Setkání akvaristů - Praha
RAP napsal: ....nikdy s vámi nebyl v hospodě. Tak nevím jestli můžu příjit....
U třech trojek nikoho nediskriminujeme. Každý musel přijít poprvé....
Máš-li chuť a čas, vezmi dobrou náladu a doraž.
A peníze na útratu, jinak myješ nádobí
....nikdy s vámi nebyl v hospodě. Tak nevím jestli můžu příjit....
U třech trojek nikoho nediskriminujeme. Každý musel přijít poprvé....
Máš-li chuť a čas, vezmi dobrou náladu a doraž.
Co je profisoil?
Nějaký liapor mám, množství nevím, podrobnosti zítra.
Tašku a půl profisoilu nechceš?
Samozřejmě pokud by měl zájem někdo jiný, stačí se ozvat.
Něco bych doma měl
Myslím ten liapor,
Ale nikdy sem vás neviděl a nikdy s vámi nebyl v hospodě.
Tak nevím jestli můžu příjit, nebo jestli si to vyzvedneš u mě.
ja bych taky naky bolbitis vzal a krevetky taky,puosim.
doma žereme i piskořky, tak klidně
0 10.04.2013 17:57 Marcel G – Liapor, kongo, keramzit a spol.
A neměl by někdo tak 5 litrů liaporu (zrnitost 1-4 mm)? Nechce se mi kvůli té troše kupovat 50L balení
.
Pokusim se ti nachytat nějaký piskořky jestli chceš.
Někteří (třeba já) jsou spíše sběrači, než nosiči. Takže bych spíš řekl, že je tu pár takových dobrých duší, které pravidelně pořád něco nosí, a ostatní (jako já) to sbírají. I když se třeba občas snažím za to dotyčným koupit aspoň pifko. Samozřejmě platí, kdo dřív přijde, ten dřív bere. Ideální je si to zamluvit už dopředu, protože na místě je to pak krutý boj
vzal bych si nějaké xify, zpestřím to trochu v práci...
velikost je mi lhostejná, můžu nechat dorůst doma
škoda těch šneků
Mě je to jedno,budou dělat společnost rakům a krevetám.
Jestli bych mohl poprosit tak bych si nějaké ty ryby vzal a ty rostlinky by se také hodily ( jestli nebude veliký zájem) možná i kdyby zbyla nějaká ta kreveta.Předem děkuji.
Já bych si prosím vzal zase
mech (v jakémkoli množství) +
krevetky (pokud budou). Samozřejmě platím pití
. Jsem právě v nemocnici s angínou (od března už mám čtvrtou). Je to vopruz.
0 10.04.2013 14:36 Bella [1047] - Rostliny Vypada to, ze po se po dlouhe dobe stihnu stavit.
Snecci uz ale bohuzel nebudou. Nikdy. Sama mam malo. Stacila jedna helenka, mmch donesena nechtene z hospody spolu s rostlinkami. Zasnekovane 300 litrove akva je po cca pul roce skoro snekuproste (ampular, dve neritiny, jeden clithon a velke piskorky odolavaji, kotulky a kruznici - pouze sporadicky vyskyt...)
Muzu donest biomasu - nejspis nejake kryptosky, javsky mech, plovoucky (salvinia natans, limnobium, pistie), obyc. ludwigii, ceratopteris, hygrophylii polysperma, krehky plevel najasku, ceratophyllum, mozna i ech. quadricostatus (takova travicka do popredi)... aaa nevim k cemu jeste vsemu se protrham... Budu protrhavat tento vikend (pristi pred hospodou mam uplne zabity), tak si zavcasu reknete.
Muzu se pokusit donest krevetky - nevim jestli se mi je povede pochytat a nevim jestli neni moc zima na transport...
Muzu se pokusit donest nejake xify - mely to byt lyrovite cervene, chci vyradit ty ktere nejsou - nemaj lyrovitej ocasek, nebo je cerny. Jestli to treba nekdo bude chtit na skrmeni. Nevim ale kolik a jak velkych mam, mam to ted strasne desne hrozne moc priserne zarostly az hanba. A nevim jestli se mi to v ty dzungli povede vylovit (anizby me knokautoval blaznivej starej thorakat - furt se mi snazi nabit moncla a udelat ze mne "pandaka")
Děkuji
píšu si, pánové
bojím se že nestačí, že udávaj nosnost kol, teď nevím jestli rámů nebo ráfků či středů - ložisek, 110 nebo 120kg
Nebo vyměnit za traktorový
To stačí jen přifouknout trochu pneu.
to by mně zajímalo jestli tam měli i kolo, které by uvezlo 130kg
Já bych si s dovolením taky vzal
Mimochodem v pátek jedeme s Treemanem na veletrh chovatelských potřeb do Letňan, nepůjde tam taky někdo?
