Setkání akvaristů - Praha
Tak tohle ti nad hladinu neporoste.
0 14.08.2013 14:51 omnihash [95] - Rostliny náhodou někdo zajímavý ancistrusy nemáte? 180 mi vychcípali až na jednu samičku :(
a taky scháním jakýkoliv kytky, co roustou i nad hladinu, ideálně něco s dlouhejma úzkejma listama, ve stylu
rybicky.net/atlasrostlin/echinodorus_major anciky taky uzivim,prosim a dekuju.
vaaclav napsal: Určitě.
Tak prosím ano, ano, ano
.
vaaclav napsal: Kdyby chtěl někdo ancistruce nebo paví oka tak napište.
nějaký paví oka bych bral
Určitě.
A jsou modrý?
Super, děkuju, hnědovky není nikdy dost
foto2
Diky za info.
mimochodem, mam tu zbylou svetelnou rampu original Farao, celka 79 cm, 2x18W v T8, me se tam uz nevejde neb jsem si udelal svoje, zarivky nejspis uz pase, netusim, koupil jsem to s celym akva. Za 400,- nebo 300,- a dve plzne je k mani ;) je to i s reflektorama, ktere puvodni majitel, nevim proc, poridil jenom 60 cm ... fota budou nasledovat, pokud nekdo chce dotahnout k trojkam dejte vedet, hodim ji do auta, jinak pujde do inzerce
Na Koněvově ulici je poměrně dost velká oranžová zóna a ta je od 18 00 zdarma. Bývá ale hodně plná.
pac se tam mozna pohrnu hned z prace, tak otazka, s parkovanim je to v rohacovy asi dost na dve veci coz? tam to bude sama zona predpokladam
Měla bych zájem o rotalu, bacopu, vrbinu "aurea", Helanthium bolivianum 'Isthmicus', případně další rychlerostoucí plevel.
Brácha má souseda, který se snaží být akvaristou (brácha mu do toho "odborně" kecá), je to prostě dvojka. V akvárku abys kytky hledal lupou, prostě jen potřebuje hromadu rychle rostoucího plevele, aby se mu akvárko konečně usadilo a začalo fungovat. Ráda se tedy té Tvé "všehochuti" ujmu.
A ta vrbina zajímá mě.
obyc hnedovku budes mit i v balicku odemne
Kdyby nikdo nechtěl ten weeping mos a hnedovku, tak bych se jich ujal, případně i toho tenelusu.díky
nahodou jsem do práce začal chodit huz na šestou ranni, malej se kolem ctvrty budí na papkání a když jedu tahle brzi tak mi cesta zabere o pul hodky min nez obvykle (spoje krásně navazujou)
a v hodpě to zabalim brzo... kolem osmy
a sneku mám zatím málo, kolegové málo krmily...
Tady bude někdo odpoledne nadělávat
vysledek sklizne:
2x E. mercedes (treti sazenicka je jeste mala, bude za mesic)-všechyn tři jsou již zamluveny
3x E. vesuvius
Weeling mos vcetne trsíku prorostlého ricii
1x Helanthium bolivianum 'Isthmicus' -velká mateční rostlina
pytlíček růžkatce - pro raka
a pak všehochuť - dlouhý pěkný rotaly rotundifolie, bacopa monei, sazenicčky e.tennelus, vrbina "aurea", trs hnědovky-zakrslé listy, a nejaky sagitárky a jedna mala cryptoška
A takovej PaDa... PaDa nedostane nic - protoze helenka porad radi
Dones helenku, já se o ní rád postarám
a pak zase budou
taky se pustim do "sklizeni"
kdo bude chtit e.Vesuvius?
Bella napsala: Doufam, ze to vsechno prezije transport.
Hlavně, aby to přežila zejtra ta vaše ochranka
za bolbitis bych byl velmi vdecny. jinak mozna donesu jeste nejake kryptokoryny, zrejme affinis, kdyby mel nekdo zajem. ty kalatkoliste uz jsou zamluvene.
Hotovo. Doufam, ze to vsechno prezije transport.
Rak dostane obycejnej mikrotenak
Kytka dostane modrej mikrotenak
Pulpy mikrotenak s pandou
Dudak Globusackej mikrotenak
A ano, i tentokrat na kyblicek dojde
pro Jar-oslawa (nechytila jsem akorat jednu xifi samicku, je tam cca 7 malych kousku + dve mrnata)
A takovej PaDa... PaDa nedostane nic - protoze helenka porad radi
A sekuritaci me zas zitra poslou nekam, az jim zas zaliju RTG.
A byt svoje manzelka tak se sebou tyden nemluvim - zamokrenej obyvak i kuchyn (jeste ze tam jsou dlazdice) zacakanej strop a steny - potroublej thorakat = duvod proc jsem nechytla tu posledni xifu. Nevim, co mi chce tim pritel naznacit, kdyz mi k lovu pousti Verdiho Requiem... A ze nechape co je na akvaristice uklidnujiciho, ze u toho nadavam jako stado spacku.
to PaDa: Ptát se, jestli chceš krmné Levatky je asi zbytečné, že?
