Setkání akvaristů - Praha
To by bylo milé

šípatkovec jemný : pro tebe Pavle snad něco vyštrachám

Děkuju.

Moc děkuju, tak to abych v AQ udělala škatulata, jen nevím, co kam, ale určitě to vymyslím.

Mám pro tebe 2 kousky

Hele, když nebude fofr v práci, něco ti za čerstva vyškubnu, Václav teď jen chalupaří a kdo ví, jestli dorazí

Slíbil jsem ti Lagenandra meeboldii tak ti jí přinesu pokud přežila mojí další 14 denní nepřítomnost.

0 10.08.2016 16:07
PaDa [6088] - mřenky a sumci 
Marti,myslím že mě budeš proklínat, pokud ovšem nehodláš pokrýt limnobiem slapskou přehradu...je toho plnej kýbl...

AG muzes si sednout na moji zidli, me to bohuzel tentokrat (jak se ukazalo na posledni chvili) nevyjde

Do sedmi jsem to nestihl. Když tak si dám s váma jedno na stojáka

Nejak se mi potvory namnozily oranzove mecovky. Nemel by nekdo zajem o dorost, cca pul roku stary?
Tak z fcb mám tři duše plus já.
1 09.08.2016 12:22
dudak [1895] jestli to stihnu, tak dorazim taky, ale těžko říct, vyrážím na kole v 16:00 cca 70km od Prahy, tak možná po 8 bych se mohl stavit, když to půjde dobře.
donesu spoustu Pogostemon erectus, Rotala macranda, nějakou Rotalu rotundifolii, hodně malejch hnědovek, kousek Bolbitis huedelotii "compact" (ale musím říct, že mě ta velikost trochu zklamala)Lomariopsis, no možná tam je ještě něco. Když to nestihnu na sraz, bude to v pátek k převzetí u mě.
Pada to zvladne meilem nebo fonem ja budu v praci az do 17,takze neprijdu a budu vam zavidet.
Tak kdo plánuje přijít, přihlašte se do dneška do sedmi večer, Jarda pak objedná židle

Pavel asi bude, předběžně jsme se domlouvali, že mi tam něco přiveze. Pokud se ještě nedomluvíme jinak.

Velectěné díky

už jsem to jednou měl a skutečně se to rozplácne po hladině ,a teda i slušně monstrózně
Přinesu, jsou to skutečně prckové - fotka je ze dneška. Přinesu ti všechny tři.

Kdyby měl někdo nějaké menší valisnerky a jakejkoli rychlerostoucí plevel , rád se ho ujmu ,díky
nevíte jestli bude Pavel - akvarista.cz?
Já budu rád za kus té mrkve , nějak mi v tom novém akvu nic nechce růst

OK.

já bych si zamluvil tu cryptošku walkeri
předem díky

je tvoje

jasan

Fajn, dej mi pak vědět

rybicky.net/atlasrostlin/limnobium_laevigatum beru... vezmu to do práce pro beťáky
Právě to dávám na vědomost na fcb... ;)
Ahoj, další akvaristický potlach bude již za týden, ve čtvrtek 11. 8.

Pomalu se hlašte v kalendáři, viz odkaz nahoře.
Starší reakce
2 17.07.2016 13:36
amrtin [191] Předávám to v práci a za půl hoďky jsem tam

Je to od šesti, ne? Já za chvíli dorazím

Já nikdy nelžu...fakt sou tady jepťuchy

asi krapet zabloudil...
Klidně bych tě vzal na klín když mi slibíš že mě nebudeš vošahávat.

A seš si jistej, že jsi v Pintě?

A je to tady samá jeptiška.
teda, ještě že mě doubler zachránil a přenechal mi židli

omlouvám se, ale vypadá to, že v práci dnes budu muset zůstat cca do 21 hodin, takže na sraz pravděpodobně nedorazím.. V srpnu by to ale už mělo vyjít ;)
PS: Fidorka si tedy může sednout na "mou" židli

můžeš bejt pod stolem, neboj

Já už jsem tady a sám... Bojím bojim
Přidat reakci
1 ...... [109] ...... 351
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 357648x