Setkání akvaristů - Praha
Děkuji!
První kytku zkuste pohledat pod "Lysimachia", druhou pod "Ludwigia".
Zdejší atlas stačí.
a ještě tahle:
Fšem moc děkuji za hromadu rostlinek, co jsem si donesla. Po analýze s atlasem mi vyšlo dva kousky bez pojmenování. Prosím o pomoc
no sedi se vzadu v salonku s chameleonem, ale obsluha kdyz tak poradi.....
Jak poznám, že jsem našla stůl, kde sedí akvaristé? Nemám paměť na tváře, tak mi ani vaše fotky nepomůžou
Nějaké poznávací znamení, nebo jsou 3trojky rozděleny na místnosti a budem sedět v nějaké přesně určené?
ja bych je potreboval, priste asi nebudu moc, uz bude skola, kdyztak to zkus
0 10.08.2010 14:43 tomchamik – Re: Gunguy
Já beru vše,jen ty neonky a tetry asi nenalovim,budeš je mít u mě na příště,je to zarostlé a samej kořen,vyndám je až to budu předělávat.
tak ja beru piskoprky a utrhnu kus anubiase
no ono taky zalezi o jaky kytky jde... treba na monoselium jednoznacne pixlu
0 10.08.2010 14:12 x – Re: stetinka
na rostlinky stačí jen igelitka a uvnitř trošička vody, nafouknout a udělat uzlík ... vydrží tak celý den (pokud se neuvaří v autě
no ja kytky zabalim do mokrejch novin a jednotlivy balicky pak do samostatnych sacku a to cele do igelitky....
no kolegove v praci jeli dokumentovat povodne, jako nahodou se u nas zpracovava nejaka studie toho jednoho povodi....
takze su v kanclu sam a huz se nemuzu dockat, je tam vzdycky čupr. atmosfera.....
se mi líbí,jak odpočítáváš
Ale já už taky. Právě jsem si zadala plánovač trasy a já to mám jen 1 hod a 3 minuty! To jsem ráda.
Jinak vezmu ty kytky a ty tablety. Ty rostliny převážíte v pytlíkách? Nebo v krabici s mokrejma novinama?
0 09.08.2010 13:06 RAP Ta samice už tam měla bejt dávno!!!! Koukej ji dovalit, fakt ji potřebuju
Tak tedy velmi děkuji
0 09.08.2010 08:08 tomchamik – Re: Tessee
Ani snad nic,
)
Ještě jsem se chtěla zeptat co za toho ramirezáčka?
0 08.08.2010 11:17 tomchamik – Re: Bella
Ok,vezmu Ti 6prcků,za kytičky budu tentokrát rád
0 07.08.2010 23:47 Danila [4490] - Amerika Danila nebere do obchodu žádný ryby!!!
Ani zdravý a už vůbec ne " na zkrmení".
Nápad :" hele hodím ti tam nějaký nemocný ryby na zkrmení, jo?" mě dneska dostal do hysterického pískotu
a málem jsem zavařila mobil.
ZOO Braník děkuje
Inu já bych se stavila moc ráda, ale momentálně tam ještě nějakou dobu nebudu mít cestu, tak to zkouším takhle, navíc teď finance jsou taky mizerný
ale jinak se někdy určitě stavim, koukala jsem na stránky a moc pěkný, jen by to chtělo ještě pár fotěček do galerky, ale jinak
Tessee, jak jsem tak koukala, potřebuješ párek bojovnic, cichlidky ramirezovy, cleu helenu a krevetky. A taky nějaký valisnerie a kryptokoryny
Nechceš se někdy zastavit u nás v obchodě?
Budeš vítána
a vlastně by byla ještě jedna prosbička, nechtěl by se ěkdo náhodou zbavit pár krevetek? Docela mne zaujaly a ráda bych je zabydlela
jj, tak to se tam celkem hodím, doma mi taky neřeknou jinak než zvíře
ale je fakt, že nejčastější otázka babičky je opravdu: "kdy už bude ten kýbl volnej?"
teď to vypadá, že dostanu k narozkám 2 nový kyblíky jen pro sebe
kdyby jsi byla tak hodná a vzala mi pár kousků vallisnerie
děkuju
Tomchamik - chovnych by pro me bylo skoda, neplanuju odchovavat, nemam podminky, tak poprosim mlady, jestli se jich joo potrebujes zbavit vezmu i 6
Vezmu ti teda ty rostlinky (nevim bohuzel presne co mam za kryptokorynu, byla darovana, je to trs, kus ti z toho odstrihnu, valisnerky - pocet podle toho co najdu az se prostriham dzungli dozadu, a necham se prekvapit co tam najdu) Vezmu i ty teckaty echinodory, mam dve materske rostliny a ty jedou s vyhonkama jak na bezicim pase.
jo a kdyby náhodou měl někdo domatakový ty šnečky clea helena, nebo jak se přesně jmenují, taky bych asi nepohrdla
a koukám, že si s těma bettkama ještě počkám...
ještě mě napadlo, že kdyby někomu doma překážel vzd. moturek, klidně obyč, potřebuju jen do karantény, nemusí být silnej. Tak bych zaplatila
no, nevim jestli bych to dokazal dopravit busem....
bylo by to 47cm široké a jedno 60 a druhé 65cm dlouhé , samozřejmě bych ti to zaplatil se všim šudy
díky moc, tak to 100% dorazím
0 06.08.2010 17:32 tomchamik – Re: Tessee
Ok,toho ještě poberu
)
pokud možno teda takový ty velkoocasý krasavice
a bojovnice někdo má, kdo by mohl podarovat nebo prodat? potřebovala bych páreček
jo, tak ten by akorát stačil, slečnu mám taky takovou mladičkou
tesse - co sháníš?
volcomek- sklo ti uriznu ale jestli je velike , tak ti ho neprivezu
Teda už pár let, jsem je nesháněla, ale před tím byly běžně ve sklenářství. I hrany zabrousili. Nebo myslíš jako zadara?
0 06.08.2010 15:55 tomchamik – Re: Bella
chceš malé,nebo dospělé????chystám se zrušit i chovné.Já bych zase rád valisnerky a kryptokoryny
0 06.08.2010 15:53 tomchamik – Re: Tessee
mám,ale malé,velikost cca 4cm,tedy toho ramirezáka
Sháním kluka cichildky razirezovi a páreček bojovnic, nemáte někdo náhodou?pak třeba nějakou asijskou rostlinku, případně nějakou kryptokorynu? Jinak nabídnout mohu akorát mladé platy cca 5 kousků 10 dnů starých...
Přidat reakci
1 ...... [331] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355246x