Setkání akvaristů - Praha
Ale aspoň spočítat(když už né pojmenovat a přiřadit) si je dokázal,né?
Já byl kdysi jednou na svatbě a tam sem neznal ani toho řidiče
PaDa napsal: Kdyby Designer zase dělal chemika, tak jsem právě dal do akvárka poslední dávku El-mixu a v příští hospodě bych zase směnil za pivo
Tak jo, namicham
.
Rostliny tentokrate neponesu, pri tech mych momentalnich katastrofach s lecenim bych nechtel privest do stejnych problemu nekoho dalsiho.
romant napsal: Tuhle jsem zjistil, že u nás bylo na večeři tolik dětí, že jsem některý ani neznal.
S tebou mě baví svět
Tak to každopádně, a ani vrátit bych ho nechtěl
asi zase bude nějaká slezina
jj, příští středu
Tuhle jsem zjistil, že u nás bylo na večeři tolik dětí, že jsem některý ani neznal.
Jasná zpráva, pošťuchuju.
Je třeba mít přehled o všech vláknech a asi zase bude nějaká slezina, nebo co, že se tady zase zvýšila aktivita.
Bacha abys neměl doma za chvíli nedobrovolnou školku!
A šneček...frnk!
FrantisekH napsal: když je dobře na krmí tak proč ne co?Ó, byl jsem pochopen.
Noste s sebou mřenky a půjčujte je
Troufám si říct, že je mnohem snažší odlovit šneky než mřenku
Jistě.
A ty bys půjčoval vlastní děti?
Tak to dělejte jinak. Noste s sebou mřenky a půjčujte je na zkrmení šneků ostatním a nebudou vám muset ty šneky krkolomně z akvárií dolovat.
To já jenom jsem nemohl odolat, když to tady tak čtu.
Když si ty mrchy prťavý přijedete vybrat, tak si vemte třeba všechny
Jakou ty chceš velikost?
Žádný Helenky, my ty šnečky s PaDou adoptujeme v jakémkoliv věku (od nemluvňat po důchodce)
Já prosím jeden nebo dva echináčky
Já budu mít jen plevel - hydrophilu polyspermu, sagittarii, nějakou "ala hydrophilu", co jde dočervena, jeden anubias.
Jinak prosím, komu se množí helenky, tak jestli by nevyštrachal pár prťavých, co by žraly levatky a okružáky hned, jak se to vylíhne.
mas ji mit
uz je volnej jeden ocelotek a zeleny echac
jeste donesu nejakou tu heteranthetu a hygr. polyspermu
Nějakou sagittarku bych potřeboval, tak se, prosím, poslušně hlásím
Ja bych si urcite lahvinku vzal, kdyz tak dej vedet, cim se revansovat.
Vzal by si někdo jednu větší rostlinu? Nevím přesně jestli to je amazonicus nebo bleherae, ale velky už je dost, nevejde se mi do akva a stíní ostatním. odhadem cca 50-60cm rostlina.
Ahoj, mam asi 8 malych rostlinek na slahounu, chcete je nekdo? Vlastne ony uz tak male nejsou, maji asi 15 cm
V. gigantea beru automaticky kdyz mela minule takovy uspech
hele dávám to bez nároku na odměnu, ale jestli budeš stříhat zase tu svoji pačuli, tak bych si kousek vzal, sice mi tam skomírá od tebe ještě ze zimy, ale tak poslední 3 malý kousky, chci ji zkusit přesadit na lepší místo, snad se rozjede.
neprovokuj ho, moc dobře víš, že manželka rozhodla, že mu pivo nechutná
dudak: jak bych si trochu na zkoušku vzal, za pivo nebo co piješ nebo klidně nějakou kytku(chili, masožravku...)
Za pokus nic nedám, tak můžeš vzít něco do hospody nebo ve čtvrtek na pinčes
se ti nějak revanšuju
Jinak pro kytky se ráno stavil ten chlapík a už odputovaly dále
Pomohlo mě to na vláknitou řasu už netočím špejlí. Mám sice Ratajův CO2 VITAL to ale bude něco podobného.
