kdyz z"enykambenykam" 4 velky tak nee
cekam (experimentuju) jestli se mi povede ziskat rostlinku z Echinodoru Red Flame, uz jsem odlomila rhizom, plave si po hladine, ale k nicemu se zatim nema... (takovej Ozelot Red, to byl stachanovec, nejen na slahouneni ale i na rhizomovani, by si z nej mohl vzit priklad...) "matka" uz je pro me moc velka, jenze se mi moc libi, tak bych si chtela nechat prcka, jestli se vyklube...
necham doslahounit Horemanii Red a Bambi, necham si maly, velky si udelaj vylet
premyslim jestli si jeste nechat toho tvyho Red Snake a pockat az se mi rozmnozi, ale uz je moc velkej, a neni pro me dost cervenej
no a posledni - ten se mi libi mocmoc, nejsem si jista co to je, ma krasny zajimavy rozpity skvrny, je mozny, ze je to Paul Klockner (proto jsem ho od tebe chtela, abych si ty dve rostliny porovnala)... ten taky prerusta akva, ale pacholek se nemnozi... a u toho jsem se prave ve vlakne vedle ptala, jak musi byt velkej oddelenej rhizom, aby z toho neco vzeslo... tak kdyz to nejde po dobrym (slahoun) tak to pujde po komplikovanym (rozmnozit skrz rhizom)
dozrava mi taky stadecko echacku Krapcatnych, me staci ke stesti jenom jeden, takze az budou v darovani kondici...
jinak ted jsem na nejakych 15ti echacich... jednu dobu jich bylo 25
takze dobryyy