Krmného cokoliv
Rap má další ctitelku?
Nee, to je strašnickej vůz a my 13 nemáme. Navíc dneska jsem nejezdil.
rybicky.net/atlasrostlin/alternanthera_mini je pomalu rostouci takze nejaky cas bude trvat nez ji napestuju tak aby u tebe v ty dzungli prezila.
Dik, rada to zkusim. Jedna althernatnthera to u me uz nedala, byla z obchodu, myslim rosaefolia. A. co mam od Vaclava - te se dari, ale to byl spis stromek s kminkem nez rostlina
Teda, takové "o nás bez nás", styď se
My se dohodnem lehce, Tereza tentokrát nedorazí
tak se holky dohodnete, pac treti sazenice je jeste mala, bude za mesic a dokovad kvete tak se nechci hrabat s oddelovanim odnoze
Sem si nevsimla - ano, prosim, mela bych zajem o mercedes
Moucha napsal:...ve stredu prinesu jen dve sazenice e.mercedes (jednu ma zamluvenou kytka, druha je k mani-pokud jsme na nekoho nezapomel...
zapomněl
Toužila po něm Bella s Terezou
Ještě jednou bych se zeptala, lépe řečeno zkopčím můj dotaz z 8.8., kdyby se našel hodný dárce - líná huba holé neštěstí.
Tak nějak přemýšlím nad tím, že bych rybám přilepšovala živým krmením. Jenže kdysi mi živé krmení vymlátilo celé akvárko, takže v žádném případě nechci nic loveného (a ani mraženého - tomu moc nevěřím). Tak jsem se dopracovala k úvaze, že bych chtěla zkusit grindal. A vzhledem k tomu, že živorodky mají malé tlamky, tak si myslím, že by právě grindal byl pro ně OK. Neměl byste někdo pár červíčků pro založení chovu?
Jar-oslaw - podivam se ti, myslim, ze nejaky kosicky doma mam.
me ta bacopa monei prave leze z mensiho akva ven.... vcera jsem objednal huz vetsi akva (zase minicko -55x30x30)....
jo a e.bambi mi vyhani dalsi vetni slahou.... ty kytky se proste zblaznily
a oprava ve stredu prinesu jen dve sazenice e.mercedes (jednu ma zamluvenou kytka, druha je k mani-pokud jsme na nekoho nezapomel, a co budou dalsi)
nevite nahodou jak se nafukuje akvarko aniz vy se musela delat prestavba?
projdu supliky a par tech kosicku ti donesu
ahoj,nema nekdo cislo na jurase,ja ho ztratil.a jinak prijdu,doufam,ze mi to vyjde.a dekuju predem vsem za kytky,a otravoval bych o kosicky kytickovy umely,prosim a dekuju.
ahoj, mech i hnědovku bych bral, musim něčim osazet ty kořeny, kolik bys toho liaporu potreboval? je to namočený cca 2 měsíce, od prvního převaření a je to o něco jemnější než 1-4mm, ale jen o málo.
Ahoj lidi. Jestli je volnej ještě nějakej kobereček, tak bych si kousek vzal. Jinak mám tu nějaký echináče co přinesu (jsou ale malý) a nějaký stonovky co ostříhám. Vezmu všechno čeho se budu chtít zbavit. Když tak si to vezme rak.
My se nechcem stěhovat, jen jsme uvažovali, jak ušetřit obsluze ty kilometry, co s náma nalítaj
vytopna je zoufala sice hezke na pohled, ale tim to cele bohuzel konci
Hoj Dudak,
ja bych nejaky ten zatopeny, hezky tezky liapor vzal, me se to jeste nesedlo, takze bych to lehke odcucnul a dal uz sedly
Jinak kdo by chtel suchy tak mam cca 20 litru.
Ludwigii mam jednu co mi ustavicne vyrivaj kancici, kteri se rozhodli, ze je potreba se namnozit a evidentne jim tam vadi. a pak muzu nejaky mech a hnedovku, prcky, dostal jsem od Lindy, male, vzrustem, ale vybehlo na nich asi milion odnozi ;)
Kdo by chtel par kousku kanciku pricnopruhych i v albin forme (ty mam asi 4) mlade, cca 3-4 cm. Tak jsou k mani ;) teda pokud tim nebudete krmit nejaky vobludy ..
Gigantee by se tu mohlo libit, budu vdecen.
Kacer
No tak místo kolejí pořídit potůček kolem hospody a místo vlaku kolesovej parník. A bylo by to stylově akvaristický.
Ryby si doneseme vlastní
Přidat reakci
1 ...... [227] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355246x