Setkání akvaristů - Praha
Ahoj, také bych si vzal, kdyby ještě něco zbylo. Děkuji
Čauky Jáchyme. Klidně si je vezmu pokud je neudáš. Michal
Ujal by se někdo oranžových Neocaridina davidi?
Odseparoval jsem je od červených, ať nevzniká úplný barevný paskvil. Ale bohužel mi okupují akvárium, kde jsem měl ambice množit Razbory a Pancéřníčky. A ikdyž by měly ryby choutky se množit, krevetky hned všechno najdou a sežerou ještě ve fázi jiker.
Krevetky sice nejsou to úplně výstavní kusy, ale zas úplně nebarevní aušusáci taky ne, viz foto.
Nechat želvu, ať si s nima popovídá, než je sežere, mi přijde trochu škoda.
Cca 25-30 kousků, velké, malé.
jj na burze určitě nějaké seženete - Neocaridiny - jsou nejméně náročné.
Jen tedy bych chtěl upozornit, že i krevetky pro srandu potřebují kvalitní a dobře zajetou nádrž. Určitě bych doporučil si tu vytvořit prezentaci a poradit se, jestli je "ok" přidat tvorečky. Pokud byste měl nevhodné podmínky, je možné, že vám za dva dny krevetky vyskočí..
Také tedy doporučím rovnou tak 10ks , ať se vám podaří je i postupem času rozmnožit
(když už tak už) = to už je ale téma do jiného vlákna..
Běžte i s dětma ty dvě krevetky v neděli koupit sem
www.rybyarybicky.cz, uvidíte, jak je to namotivuje!
Hned budou chtít tolik barevných rybiček, že místo fakt malinkého akvária budete muset pořídit tak 800l
Ahoj, zalozil jsem detem fakt malinke rostlinne akvarko. Nemate nahodou nekdo na Chodove nebo Hajich na prodej/darovani jednu, maximalne 2 fakt malinke krevetky?
Chci to vramci srandy, abych deti trosku namotivoval k akvaristice.
Dekuji
Starší reakce
O 20let?
Ale co, dnešek mě přesvědčil, že návrat v čase je možný.
To nám bylo ale o hodně hodně míň.
Starší reakce
Trochu anubiasu bych si vzal. Díky!
Starší reakce
dneska nedorazim, zmena planu
Kdyby náhodou, tak je ubytuji.
Na uklizeni vyborne, na vystavu asi uplne nee.
Zatím to vypadá na 4 účastníky, to snad ne?A v pátek vyrážíme s invalidou na Čáslav na potlach.
Starší reakce
Tak přesouváme akci na 27 z důvodu počasí. Nejsme z cukru ale zdraví máme jenom jedno!
Starší reakce
Ahoj, kdyby měl někdo zájem, tak vyrážím s invalidou za menhiry atd!
V případě zájmu dodám detaily.
Mel bych mit wendtii brown a parva. Snad nezapomenu vzit sebou ...
Čauky lidi. Nebude mít někdo ve čtvrtek na sraz nějaké kryptokoryny? Potřeboval bych nově osázet akvárium...
Co říkáte na termíny dalších srazů?
24.10., 21.11., 19.12.,
23.1., 27.2., 27.3.
Ještě potřebuješ piskořky? Vzal bych Ti je ve čtvrtek na sraz...
Starší reakce
To je zase deň, minule Martin a dnes Láďa …R.I.P
1 25.07.2024 08:40 souky [617] - Rostliny chce někdo utricularia gibba? Je to hroznej plevel a nijak zvlášť hezkej(ano, mohl bych se živit prodejem
)
Nemá někdo prosím pár piskořek?
nějaký bucky přinesu, Ctibum mi jich dal až moc
Když by někdo přinesl nějakou hodně malou kytku jako Anubias nebo prťavou Bucephalandru, byl bych moc rád. Potřeboval bych doplnit svoji visutou zahradu u želvy.
Nemáte prosím někdo Phyllanthus fluitans, nebo nějakou jinou červenou plovoucku?
Starší reakce
Pro mě je taky ten nápojový lístek špatný. Dávám přednost jiným než exportním pivům, které jsou chuťově laděny tak, aby urazily co nejmenší procento zákazníků. Chtěl jsem si tedy dát volbu sládků, kterou sice na lístku inzerují, ale jako na potvoru ji zrovna v sudech neměli.
Nojono, co naděláme, na ty srazy člověk nechodí kvůli pivu, ale lidem, s nimiž se tam potká. Bylo by fajn, kdyby ses zase někdy ukázal ...
Ale no tak, se jednou premuzes
rád tě uvidim
1 24.06.2024 16:01 půlpy [2138] Ahoja,
jak jsem koukal na nápojový lístek, tak se na srazu v "Plzeňské restauraci U Sedlerů" jen tak neobjevím.
Mimochodem nevíte někdo kde hledají posilu na drátořez (EEO - obrábění)?
Hledám novou práci.
Dostupnosť ok, i když teď narušená výluku Karlovo náměsťí -Lazarská.Salónek ok s exkluzivní kuřarnou vedle viz předchozí fotky. Jídlo fajn až na reklamované koleno , takže potenciál to má a tak tedy ahoj příště!
Jak to vypadá po novým …
Ahoj, mám tady 2 odnože echinodorus cordifolia mini a múžu pridať nejakou polyspermu, valisnerku a aromaticu.
A já mám pro tebe ty pancéřníčky (cca 30 ks, 2,5-3 cm), vezmu Ti je všechny na sraz...
Starší reakce
Ahoj, 28-30 června bude setkanií akvaristu z Facebooku na Lipně. Kdyby byl zájem, možnosť ubytovaní ve stanu nebo penzión .Na programu pokec, rybareni a mozna turistika. Bude tam i Invalida , kdyby mel nekdo zájem. Prípadní zajemci at se ozvou do této nedele!
Starší reakce
Mám se za Mariána optat, jestli někdo nemáte Vallisnerie a nemohl je přinést ve čtvrtek na sraz.
To bych musel ty cryptocoryny sázel na patro, abych je do akvárka nacpal
Díky, kdyžtak sméním za cryptocoryny ????
Jj, krevety jsou drsná konkurence pro okružáky.
Nějaké přinesu.
Jáchym
Přidat reakci
[1] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355251x