu z čipú.
šišku ti nějakou vyhrabu

huráá! konečně vím, jak se jmenuje ta zajímavá plovoučka, kterou jsem si předminule donesl domů

Můžu doporučit i do low-tech akvárka - info. v atlasu jsou podle mých (byť krátkodobých) zkušeností dost zavádějící.. Beru pár nadbytečných kousků společně s dalšími plovoučkami - Limnobium laevigatum (v mých podmínkách o polovinu menší rostlinky, než které jsem původně dostal, ale pořád pěkné

a Salvinia minima. Moc toho ale není, tak na jedno menší akvárko..
Neměl by doma někdo nějaký olšový šištičky či listí? Předem díky

Aquasky se nějak vypařil , nemá někdo od něj mikry ? potřeboval bych udělat jednu násadu , nějak nám to všechno přez dovolenou pošlo
0 11.08.2015 19:12 pavlaxxl – krevetky
Nema nekdo krevetky? Obyc...cherry...potrebovala bych cca 20 ks.
Ahojky, ja je chci .jak jsou velky? 4 ks bych prosila. Moc dekuju
ja bych si ten java mech vzala.
Podělím tě s doublerem, je toho snad dost
Tak super,beru ho

Zdar, jedné ženštině jsem spíbil minule závojnatý ancíky, nechť se mi ozve do zprávy a napíše kolik jich chce. Nestíhám se tady tím fórem teď prohrabat. Ale když napíše dnes tak večer je vylovím a zítra přinesu.

Vem mi tedy dvě odnože "Cryptocoryne crispatula var balansae", děkuji za Lenku
Půlpy

Přidat reakci
1 ...... [138] ...... 351
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 357647x