Setkání akvaristů - Praha
hele ta viroza zacina radit i unas v praci... kolega misto, aby sel na inzenyrskou autorizaci (zkouska), zvracel jak alik.....
hmmm,,jen jestli jsi neztratila klíč od řetězu.....
0 11.10.2011 16:38 tomchamik klidně si hnědovku taky vezmu,,to je tak jediné co mi v té vodě jde..a k apisťákům je fajn
Hospoda již zítra, salónek zamluven. Zatím je nás asi 15.
Tak pokud se někdo ještě rozmyslíte, přijďte
Koukej to rychle vyležet
No tak gratulujem
Microsorium pteropus var. narrow
Mgr. Killer dorazí na chvilku a pak vyrazí no oslavu
jaka je to presne hnedovka... ta co ma velky listy nebo ta mensi co uz mam?
Já bych si s dovolením nějaké hnědovky vzal -nastrkám je mrzi břidlicové pozadí.Momentálně můžu posloužit jen Hygrophillou polyspermou, která se mi zbláznila.
a kvůli tomu se ženil? no aspoň varovný příklad pro mě
Proplel jsem zahradku a mam v kbeliku velky trs hnedovky uzkoliste a par drobnych kousku hnedovky Windelovy. Pokud o ne mate nekdo zajem, muzete si zarezervovat. Apropos, nemel by nekdo prebytek bahnicky eleocharis vivipara?
Ziky si dá klidně i velké - nealkoholické.
tý jo...Zykouš má vycházku....to bude moct i pivo??aspoň malé???
Jen dodám linky 133 a 207 do stanice Tachovské náměstí, linka 175 Rokycanova.
Trochu byly změněny trasy autobusů a jeden byl přidán č.207
Ze stanice metra Flora jezdí stále č.136 + 175
Z Florence č. 133 + 175 + 207
zatím nic...a to jim i utírám prdelky
no jestli právě to nebude ten důvod
0 06.10.2011 19:08 tomchamik –
Re: RAP Vlastíku,,poreferuji,,ale zatím nic...a to jim i utírám prdelky
Pokusím se ti nějaké najít a ty si připrav obsáhlý referát o I.a.
0 06.10.2011 18:19 tomchamik Opět žádám o nějaké okružáky,,kdyby někdo měl,,nabízím mix pavých oček,a nějaké pancéříčky zelené
Takže od zítřka za týden už na nás hospůdka čeká. A aby věděla, kolik nám má vyhradit místa, přihlašte se prosím do neděle zde:
rybicky.net/akce/734
Starší reakce
doufam že jo
To je lip placeny, ze jo?
určitě s magorem
ted jest otazkou co je lepsi byti MaGoRem, nebo looserem.....
Zapijeme tak jako tak
Killer příde buď jako novopečený Mgr, nebo jako looser, který zapije neúspěch
Starší reakce
Pro všechny akvaristy, ostřílené účastníky i nové zájemce, příští termín setkání v hospodě je
středa 12. října od 18:30 hod.
Přijďte všichni, jste zváni
Tak hlavně že jsi nenadejchal
Ja sem ani nepocital. Ale bylo nas vic nez minule. Dokolika jste to tahli ve sportu?
Jestli jsem dobře počítal, tak nás bylo 18 a zatím si nikdo nestěžoval
0 15.09.2011 11:31 Peťura Já se bohužel musím za včerejšek omluvit,neboť ještě v osm večer jsem byl sám doma s dětmi a neměl je kdo hlídat.Žena byla na nějakých třídních schůzkách a vrátila se až skoro v půl devátý a tchyně šla radši k zubaři než aby chvíli hlídala,tak snad příště.
máš propustku
Volala mi manzelka, ze ji je blbe a zvraci, tak misto srazu mazu domu hlidat decka. Doufam ze to neudelala schvalne abych se zas nevozral
Dobře, díky
budu vděčná za cokoli
Sejdeme se v sobotu na přednáškách.
Můžu ti věnovat něco z najasu, co mám pro Rapa, u něj to stejně ty jeho potvory sežerou
Tak to vypadá, že po dost dlouhé době dorazí i moje maličkost. Vím, píšu hodně pozdě, ale teprve teď jsem se sem dostala koukám, dnes je srázek. Neměl by pro mě "náhodou" něco málo krevetek a něco malýho zelenýho? Mám založené krevetárko, ale ještě bez osazenstva...Najde se nějaká hodná duše?
Píšu si, najas pro Rapa
Přidat reakci
1 ...... [312] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355246x