Setkání akvaristů - Praha
vyskubl jsem dve docela hezke rostliny, prinesu
mám ještě několik mladých o velikosti cca 3 cm - nechtěl by někdo? ale bez záruky, protože někdy jich vidím klidně pět najednou a jindy si připadám jak myslivec na čekané :p
Ja bych ty plovoucky asi uzil, potrebuji trochu pristinit...
ctibum napsal: Minule aladar nabízel řízky, dneska sucu párek... Začíná se z toho stávat grumánský sraz...
Normálně když o nich mluvím, tak jsou to budoucí rybí prsty.
Som myslel, že to je ten hlavný dôvod, prečo sa chodí do hospody
.
Ešte nejaký pokál a bude z toho i športová udalosť!
Čo tak "o najrýchlejšiu levatku"?
Minule aladar nabízel řízky, dneska sucu párek... Začíná se z toho stávat grumánský sraz...
Na sraz nejdu, ale mam prebytek javaku. Pokud bys byl ochotnej se pro to stavit u mne v praci, blizko metra Zelivskyho, v pracovni dobe, tak dej vedet, domluvime se po zpravach. A kdybys chtel muzu ti dat i lomariopsis. Mikrosorko nemam.
Jestli se chystáš, mohl by ses napsat
případně kolik dalších z fb...
Musíš shánět. Každou chvíli je akvárium za odvoz...
Jar-oslaw napsal: Vyprodeje24.cz jsi zkoušela?
Koukala. Je to tisícovka i s dopravou. To mi vyjde levněji zůstat u toho, co už mám.
Vyprodeje24.cz jsi zkoušela?
ani takové aby vyhovovalo a bylo v Praze nemohu sehnat aby nebylo předražené. Chce to dlouhé a ne moc hluboké. Budou tam krevetky.
ok donesu, jen ta Barklajka je fakt prtavá, vyklíčený semena s jedním větším lístkem a pár kořínkama.
Sežeň nedělené, přepážky u sklenáře (dnes jsem objednával sklo 30x35cm z 3mm skla za asi 60,-), tuba silikonu za 100,-...
Jestli bude, Barclaya longifolia rad zkusim, phyllanthus a limnobium si take rad vezmu. Dekuji!
Já bych Skusil tu barclaya.dekuji.
díky, na formě mi nezáleží, potřebuju jen pár větších kousků do odchovný nádrže, aby likvidovali nesnědené žrádlo. Tak 5 většich by mělo stačit.
-okružáky vezmu, mám i červenou formu
0 03.09.2017 21:46 dudak [1893] kdyby někdo chtěl naklíčená semínka Barclaya longifolia, tak můžu nějaké vzít, jsou to malé rostlinky cca 4cm, 1-2 lístky a pár kořínků, ale mají slušnou šanci se v zaběhlým akváriu chytnout. Plave mi to všude po akvárku.
kdyby někdo chtěl můžu vzít phyllanthus nebo limnobium a beru i nějaká malá microsoria
hodilo by se mi pár okružáků
Tak se rozdelime
Diky Vaclave
Ja bych is Staurogyne repens take rad vzal... Dekuji predem.
Tak je tvoje.
Ja bych moc rada Staurogyne , presne to jsem prave zacala shanet
To ne..ale potřeboval bych pár větších okružáků...
cau, ja bych piskorky bral. potrebuju jich hodne ke svym tlamovcum do pisku
Starší reakce
Ahoj máš co si chtěl.
-pokud je stále volná ,tak zájem z mé strany bude určitě
Ahojky, nemmá někdo navíc, pro sraz akvaristů 7.9. Cryptocoryne nevillii ? DO miníčka- ne pro obchod.
Starší reakce
Nemá někdo zájem o piskořky a tak ? Okružáky už minimálně co mi tu se vykukliko. Ale piskořek mám až moc.
Starší reakce
Z metra jako pozemky nebo z ty pc hry
Přeložit si to umím, to mi do hlavy nacpali, ale nechci
Největší poeta je vaaclav. Ten říká "Chceš kytky zadarmo? Tak mlč..." Nebo tak nějak
Fajn - darovanému koni se na zuby nekoukej.
No nevím, mně to zní líp česky, ruštiny mám z metra ažaž
Buď trochu poeta. Rusové říkají - darenoj lošadi v zuby nesmatri.
Přidat reakci
1 ...... [79] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355245x