Setkání akvaristů - Praha
Nema nekdo nakou orchidea do paludarka?a motivácia kliešte na pujceni? Prosím a dekuji.
mas ho na spuntu,prinesu.
pro zivorodky zadarmo nejlip,anebo mu zavolat a domluvit se.
A teď všem. Kdyby byl ždibíček jáváku z akvárka kde tutově nejsou krevetky byl bych moc vděčnej. Připravuju akvo na novej druh a nechci podstoupit riziko křížení. Budou dost drahý
Děkuji a těším se na vás bando
Kdyby byla malinká ta walkeri tak bych jí zkusil
Díky
Docela dost prší takže snad půjde ten menší ráno vyrejt
Nejdřív musí majitel slíbit že nebude akvarijní vodou pančovat pivo
Jar-oslaw napsal: kdyby se někomu náhodou válelo doma akvo,majitel pinty má zájem.
To by chtělo vědět velikost a kolik hodlá případně investovat.
kdyby se někomu náhodou válelo doma akvo,majitel pinty má zájem.
Donesu nějaké to limnobium...
Poprosim od každého kousek,dekuji.
Nějakej plevel ti donesu
0 12.07.2016 15:32 PaDa – upřesnění počtu účastníků
Pokud ještě někdo plánujete účast, přihlašte se do dnešní sedmé večerní, pak uzavřeme účet a uděláme objednávku
Ja bych prosim mela zajem o tu kryptu
Mohla bych se pro ně přes den zastavit na tý Hradčanský, píšu sz. Jinak mám zájem o všechen plevel.
0 12.07.2016 12:03 R Jája [1426] - Živorodky Ma to bohuzel nemam cas, musim byt v praci
klidně je přines do Galerie Butovice. My je máme u želv, agamy, rybiček .... Snad všude
Tak nakonec jich zas az tak moc ani neni
. Ale stejne budu rada kdyz si je nekdo vezme.. mam z toho vseho depku
Brzke jaro si myslim ze bude idealni. Znamenam si do cerneho notysku a prihlasim se napresrok
Na sraz mi to asi zase nevyjde, ale nechce se nekdo stavit zitra nebo pozitri na hradcanskou pres den pro hromadu velkych piskorek? Dyl asi nevydrzi, uz ted dostaly zabrat..
Prave totiz likviduju akvarko, resp. ekologickou katastrofu
.. akvarko neprezilo dovolenou, nebo peci kamaradky, nevim... prakticky vse pochcipalo az na jednu krevetku, par razborek a docela dost piskorek co jsem posbirala na skle... pro rybky jsem zachrance nasla, jestlu se teda dozijou zitrka, ale ty piskorky nevim komu. Je mi z toho zle
Mám drobnej..tak do metru myslím že je to nějakej pleiblastus...pak mám Phyllostachys heteroclada ale ten sem skoro rozdal. V těhle vedrech bych to nevykopával a nechal bych to na zimu. Nebo na jaro. Ten malej bych snad stih vykopat
a jaky? abych pripadne byla pripravena na to stehovat trimetroveho trifida
Můžu nabídnout bambus
ja vim, ale operativne sem si upravila sedmy prikazani, pac ty lusky byly shrabany na hromade na vyhozeni. Dumala nad tim jestli by ty semena z toho vyklicila a ukazalo se ze jo a vsechny. Ale muzu te uklidnit, svedomi me stejne nedalo a nakoupila jsem ofiko sazenicky a dalsi asi za petikilo. Normalne netrham, nekopu, obdivuju z povzdali a vubec jsem zodpovedny zahradnik
Edit: vyznavam se ze vsech hrichu, stipla jsem v jinem parku jeste lusky gleditsie do akva a na kafe (nic moc) a pasuju pravidelne z asie ketapag a dalsi suchy veci, ale to uz je jina historie
Pšt..to se nemá
Sem jednou takhle sla krz botanickou...
Zatím nic nepřišlo takže snad dobrý.
Kde si ukořistila mrtvej strom? Ten na zahradě ještě nemám
Co za něj?
Tak jak jsi na tom s lázněmi ? Pokud nejedeš, přinesu ti "vyhazovací plevel". Ale ne že zdrhneš před zavíračkou jako minule
Musel jsem ostatní prosit aby si ty rostliny rozebrali
Já zas čekám předvolání do lázní
A žádný prachy ulitý
Mam doma nejaky ty plastovy kulicky (jezky) ale nevim jestli prijdu,mam sichtu...
Jako tradičně mi nejde přihlásit se...takže tady. Čekám nástup lázní takže je to na vzp jestli budu. Kdybych byl tak tradičně předistribuuju veškerej vyhazovací plevel mezi severočechy. A drobnej dotaz..nezbejvá někomu nějakej zbytek náplní do vnějšího filtru? Předem dík za všechny
Starší reakce
Tim myslis i tu virozu
? , tu taky nikdo nechtel, bohuzel jsem si ji odnesla taky
Večer se myslim vydařil. Ještě jednou děkuji za "to co nikdo nechtěl"
Ampule i ryba jsou u sousedky
.
A já mam plnej 10l kybl kytek
jestli to stihnu, skočím i na výstavu, ale nevím nevím.
0 24.06.2016 12:55 gazely – výstava
Tak co lidi kdo jde na výstavu a kdo jde až na sraz?
Plovoučky bych určo brala !
Plevel beru..tady a Rakovníku mám začátečníky tak se nevyhodí nic.
0 24.06.2016 10:16 dudak [1893] nějaké plovoučky donesu, Riccii, Phyllanthus, Limnobium nevím kdo to chtěl, ale přihlaste se o to
z ostatních kytek něco málo, podle účasti to stejně vypadá, že zůstanou na stole.
Beru 2 dospělé ampulárky, pár, snad je někdo ubytuje
poslední nabídka malých Mesonauta egregius, příště už nebudou.
Bohuzel bez kuliska
bude vedro
s červeným kulíškem?
Přidat reakci
1 ...... [109] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355246x