Jáááááá nedostala! Ale nechci ho
Já bych si určitě kousek vzal.
Starší reakce
V sobotu v Braníku se to ještě nevědělo. Tu hrůzu jsem spatřila naplno na vlastní oči až dneska. Jo a zkoušela jsem to, jenže mi nebereš telefon
Zavolám slušně v úterý v pracovní době. Nebo ti to pošlu písemně
A co takhle otevřít pusu v Braníku??? My si hýčkáme vlastního špičkovýho lepiče
co pro nás pracuje už nějakej ten pátek. Teď lepil další akvária přímo pro mně....
Krásný nový nádrže pro kytky, včetně vrtanýho dna...
Až budou akvárka hotový tak nejsem ani trošku v praze...Mě to stačilo jednou
invalida napsal: A hodně trhlýho autobusáka na lince Liberec Praha taky znáš?
A ještě prosím nosiče, dohromady to bude mít asi metrák
Bezva, v tom případě sháním frajera, kterej mi to doveze do Prahy. Zn. auto nemám a do busu mi to nevezmou
A hodně trhlýho autobusáka na lince Liberec Praha taky znáš?
Kytíí v Jablonci je sklenář kterej dělá svou práci poctivě mám od něj tu svou nádrž. Termín dodržel na den předal mi akva přesně i přez mé naléhání o dřívější termín s tím že bylo zatuhlé odzkoušené napuštěním a vyčištěné bez šťípanců a škrábanců a pčesně podle mých specifikací ihned k napuštění.K akva sem grátis dostal krycí skla což je standard u kterých mě ještě na místě dle přání seřízl rohy kvůli filtraci a udělal krmící vývrt i s víčkem.
Mohu doporučit další akva bude zase od něj přikládám odkaz.
www.sklenarstvi-bulvar.cz/…
volil bych sklorex,ale je to BRNO cesta se vyplatí,dle mého názoru fakt profíci!!! OT prosím
Kytka napsala: Ahoj, máte někdo informace nebo ještě lépe vlastní zkušenosti s DOBRÝM sklenářem na akvárka v Praze?
Nechala jsem si je udělat u Matušky a jsem dost znechucená: několikero prodlužování termínu dodání (nakonec tři dny trvaly tři týdny), přivezl to čerstvý, ještě nezatuhlý, skla jsou oštípaný a zapatlaný silikonem, zvenku nezačištěný spoje. A ještě tu objednávku dodal nekompletní, zbytek prý bude příští týden. Nelíbí se mi to natolik, že to buď opraví nebo mu to celé vrátím. Což znamená, že potřebuju případně najít někoho, kdo to udělá kvalitně, za rozumnou cenu a v termínu. Ahoj, máte někdo informace nebo ještě lépe vlastní zkušenosti s DOBRÝM sklenářem na akvárka v Praze?
Nechala jsem si je udělat u Matušky a jsem dost znechucená: několikero prodlužování termínu dodání (nakonec tři dny trvaly tři týdny), přivezl to čerstvý, ještě nezatuhlý, skla jsou oštípaný a zapatlaný silikonem, zvenku nezačištěný spoje. A ještě tu objednávku dodal nekompletní, zbytek prý bude příští týden. Nelíbí se mi to natolik, že to buď opraví nebo mu to celé vrátím. Což znamená, že potřebuju případně najít někoho, kdo to udělá kvalitně, za rozumnou cenu a v termínu.
Starší reakce
Jen jestli si sem tu zimu nepřivezl ty.
Já fakt ne, vyklepal jsem jí tam z batohu, hadrů, stanu i sáněk a doufal, že už jí nespatřím
RAP napsal: Jen jestli si sem tu zimu nepřivezl ty.....
PaDa si odvezl s sebou jaro, aby se mu v zatáčce nezlomili psi mrazem, no a na nás zbyla ta zima
PaDa napsal: .....Ve Stockholmu bylo teplejc než v Praze, když jsem ráno vylejzal z auta... A já se tak těšil, že už tady zařídíte jaro, kytky budou pučet, včely bzučet...
Jen jestli si sem tu zimu nepřivezl ty.....
Snad udělám tu fotogalerii. Tlačí na mne dost lidí a to je to, co potřebuju jako motivaci, jinak jsem línej jak veš
Kdyžtak sem pak dám odkaz.
Jsem slyšel. Ve Stockholmu bylo teplejc než v Praze, když jsem ráno vylejzal z auta.
A já se tak těšil, že už tady zařídíte jaro, kytky budou pučet, včely bzučet...
nádherná fotka
Vítáme ztraceného syna, tady jsme se o moc více nezahřáli...
Přidat reakci
1 ...... [241] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355246x