Setkání akvaristů - Praha
Tak ryby obvykle nelezou z vody a neloví na horní straně listů. Ale ochotně zobou co napadá do vody a akvarista tomu může pomoci.
Kdyby to tak bylo, tak by nebyly, ale protože jsou tak to asi není až tak pravda.

Však mšice jsou dobré krmení.
To je důvod, proč nestříkám mšice na plovoučkách. Radši plovoučky se mšicemi než otrávené ryby.
Jenom se kolem sebe podívej, a zjistíš, že je tady hodně dobrých člověků, co nezkazí žádnou legraci

Doufám, že se přijdeš zase někdy podívat, až s Lenkou vymyslíme termín pro to jakoby naše celorepublikový setkání

A neboj, příště přijedu včas

invalida napsal: To jako že dobrej čaj je taky dobrej..teď tady mám nepálskej...ale ta cena za 10 deka..kafe tady mám burundi z plantáží ngosi a trochu tanzanie..a tak. Hubu mám mlsnou ale alkohol je taky supr. A hlavně když seš furt pod vlivem nepřijde ti tenhle svět tak debilní i když fakt je.
Vy.er se na debilní svět. Máme kolem sebe spoustu fajn lidí a kvůli nim je všechno mnohem snesitelnější.

To jako že dobrej čaj je taky dobrej..teď tady mám nepálskej...ale ta cena za 10 deka..kafe tady mám burundi z plantáží ngosi a trochu tanzanie..a tak. Hubu mám mlsnou ale alkohol je taky supr. A hlavně když seš furt pod vlivem nepřijde ti tenhle svět tak debilní i když fakt je.

invalida napsal: Vypláchnout za kacířská slova Alkohol je zhouba lidstva.
Alkohol je metla lidstva. Proto patří do každé správné domácnosti.

Vypláchnout za kacířská slova Alkohol je zhouba lidstva.

Bella napsala:
"To záleží na tom, z čeho se ten výluh udělá"
Mno, kdyz vidim nazev cinskeho caje - "oboci stareho muze", tak nevim jestli po tom chci patrat 
Mezi námi, cibetkové kafe ve mně taky neprobouzí touhu po napití, i když prý je lahodné.

"To záleží na tom, z čeho se ten výluh udělá"
Mno, kdyz vidim nazev cinskeho caje - "oboci stareho muze", tak nevim jestli po tom chci patrat

Jak fuj, není lahodnějšího nápoje než je kvalitni čaj

Já to tedy jednou viděl... Ale už se vůbec nekontrolovala, děs běs

Kubaa napsal: Alkohol je zhouba lidstva. Měly by se ty srazy dělat v čajovně 
Tak a mazej si vypláchnout hubu..teda fuj

Bella napsala: No pozor, kdyz jsem se jednou tuhle onehda rozhoupala, dala jsem i 4 kousky, slovy ctyri
Tys měla 4x čaj

, to jsem teda prošvihla

Nepleteš si to s nakládaným hermelínem?
Plesnivý čaj? Nejaký v šuflíku nájdem. Niektoré sáčky sú tam už zo štyri roky...
A co tam mají za čaj, alespoň nějaký pu-erh?
Seš můj člověk, dokážeš se rozšoupnout.

Já vím, že se dokážeš utrhnout ze řetězu

No pozor, kdyz jsem se jednou tuhle onehda rozhoupala, dala jsem i 4 kousky, slovy ctyri

Kubaa napsal: S kofolou je to to samý, s chutí vypiju půl litru a další nechci.
Taky nejsem průtokový ohřívač. Neboj, něco vymyslíme, abychom nebyli za suchary a zbytečně do sebe nelili hektolitry.
Moje rec

s kecacími srazy v hospodě vždy problém, že čišník divně kouká, když pivo dopiju a pak tam další tři hodiny kecám a už nic nechci
Tady je to právě i v tomhle v pohodě, třeba jedna nejmenovaná Bella si dá obvykle jeden čaj a pak 3 hodiny... rozpráví

a nikdo z obsluhy jí myslím nic neřekne

S kofolou je to to samý, s chutí vypiju půl litru a další nechci.
Až na jaře dojedu na celorepublikový sraz, tak budeme dva. Taky pívu moc nedám. A nebo bychom mohli založit nealkoholickou sekci a ujíždět na kofole.
Tenkrát do piva nedávaly žádné srágory a tak se časem tvořily na dně kvasnice a tomu jsme říkaly rybičky.

Za komančů jsem jel na sunaru a na kofole - jako nic proti pivu, mám ho rád, ale osobně mám s kecacími srazy v hospodě vždy problém, že čišník divně kouká, když pivo dopiju a pak tam další tři hodiny kecám a už nic nechci - v čajovnách s tímhle problém není.
Ty jsi nikdy neměl za komančů ve flašce od piva rybičky? Někdy byla dokonce i zespoda na lahvích, kdo jí měl platil další basu.

No tak čajovník je akvarijním biotopům rozhodně blíž, než chmel a ječmen. A k diskusi o iwagumi se asi také víc hodí japonský čajový obřad než šermování půllitry. A co je nejpodstatnější, v pivu žádné ryby nežijí, ale spousta akvarijních ryb v přírodě v tekutině, která víc připomíná čaj než prostou vodu.

Pondělní večeři...

Šílenec! Anarchista! Hogo Fogo!!!
Alkohol je zhouba lidstva. Měly by se ty srazy dělat v čajovně

Kdyby to bylo o víkendu, nestihneš ani večeři

Protože v pátek musim do práce.

I když tam teď loupnu i s Tobacem vždycky jen tak 8-10 12°, je to pak stejně pecka... Nemluvě o tom, že minulej rok jsem dokonce přišel dvakrát až po obědě...
Starší reakce
PaDa napsal: O to víc se budeš těšit na únor

Nikdy nenajdeš termín, který by vyhovoval všem...
Proč ne? Já tam teda nikdy nebyl, ale čtvrtek mi přijde nejlepší. Už je skoro víkend, člověk se snáz trhne z práce, ale ještě není víkend a člověk je v Praze

O to víc se budeš těšit na únor

Ty čtvrtky prostě nepochopim...

Ach ten leden

, z 31 dnů si zrovna vyberete ten jedinej, kdy nejspíš nebudu moct

Ahoja,
měl bych jen připomínku k červnu, zda by nebylo rozumné počkat jak se vyvrbí výstava

To víš, já byla vždy exot, co šel proti davu

prostě musím mít pořád něco extra
Správný přístup. Nač se přizpůsobovat jiným, ať se oni přizpůsobí mi.

Přidat reakci
1 ...... [71] ...... 351
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 357649x