Už mi to snad konečně vyjde a namíchám ten 1,5% glutaraldehyd (tekuté CO2), začínám si dávat stranou litrovky od mlíka, takže když bude zájem, můžu pár litrů přinést. Jestli to bude chtít někdo jen zkusit a nebude toho chtít tolik, tak si bude muset přinést vlastní nádobu a odlít si. Zbylo mi toho doma asi na 15 litrů roztoku, sám jsem ho používal cca 3 měsíce, ale nezpozoroval jsem nějakou změnu, kytky rostou pořád výborně i bez něj, ale není nad osobní zkušenost. Takže když bude někdo chtít, pište mi sem nebo do pm.
Však jsou ve společenské nádrži.
ale asi se jim tam nějak daří... Nepočítám že všichni přežijou do dospělosti. Minule jich přežila asi jen půlka, neměli nejspíš nejlepší podmínky. Každopádně na skrmení mi jich je líto, to radši rozdám lidem co je chtěj chovat, nebo odnesu do akvaristiky.
tak proč, když nemáte odbyt, tak je separujete? Nevím co tedy má Tvá sestra za ostatní rybičky, ale tak proč je nenechá vytřít bez separace ve společenský nádrži a pak to nenechá jen přírodě? Já jsem se pokusil je odchovat dvakrát a pak už je ignoroval, většinou Ti stejně jeden nebo dva přežijí a proto i tak mám problém s jejich udáním, vůbec jsem neměl se pokoušet o druhý odchov, dnes těchto ryb je na trhu přebytek
a špatně se jich člověk zbavuje i zadarmo
dokud jsou mrňaví, tak je vem ke trojkám někomu na zkrmení, než bude pozdě
Zdravím, ségře se zase před 2 týdny vytřel chovnej pár Ancistrus sp.. Minulou neděli se rozplavali a dnes jsem jich letmým pohledem napočítal 16 ks., tak kdyby měl o ně někdo zájem až povyrostou, vezmu k trojkám. Pokud zájem nebude poptám se v akvaristikách. Moji všichni aíci sp. ve všech mých nádržích jsou z minulého výtěru a pro další už místo nemám.
Starší reakce
Už jsi nám dlouho nic nesložil...
Tohle jsem nesložil, ale ukradl ostravskému bardovi Dobešovi
www.karaoketexty.cz/… Být v mý situaci (rudá až na pr...i), tak tuhle by sis pamatoval, mi věř
Pamatuju si, že jsem dostala dvojku, protože jsem pohořela, když se mě předseda komise ptal, za jakých okolností některé organismy používají pohlavní rozmnožování, a kdy zase nepohlavní
My starší si nepamatujem ani maturitní otázku, natož tu správnou odpověď.
A pamatuješ si ty buňky nebo i živočichy?
MartinH napsal: Dík za upozornění. Opravil bych to, ale už to nejde. To víš přírodopis jsem měl naposled v 9. třídě a to už je téměř 17 let nazpět. Přeci jen za tu dobu lecos z hlavy vypadne.
OT - člověk si pamatuje většinou jen to, co pro něj bylo důležité, v mém případě otázka, kterou jsem si vytáhla u maturity - "Rozmnožování buněk a živočichů"
Zase máš básnickou?
Už jsi nám dlouho nic nesložil...
pestík nebo blizna, kdopak se v tom vyzná?
Dík za upozornění. Opravil bych to, ale už to nejde. To víš přírodopis jsem měl naposled v 9. třídě a to už je téměř 17 let nazpět. Přeci jen za tu dobu lecos z hlavy vypadne.
Až po odvysílání
Ale ještě to tam není,asi až zítra.
jen pro upřesnění, nepleť si lodyhu s čepelí. List se skládá z čepele a řapíku, místo lodyhy mají anubiasy oddenek a obojí je to vlastně stonek
Přesně a určitě to z toho půjde nějak uložit. TV kartu mám, ale nevím kde, buď ve starým PC, nebo v šuplíku, rozhodně jí nezprovozním včas.
To si teď jde pustit zpětně na novaplus.cz
Už se na něj taky těším
Byl by někdo schopen nahrát tu dnešní akva reportáž ve Víkendu na Nově a poslat jí třeba přes úschovnu?
Já to taky myslel jako usměrnění...před dalším nákupem. A když si něco přečteš sám připadáš si důležitě a začne tě to bavit
A přečteš si další......
Přidat reakci
1 ...... [187] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355246x