Setkání akvaristů - Praha
Jak bylo servírováno a o jaký gel se jedná (teplý či studený)? V kuse nebo strouhané?
Ahoj. 8.2. se rád stavím, snad to výjde - své místo v kalendáři to už obsadilo

Ale musím si malinko postesknout

to gelové krmivo, co jsem minulou hospodu dostal mi rybičky vůbec nežerou - po víkendu jsem jim tam hodil kousek a nic. Zcela bez zájmu. Mohl bych na to ale lovit šneky

Nemá někdo podobnou zkušenost s tetrama (černé, vláknoploutvé, císařské atd.) Tak v úterý...
Ahoj všem zkušeným harcovníkům i novým tvářím, příští akvaristická hospůdka je v
úterý 8. února od 18:30 hod. na starém známém místě.
Přijďte, jste zváni

RAP napsal: Ale to byl můj vynález
Samozřejmě RAPíku, autorský práva už ti nikdo neupře!

Za svoje kytky + něco z hospody jsem dneska nafasoval za odměnu bábovku, tak kdo přispěl, může si ráno přijít kousnout

Dobrej kousek

já se omlouvám za kraťounkou účast,ale poslední dobou se mi moc nedaří. Stejně jsem ráda, že jsem si mohla prohlédnout kalendář,zbavit se zeleniny a zase si jinou dovézt, zasmát se a popít.
Prostě prima srazík

3 13.01.2011 13:42 RAP tem mojim galaxkam hutna tahle verze vic nez ta predchozi... jen se jim to musi rozmelnit... ale oproti predesle verzi, dohledavaji zbytky kde se da....
0 13.01.2011 11:41
Danila [4493] - Amerika Díky za báječný večer. Díky Chalybdě a Václavovi, vaše elektrikářská debata mě úplně zničila, tentokrát jsem plakala smíchy já.
Váš vynález ozdobného lustru se zářivkami a další hlody neměly chybu
Těším se na příště.
Dan
Taky všem děkuji za příjemný večer, byť jsem brzo musel pryč

Rybičkám jsem ráno hodil kousek gelu - bez povšimnutí propadl na zem, už o něm ví šneci a pomalu si ryby začínají uvědomovat, že stejně nic jiného nedostanot - tak zlehounka ozobávají. Uvidíme, třeba se ještě naučí - mám toho dost.
0 13.01.2011 08:29 RAP – Re: mmulcr
Tentokrát, když si chyběl, tak smíchy odbourala Danila mne.

Jinak děkuji dobrákovi, který mi ve sportbaru zaplatil pivo.

DÍKY ZOO Braník za odvo/a/z i pár let (snad) navíc

Ještě sice nevím jak, ale máte to u mě.

ahóój

kdybys nešprtal, došlo i na sportbar

A v Praze už se paří

0 12.01.2011 17:12 RAP – Re: PaDa
Tak cca za 1,5 hodinky.

Hezky se bavte M
Mám to v plánu

na stole je místa dost...

prinesu asi peknou hromadku rotaly a dalsich kytek.... nechal jsem to rozrust kvuli rase a ta huz je na ustupu.... jo a taky jsem si poridil nuzky na strihani, takze je aspon otestuju
Tak už dneska, a vypadá to opět na pěknou účast

u nás doma se říká KOPCOVINA
Tak se hezky vylež a nezapomeň, že nejlepší je, se vypotit na cizím těle

omarodit na hospodu, to sis blbě naplánoval

Nechtěl by někdo nějaké ceratopterisy? Potřebuju otrhat listy, tak stačí, když je necháte ve vodě, pustěj kořeny. Pokud ne, vyházím to.
Jemnolistý i křídlatý
Starší reakce
Srabe

Po hospodě se dává vždy za 1!!!
No teda...

Doufám, že to aspoň bude za jedna

0 04.01.2011 16:05
mmulcr [86] Já asi první setkání prošvihnu

V Praze budu 11.1. na zkoušce a jelikož mám brzy další, pojedu se hned domu učit na další

Snad mi to vyjde v únoru.
Přeji hezkou zábavu.
0 03.01.2011 13:20 olwy – Re: RAP
To já už se poctivě těším, protože to bude hodně pravděpodobně má poslední návštěva. Ne, že bych končil s akvaristikou, ale spíš, že pojedu založit novou pobočku v India a Zlíně

Jojo, už se těším.
se radši nebudu těšit, bo mi to zase nevyjde
Starší reakce
Mel bych prosbu. Minulou stredu jsem si odnesl par rostlinek, ktere jsem dal do nove zalozene nadrze (60ka v mem profilu). Mohli byste mi pomoci s jejich identifikaci? Jedna se mi hlavne o tu kyticku v centru nadrze a o druh pupecniku, ktery v ni plave pod hladinou. Ten asi na fotkach neni moc videt, ale snad to vi ten, co ho na sraz donesl. V kazdem pripade, mnohe diky darcum za pekne kyticky.

Starší reakce
Musíš se snažit

1 10.12.2010 20:59 Hencin – Re: mmulcr
Neboj zkusím Ti je zase přivédst.

ja jsem s amarounama u tercu zatim moc neuspel. Ostatni ryby to berou, ale terce jak je u nich dobrym zvykem - vezme do huby a vyplivne

. Jeste budu par dnu zkouset a uvidime, mozna jim casem zachutna

neboj, si to už píšu...!

Přidat reakci
1 ...... [324] ...... 351
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 357647x